Tijdens een vakantie in Pays de la Loire kunnen twee dingen u niet ontgaan. Allereerst de overweldigende natuur, waar de omgeving rond de Franse rivier de Loire bekend om staat. Fiets tijdens een actieve vakantie aan de Loire langs gouden korenvelden, en zoek edelherten in de dichte bossen. En dan zijn er ook nog de sprookjesachtige kastelen, zoals het indrukwekkende Château de Fontainebleau waar ook Napoleon graag kwam.

Fietsvakantie langs de Loire

De prachtige Franse regio Pays de la Loire wordt niet voor niets ook wel de 'Tuin van Frankrijk' genoemd. De natuurlijke trekpleisters die u tijdens een vakantie in Pays de la Loire tegenkomt, zoals dichte bossen, glooiende heuvels en natuurlijk de rivier de Loire, zijn betoverend mooi! En ideaal om tijdens een actieve fietsvakantie in Frankrijk te verkennen. Fiets langs uitgestrekte wijngaarden, gouden korenvelden en schilderachtige dorpjes. Of ga tijdens een vakantie aan de Loire van Kras op zoek naar edelherten en arenden in de bossen van Orléans.

Koninklijke bezienswaardigheden

Iets anders waar de regio om bekend staat, zijn de vele sprookjesachtige kastelen. Ook die ontbreken dan ook niet tijdens een vakantie in Pays de la Loire. Breng een bezoek aan het renaissancekasteel van Blois, met bezienswaardigheden als 16e eeuwse schilderkunst en een ruiterstandbeeld van Lodewijk XII. Of verwonder u over de pracht van de voormalige koninklijke residentie Château de Fontainebleau, waar onder andere Zonnekoning Lodewijk XIV en Napoleon veel tijd doorbrachten. De Italiaanse fresco's, kleurrijke plafondschilderingen en vergulde versieringen zijn betoverend mooi!

Verfijn uw keuze
4 vakanties Pays De La Loire
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,1
56 beoordelingen Vakantie Frankrijk Pays De La Loire door reizigers van Kras