Vakantie Bakau, Gambia, ontdek het rustige vissersdorpje

Een heerlijke en rustgevende vakantie Bakau in Gambia boekt u snel en gemakkelijk bij Kras! Wij hebben het ruim opgezette 4-sterren Ocean Bay Hotel & Resort voor u geselecteerd. In dit hotel kunt u overnachten in prachtige luxe kamers en suites! Wilt u meer zien van Gambia? Bekijk dan onze prachtige rondreis Gambia & Senegal.

Bakau, prachtig gelegen dorpje
Het kleine vissersdorpje ligt aan de brede riviermonding van de rivier Gambia. Bakau is een klein plaatsje dat is gebouwd op een heuvel met een prachtig uitzicht over de Atlantische Oceaan. Bakau heeft een prachtig uitgestrekt zandstrand. Hier kunt u heerlijk tot rust komen. In het kleine centrum vindt u een souvenirmarkt, een supermarkt en enkele restaurants waar u gezellig kan zitten en uitstekend uit eten kan gaan. Ook zijn er een paar barretjes te vinden waar u terecht kunt voor een drankje. Verder staat de plaats bekend om de heilige krokodillenvijver, Katchikally. Lokale mensen en toeristen kunnen hier tussen de krokodillen doorlopen en ze zelfs aanraken.

Kras, voor uw vakantie Bakau, Gambia, en talloze andere bestemmingen
Niet naar Bakau op vakantie? Kras heeft ook vakanties naar andere plaatsen in Gambia. Bekijk ons totale aanbod aan zonvakanties, rondreizen of last-minutes, wanneer u liever een andere vakantiebestemming ontdekt.

Verfijn uw keuze
0 vakanties Gambia
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Land
Plaats

Een moment geduld a.u.b.

7,8
187 beoordelingen Vakantie Gambia Bakau door reizigers van Kras