Fly-drive Het andere Griekenland

Bewonder in 15 dagen mystieke kloosters, bijzondere orakelplaatsen en imposante watervallen

40509073_Meteora_S
2AlexanderDeGroteStandbeeeld_Pella_S
Sithonia
2Tempeloverblijfselen_Pella_S
75596509_Kalampaka_Meteora_S
120614758_Meteora_S
37379971_Klooster_Meteora_S
57694153_Stadszicht_Metsovo_S
50658088_OudKlooster_Metsovo_S
Dodoni
98382977_Loannina_S
Kastoria
Kastoria
Kastoria
De watervallen van Edessa
De watervallen van Edessa
Athos
Kriaritsi-Athos-GRs
v
het bijzondere landschap bij Meteora
40509073_Meteora_S
2AlexanderDeGroteStandbeeeld_Pella_S
Sithonia
2Tempeloverblijfselen_Pella_S
75596509_Kalampaka_Meteora_S
120614758_Meteora_S
37379971_Klooster_Meteora_S
57694153_Stadszicht_Metsovo_S
50658088_OudKlooster_Metsovo_S
Dodoni
98382977_Loannina_S
Kastoria
Kastoria
Kastoria
De watervallen van Edessa
De watervallen van Edessa
Athos
Kriaritsi-Athos-GRs
8,1
GK
  • All-in autohuur (€0 eigen risico)
  • Verrassende route met o.a. Pella en Kalambaka
  • Met 's werelds langste en diepste kloof, de Vikoskloof
  • Ontdek steden, natuur en cultuur
  • Inclusief ontbijt
8.11046
"Mooie reis met goede balans tussen cultuur en natuur"
H CAMPEN - juni 2019
8,1
Beoordeeld door 46 reizigers van Kras
Fly-drive Het andere Griekenland
Klik op een prijs voor de totaalprijs
)

Prijzen en boeken

Uw voorkeuren

x
  • -
  • +
v
Aantal kinderen (0 t/m 17 jaar)
Een ogenblik geduld.

De prijsinformatie wordt opgehaald.

Maandag t/m zaterdag: 08.30-23.00 uur
Zondag: 10.00-23.00 uur
Groepen vanaf 20 personen?Voor groepen vanaf 20 personen kunt u contact opnemen met Groups & Incentives.

Inbegrepen

Inbegrepen & niet inbegrepen

Inbegrepen

Retourvlucht Amsterdam-Thessaloniki met Transavia
Handbagage
• Luchthavenbelastingen en brandstofheffing
• 14 nachten verblijf in genoemde hotels (of gelijkwaardig)
• 14 x ontbijt
• All Inclusive autohuur tijdens hele verblijf (€ 0 eigen risico)
• Toeristenbelasting, totaal ca. € 23

Niet inbegrepen

• Reserveringskosten € 19,50 per boeking
• Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking van max. 9 personen

Bijkomende kosten ter plaatse• Excursies en entreegelden
• Fooien
• Parkeerkosten (ook bij hotels indien van toepassing)

Optioneel (direct bij te boeken)• Reis- en annuleringsverzekering
Ruimbagage
• Upgrade autohuur (voor prijzen zie boekingsproces)
• Vip-lounge Schiphol

Extra informatie autohuur

Let op: bij het huren van een auto is een geldige creditcard (géén prepaid) op naam van de hoofdbestuurder én voorzien van pincode verplicht. Voor alle vereisten met betrekking tot uw creditcard en alle overige autohuurinformatie klik hier

Kaart

Dagprogramma

Fly-drive Het andere Griekenland

v
+2
+1

Een onderdompeling in de geschiedenis, cultuur én natuur in het ‘andere’ Griekenland. Van Thessaloniki, de tweede stad van Griekenland tot de hooggelegen Meteora kloosters in Kalambaka, die zorgen voor een magisch uitzicht. Laat in de orakelplaats, Dodoni, het grootste antieke theater van Griekenland zeker niet ongezien. Een interessant bezoek aan het Nekromanteio van de Acherion, ofwel het dodenorakel, mag natuurlijk niet aan uw reis ontbreken. Via een labyrint naar de ‘onderwereld’ om zo in contact te komen met zielen van overledenen. De imposante watervallen van Edessa maken u sprakeloos. Laat alles even lekker op u inwerken op het strand waar u lekker kunt nagenieten.

