Op het Griekse eiland Rhodos is het goed toeven in de noordelijk gelegen badplaats Ixia. Vanuit het All Inclusive hotel aan strand neemt u elke ochtend zo een duik in de azuurblauwe Middellandse Zee. Of stap tijdens een vakantie Ixia in de huurauto en ga eenvoudig op excursie naar Rhodos-stad en de Vlindervallei. Of zoek het gezellige centrum vol Griekse tavernas op. Een ijskoud glaasje raki wacht hier op u!

Zonnen in surfparadijs Ixia

Een van de meest populaire badplaatsen op het Griekse eiland Rhodos is Ixia. Vanwege de hoge golven en de wind wordt Ixia gezien als surfparadijs. Op het gouden Ixia Beach bevinden zich dan ook vele surfscholen die u de kneepjes van het vak kunnen leren. Al kunt u natuurlijk ook gewoon lekker luieren op het strand en uitkijken over het azuurblauwe water van de Middellandse Zee. Ixia kent ook een gezellig centrum vol intieme barretjes en traditionele tavernas. De ideale plek om 's avonds te genieten van Griekse mezzes en ouzo. Al zal dat tijdens een vakantie Ixia niet per se nodig zijn. Bij Kras verblijft u namelijk in een luxe All Inclusive hotel aan het strand. Tijdens de perfect verzorgde zonvakantie in Ixia schuift u zo aan bij het diner met feta-salade en gyros!

Rhodos ontdekken tijdens een excursie

Tijdens een vakantie Ixia kunt u niet om de culturele bezienswaardigheden en adembenemende natuurgebieden heen. Ixia ligt namelijk net buiten de culturele hoofdstad Rhodos-stad én op een half uur rijden van de Vlindervallei. Cultuurliefhebbers zullen in het ommuurde Rhodos-stad ogen tekort komen. De geplaveide straatjes, oude stadspoorten en heuse vestinggracht zijn indrukwekkend. Maar ook het Paleis van de Grootmeesters met de hoge torens en vele kantelen is een bezoek waard. Bent u meer een natuurliefhebber? Dan kunt u een wandeling maken door de Vlindervallei en deze kleurrijke beestjes zien fladderen. De stromende beekjes, houten bruggen en dichte bossen zorgen voor een paradijselijk decor. En wie kiest voor ene vakantie Ixia inclusief huurauto is vervolgens zo weer terug in het luxe hotel!

Verfijn uw keuze
3 vakanties Ixia
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot strand
Afstand tot luchthaven
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,4
36 beoordelingen Vakantie Griekenland Ixia door reizigers van Kras