Wie bij Kras een vakantie in Loir-et-Cher boekt, kan er voor kiezen om in een 18e-eeuws kasteelhotel te overnachten. Of u ontdekt Loir-et-Cher tijdens een rondreis. Hoe dan ook, de bezienswaardigheden en sprookjesachtige kastelen in de omgeving, zoals het kasteel van Chambord, kunt u tijdens een vakantie aan de Loire niet overslaan. En wat te denken van de natuurschoon langs de oevers van de Loire? Dichte bossen, glooiende heuvels en groene wijngaarden.

Actieve vakantie in het Loiredal

De omgeving van het Franse Loiredal staat bekend om de vele sprookjesachtige kastelen. Maar wist u dat u tijdens een vakantie in Loir-et-Cher ook in een echt 18e eeuws kasteelhotel van Kras kunt overnachten? Vanuit het luxe 4 sterren hotel in Cellettes maakt u tijdens een vakantie in Frankrijk de mooiste wandelingen door de groene kasteeltuin. Maar u kunt natuurlijk ook een fiets huren bij het hotel en de nabije omgeving verkennen. Fiets langs de oevers van het riviertje Le Beuvron door het glooiende heuvellandschap, langs dichte bossen en grote wijngaarden. En onderweg is er altijd wel een charmant dorpje te vinden om neer te strijken voor een heerlijk glas Chenin Blanc.

Sprookjesachtige vakantie in Loir-et-Cher

Behalve het kasteel waarin u tijdens een vakantie in Loir-et-Cher overnacht, kunt u natuurlijk ook een bezoek brengen aan de andere betoverende kastelen in de nabije omgeving. Het renainssancekasteel van Blois bijvoorbeeld, gelegen op nog geen half uur fietsen van het luxe hotel in Cellettes. Bewonder de meesterwerken in de portrettenkamer, met onder andere een door Rubens geschilderd portret van Maria de 'Medici. Om ook de unieke, deels buiten het gebouw gelegen trap vol beelden en koninklijke emblemen niet te vergeten. Heeft u de bezienswaardigheden van Blois gezien? Op naar het volgende imposante kasteel in het nabijgelegen Chambord!

Verfijn uw keuze
6 vakanties Loir-et-Cher
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,1
77 beoordelingen Vakantie Frankrijk Loir-et-Cher door reizigers van Kras