Open alle items

Dag 1 • Amsterdam-Thessaloniki

U vliegt vandaag van Amsterdam naar Thessaloniki. Na het in ontvangst nemen van de huurauto rijdt u naar Thessaloniki, de hoofdstad van de regio Macedonië waar u de komende 2 nachten verblijft. Een suggestie voor de avond: ga de oude Turkse wijk Ladadika in, gelegen naast de haven. Dit is hét uitgaanscentrum van modern Thessaloniki. Vele eetcafés en restaurants serveren typisch Griekse gerechten, vergezeld van ouzo. Vaak is er ook livemuziek. Reisafstand ca. 20 km.

Dag 2 • Thessaloniki

v
Thessaloniki
Thessaloniki
+2
+1
Vandaag heeft u talloze mogelijkheden. Bezoek bijvoorbeeld het Archeologisch museum of het Byzantijns museum, beide met prachtige tentoonstellingen. Loop binnen in de kerk van de Heilige Dimitrios, beschermheilige van de stad, met de ondergrondse crypte. Gaat u hierna heerlijk even ontspannen op een van de vele terrasjes aan de bekende boulevard met de kenmerkende Witte Toren. Vroeger was dit een gevangenis, nu is het een museum. Al wandelend door de stad zult u nog veel meer historische gebouwen zien, zoals de Rotonda, de Galeriusboog en de Romeinse Agora. Ga in de namiddag naar de beroemde stadsmuren en dwaal door de pittoreske Ano Poli (bovenstad, ook wel Kastra, kasteel, genoemd) met een prachtig uitzicht over de hele stad. Dit is de enige oude Turkse wijk die gespaard bleef van de grote brand in 1917.

Dag 3 • Pella-Veria

v
Pella
2AlexanderDeGroteStandbeeeld_Pella_S
2Tempeloverblijfselen_Pella_S
2AlexanderDeGroteStandbeeeld_Pella_S
Pella
2Tempeloverblijfselen_Pella_S
Vandaag rijdt u de stad uit in oostelijke richting naar Pella, de geboorteplaats van Alexander de Grote. Bezoek hier het prachtige nieuwe museum en de opgravingen. Hierna rijdt u verder naar Veria voor de volgende overnachting. Tijdens een wandeling door dit plaatsje zult u ongetwijfeld het indrukwekkende herdenkingsmonument zien, gewijd aan de apostel Paulus die op die plaats gepreekt heeft. Ook de oude stad, met een groot Joods verleden, is een bezoekje waard. Daarnaast bevindt zich in het centrum het park van de Elia (olijfboom). Dit park noemt men ook wel ‘het balkon van Veria’, want het biedt een prachtig uitzicht over de vlakte van de provincie Imathia. Rondom het park vindt u vele traditionele herenhuizen die omgetoverd zijn tot gezellige stekjes. Reisafstand ca. 105 km.

Dag 4 • Vergina

v
Vanuit Veria rijdt u in korte tijd naar Vergina. Hier werd in 1976 de ongeschonden grafkelder van de Macedonische koning Philippus II, vader van Alexander de Grote, gevonden. Via een deur in een met gras begroeide heuvel gaat u een ander wereld binnen: u ziet de graven zoals ze gevonden zijn en in het museum bevinden zich onder meer de wapenuitrusting van Philippus II en vele prachtige vondsten, waaronder de gouden larnax met de ‘zon van Vergina’, symbool van het antieke Macedonië, en een unieke gouden kroon van eikenbladeren. Vervolgens gaat u verder naar het zuiden, met als eindbestemming van vandaag het dorpje Litochoro. Hier verblijft u de komende 2 nachten. Reisafstand ca. 85 km.

Dag 5 • Litochoro

v
Litochoro is een klein dorpje gelegen aan de voet van de Olympusberg. Deze berg, de hoogste van Griekenland, werd door Homerus het ‘Huis van de Goden’ genoemd. Met name Zeus, de oppergod, zou hier gezeteld zijn. U kunt gaan genieten van de prachtige natuur – flora en fauna zijn hier op vele plaatsen nog ongerept. Een andere optie is om een bezoek te brengen aan de opgravingen bij Dion, een belangrijke stad uit de tijd van Alexander de Grote. De liefhebbers kunnen ook een dagje naar het strand.

Dag 6 • Kalambaka-Metsovo

v
75596509_Kalampaka_Meteora_S
120614758_Meteora_S
40509073_Meteora_S
37379971_Klooster_Meteora_S
57694153_Stadszicht_Metsovo_S
50658088_OudKlooster_Metsovo_S
75596509_Kalampaka_Meteora_S
+13
+12
U rijdt naar de provincie Thessalie, naar het plaatsje Kalambaka. Hier kunt u de imposante Meteorenkloosters bekijken, een indrukwekkend UNESCO monument. Deze kloosters zijn gelegen op immens hoge steile rotsen (het Griekse woord 'meteora' betekent 'zwevend tussen hemel en aarde'). Daarna rijdt u verder naar het bergdorpje Metsovo voor overnachting. In dit gemoedelijke dorpje wordt nog lokale klederdracht gedragen. Tevens is het bekend om de wijn en de traditionele kaas- en pastaproducten en in de winter is het een geliefd skioord. Reisafstand ca. 250 km.

Dag 7 • Dodoni

v
Dodoni
Dodoni
Een korte rit brengt u naar Dodoni, naast Delphi een van de oudste orakelplaatsen van Griekenland. Hier bevindt zich het grootste antieke theater van Griekenland, met maar liefst 18.000 zitplaatsen. Een ander interessant bezoek in deze streek is aan het Nekromanteio van de Acherion, ofwel het dodenorakel. Een labyrint leidde naar de ‘onderwereld’ waar de priesters zorgden voor contact met de zielen van de overledenen. U kunt hier een boottochtje maken over de dodenrivier, de Acherion, bekend van de mythe met Hades en Persephone. Daarna rijdt u terug naar het Pindosgebergte, waar u 3 nachten doorbrengt in het dorpje Monodendri. Reisafstand ca. 165 km.

Dag 8 en 9 • Monodendri en omgeving

v
98382977_Loannina_S
+12
+11
Twee dagen om deze imposante ruige bergstreek te verkennen. De grote trekpleister is de Vikoskloof, ‘s-werelds langste en diepste kloof, als zodanig ook vermeld in het Guinness Book of Records. De kloof is 1685 meter hoog, 980 meter breed en 12 kilometer lang. Kenmerkend voor het gebied zijn ook de 46 authentieke dorpjes met leistenen huizen, geplaveide bergpaden (‘kalderimia’) en de imposante karakteristieke stenen boogbruggen. Bekijk de dorpjes Kipi, Koukouli, de Voïdomatis rivier en het Panagia Spiliotisklooster. Via de grafische Pedina Aristiweg met unieke vergezichten over het ravijn komt u bij de dorpjes Mikro (=klein) en Megalo (=groot) Papingo. In de zomer kunt u hier heerlijk zwemmen in de natuurlijke ‘baden’, de Kolibithres. Een andere mogelijkheid is om een dagje naar Ioannina te gaan, de hoofdstad van de provincie Epirus, prachtig gelegen aan het Pamvotismeer. Geregeld gaan er bootjes naar het eilandje Nisi. Hier kunt u het huis van de Ottomaanse heerser Ali Pasha bezoeken. Terug in de stad kunt u door de oude Turkse bazaar en de steegjes van de Citadel wandelen en daarna genieten van een drankje op een van de terrassen langs het meer.

Dag 10 • Kleidonia-Kastoria

v
Kastoria
Kastoria
Kastoria
Kastoria
U kunt vandaag de nieuwe Egnatiaweg nemen om sneller bij Kastoria, uw eindbestemming van vandaag, te komen. Mocht u echter van bergen en natuur houden, neem dan de oude weg richting Konitsa. Via het plaatsje Kalpaki verlaat u het Pindosgebergte. Maak een stop bij het dorpje Kleidonia, bekend om de prachtige stenen boogbrug over de Voidomatirivier. ’s Middags bereikt u dan de provincie van Kastoria. U verblijft 3 nachten in het dorpje Sidirochori, gelegen iets buiten Kastoria met prachtig uitzicht over de stad en het meer. Reisafstand ca. 150 of 205 km.

Dag 11 en 12 • Kastoria en omgeving

v
Kastoria
Kastoria
Kastoria
Kastoria
Kastoria
Kastoria
Kastoria
Kastoria
De streek Kastoria biedt vele mogelijkheden. Het plaatsje Kastoria, prachtig gelegen op een landtong in het Orestiadameer, heeft een lange geschiedenis wat de bontindustrie betreft. Statige herenhuizen uit de 17e en 18e eeuw getuigen ook nu nog van de rijkdom die deze stad gekend heeft. Op 7 km van Kastoria ligt het dorpje Dispilió, bekend vanwege een van de oudste prehistorische nederzettingen van Europa (6500 v.Chr). Aan de rand van het meer is een reconstructie gemaakt van zo’n dorp met de karakteristieke paalhuizen. De Prespesmeren, de hoogst gelegen meren van de Balkan (850 m) bevinden zich op de grens van Griekenland, Albanië en Macedonië. Over een loopbrug in het kleine Prespameer kunt u naar het eilandje Agios Achileios met Byzantijnse en Post-Byzantijnse monumenten. Maak een boottochtje over het Grote Prespesmeer en bekijk de op de rotsen geschilderde fresco’s en de vele vogelsoorten die hier leven. Houdt u van wat meer sport en actie, dan kunt u hiken in de bergen rond het hotel, fietsen langs of kanoën over het Kastoriameer enkele van de vele actieve mogelijkheden in dit gebied.

Dag 13 • Nymphaio-Edessa

v
De watervallen van Edessa
De watervallen van Edessa
De watervallen van Edessa
De watervallen van Edessa
De watervallen van Edessa
De watervallen van Edessa
U rijdt vandaag richting Nymphaio, een van de meest pittoreske dorpjes van het noorden van Griekenland. Hier kunt u ook het berenreservaat van de stichting Arcturos bezoeken. Het fenomeen van de ‘dansende beer’ is mede onder druk van Arcturos uit het Griekse straatbeeld verdwenen. Een volgende stop is mogelijk bij de imposante watervallen van Edessa. Daarna vervolgt u de rit richting Thessaloniki voor 2 overnachtingen in de badplaats Agias Trias. Reisafstand ca. 215 km.

Dag 14 • Agias Trias en omgeving

v
Athos
Kriaritsi-Athos-GRs
Athos
+1
Kriaritsi-Athos-GRs
Vandaag kunt u heerlijk genieten van het strand en de zee. Mocht u nog iets willen ondernemen dan zijn er ook nog genoeg dingen in de omgeving mogelijk: gaat u bijvoorbeeld naar een van de prachtige stranden van Kassandra of Sithonia, uitlopers van het schiereiland Chalkidiki. Maak een boottocht langs de unieke kloosters op de Heilige Berg Athos of bezoek Stagera, de geboorteplaats van Aristotelis. Bekijk de grot van Petralona waar het skelet gevonden is van de oudste mens in Europa (700.000 v.Chr.). De belangrijkste vondsten worden tentoongesteld in het Anthropologisch museum naast de grot. Daarnaast ligt Thessaloniki ook niet ver van het hotel, mocht u deze stad nog verder willen gaan onderzoeken.

Dag 15 • Agias Trias-Thessaloniki-Amsterdam

Na een korte rit bereikt u de luchthaven van Thessaloniki waar u de auto inlevert. Hierna inchecken voor uw vlucht terug naar Amsterdam. Reisafstand ca. 14 km.

Het dagprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Vlucht

Transavia

v
Transavia vliegtuig
Transavia vliegtuig

Hieronder vindt u de belangrijkste informatie over Transavia, zoals bagageregels en incheckmogelijkheden. Overige informatie vindt u op de site van Transavia of neem contact op met het service centre van Transavia op telefoonnummer 0900-0737 (100 cpg).

Bagage

Wanneer u vliegt met Transavia dan is het meenemen van handbagage (max. 10 kg) inbegrepen. Ruimbagage kunt u voordelig en eenvoudig bij boeking reserveren óf vanaf 3 dagen voor vertrek boeken op de website van Transavia via onderstaande button. Boek uw ruimbagage voordat u (online) bent ingecheckt. Na het inchecken, kunt u niets meer veranderen aan uw vlucht.

Ruimbagage bijboeken

Stoelkeuze

Via Mijn Transavia kunt u tegen betaling een stoel reserveren (aan te raden als u naast elkaar wilt zitten). Het maken van een stoelreservering is mogelijk vanaf 3 dagen tot 30 uur voor vertrek van uw vlucht. U kunt via Mijn Transavia alleen een stoel reserveren als u nog niet online bent ingecheckt. Na het online inchecken, kunt u namelijk niets meer aan uw boeking toevoegen/wijzigen.

Stoelen reserveren

Inchecken

Online inchecken
Het is mogelijk om vanaf 30 uur (tot max. 4 uur) voor vertrek online in te checken via Mijn Transavia als u vliegt vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Innsbruck, Praag of Wenen.

U ontvangt van ons een e-mail (indien het online inchecken voor uw vlucht mogelijk is). Via enkele eenvoudige stappen kiest u vervolgens een stoel en print u de instapkaarten uit. Het boekingsnummer dat op de website van Transavia gevraagd wordt, is uw Kras boekingsbevestigingsnummer. De online check-in wordt door Transavia verzorgd. Kras heeft hier geen invloed op.

Let op: u moet naast uw instapkaarten ook uw e-tickets die u van ons per e-mail of post heeft ontvangen meenemen naar de luchthaven.

Bagage drop-off
Nadat u online ingecheckt heeft, hoeft u op de luchthaven niet meer in de rij te staan voor de incheckbalie. U hoeft alleen nog maar uw bagage af te geven bij het zogenaamde 'baggage drop off'-point van Transavia.

Groepen
Internet check-in is niet mogelijk voor reisgezelschappen van meer dan 9 personen. Voor mindervaliden en gezinnen met kleine kinderen worden door Transavia vooraf stoelen gereserveerd.

Online inchecken

Inchecken op de luchthaven

Vanzelfsprekend is deze online check-in niet verplicht, u kunt ook gewoon inchecken bij de incheckbalie of selfservice check-in.

Service aan boord

Aan boord kunt u tegen betaling een keuze maken uit het veelzijdige à la carte assortiment met een assortiment koude - en/of warme snacks en (fris)dranken. U betaalt uw bestelling direct aan het cabinepersoneel. Het is toegestaan om alcoholische dranken te nuttigen, mits die aan boord gekocht zijn. Aan boord kunt u uitsluitend betalen met euro's of met creditcard.

Relaxen in de KRAS vip-lounge voor vluchten vanaf Schiphol

v
Vip-lounge 41
Vip-lounge 41
Vip-lounge 41
Vip-lounge 41
+10
+9

KRAS biedt je de mogelijkheid om voor slechts € 22 p.p. gebruik te maken van de KRAS vip-lounge op Schiphol.

Voordat je het vliegtuig instapt kun je in een prettige, rustige omgeving met luxe fauteuils en loungebanken genieten van een buffet met warme en koude hapjes en drankjes naar keuze. Je kunt onbeperkt gebruik maken van gratis wifi.

Je vindt de Aspire lounge 41, na de douane in terminal 2 tussen Gate E en F of volg de borden. De lounge is dagelijks geopend van 06.00-23.30 uur.

Parkeren, overnachten en vervoer van/naar luchthaven

v

Gaat u binnenkort op vakantie met het vliegtuig en heeft u al nagedacht over de manier waarop u naar de luchthaven gaat? Wij helpen u graag een handje.

Overnachten

Wilt u ontspannen uw vakantie beginnen? Boek dan een van de voordelige park sleep fly-arrangementen. Alle hotels bieden een shuttle-service naar de luchthaven en u kunt uw auto daar gedurende een bepaalde periode gratis parkeren.

Meer informatie

Parkeren

Wij bieden u diverse parkeermogelijkheden aan op de luchthavens, waar u 24 uur per dag, 7 dagen per week, uw auto kunt parkeren.

Meer informatie

Vervoer van/naar de luchthaven

Heeft u vervoer nodig van/naar uw luchthaven? Wij bieden u diverse mogelijkheden aan per taxi en trein.

Meer informatie

Voorwaarden

• Bij het boeken van uw reis dient u de eerste voornaam en achternaam van alle reizigers - exact - zoals in hun reisdocument staat op te geven.
• Indien er kortingen of toeslagen m.b.t. de vlucht van toepassing zijn, dan worden deze automatisch meegenomen in de prijsberekening.
• Het vluchtschema en genoemde vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen door de luchtvaartmaatschappij, wij hebben hier geen invloed op.
• In uw reispapieren worden de exacte (lokale) tijden vermeld.
• Wij wijzen u erop dat als uw terugvlucht vóór middernacht vertrekt en ná middernacht landt in Nederland uw reis effectief één dag langer is dan uw geboekte reisduur. Houd daar ook rekening mee bij het afsluiten van uw reisverzekering.

Autohuur

All Inclusive autohuur Griekenland

v
Huurauto
Huurauto

Per huurauto Griekenland ontdekken, hoe fijn is dat! Nadat u op de luchthaven de autosleutels in ontvangst hebt genomen, gaat uw ‘vrijheid blijheid’ reis direct van start. U bepaalt helemaal zélf uw dagprogramma. Parkeer uw auto bij gezellige havenplaatsjes voor een wandeling door de pittoreske straatjes. En natuurlijk strijkt u neer op een terrasje. Een Griekse salade als lunch? Dat smaakt. Of u nu naar het vasteland gaat om de historie in de antieke steden te proeven of kiest voor de Ionische Eilanden of een hotel op het bruisende Kreta, wij weten zeker dat u gaat genieten van Griekenland en tal van leuke autotochtjes. Met de laatste Griekse hits (of juist van die heerlijke typisch Griekse klassiekers) op de radio is uw vakantiebeleving helemaal compleet!

Natuurlijk zorgt Kras er, in samenwerking met de gerenommeerde autoverhuurder Avis, voor dat de autohuur goed geregeld is; uw huurauto is namelijk all-inclusive verzekerd, met € 0 eigen risico bij schade en/of diefstal en dus zonder onverwachte bijkomende kosten ter plaatse. U hoeft eigenlijk maar één ding te doen: zorgeloos Griekenland ontdekken!

Bij uw reis is standaard een huurauto inbegrepen. Naar wens kunt u, tegen een meerprijs, een huurauto van een hogere categorie reserveren (zie stap 3 in het boekingsproces). Hieronder vindt u de verschillende autotypes:

Inbegrepen in de huurprijs:
• Schadeverzekering (CDW), geen eigen risico
• Diefstalverzekering (TP), geen eigen risico
• Dekking glas-banden-bodem-dakschade
• Wettelijke aansprakelijkheidsverzekering
• Lokale belastingen
• Luchthaven afleveringskosten
• Kentekenregistratietoeslag (VRF)
• Ongelimiteerd aantal kilometers

Let op: bij het huren van een auto is een geldige creditcard (géén prepaid) op naam van de hoofdbestuurder én voorzien van pincode verplicht.

Voor alle vereisten met betrekking tot uw creditcard, alle overige autohuurvoorwaarden én extra's ter plaatse klik hier.

Hotels

Tijdens deze reis verblijft u in eenvoudige middenklasse hotels. Een groot deel van de hotels worden gerund door een familie en u kunt dan ook rekenen op de Griekse gastvrijheid.
We willen u erop attenderen dat door de nasleep van de economische crisis in Griekenland niet alle familie gerunde hotels in staat zijn geweest om te renoveren in de afgelopen jaren.

Hieronder vindt u voorbeelden van hotels tijdens deze rondreis. Deze hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Wanneer een hotel niet meer beschikbaar is, zullen wij een gelijkwaardig alternatief voor u reserveren (in de genoemde plaats of in de nabije omgeving). Houd er rekening mee dat bepaalde faciliteiten door diverse omstandigheden niet beschikbaar of geopend kunnen zijn. De definitieve hotellijst ontvangt u bij uw reispapieren, ca. 8 dagen voor vertrek.

Hotel El Greco *** - Thessaloniki

v

Het hotel ligt in het hart van Thessaloniki, op slechts 5 minuten loopafstand van de haven en het centrale Aristoteles plein. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, restaurant, bar, gratis wifi en een lift. Het hotel heeft geen eigen parkeerplaats. parkeren is mogelijk tegen betaling in de directe omgeving. De kamer is voorzien van een televisie, telefoon, airconditioning, gratis wifi, een kluisje en een minibar. Er is een badkamer met bad/douche en toilet.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aiges Melathron **** - Veria

Het hotel ligt op 1 kilometer afstand van het centrum van Veria en is ook makkelijk te voet te bereiken. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, lift, restaurant, bar/lounge, buitenzwembad (opening seizoensgebonden), fitnessruimte, gratis eigen parkeergelegenheid en gratis wifi. De kamers zijn voorzien van televisie, telefoon, minibar, kluisje en gratis wifi. Er is een badkamer met bad/douche, toilet en föhn.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Guesthouse Papanikolaou - Litochoro

Guesthouse Papanikolaou ligt op 50 meter afstand van het centrale plein in Lotichoron. Het strand bevindt zich op 4,5 kilometer afstand. Het beschikt over een receptie, gratis parkeergelegenheid, tuin, terras met uitzicht op de Mount Olympus en de zee en gratis wifi. De kamers zijn voorzien van televisie, airconditioning, kitchenette met koelkast en gratis wifi. Er is een badkamer met bad/douche en toilet.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hotel Bitouni ** - Metsovo

v
+1

Het hotel ligt aan de hoofdstraat van Metsovo op ca. 300 meter van het centrale plein. In de omgeving vindt u diverse activiteiten en bezienswaardigheden. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, bar, gratis wifi, gratis parkeergelegenheid en lift. De kamer is voorzien van een televisie, telefoon, gratis wifi, koelkast en kluisje. Er is een badkamer met douche, toilet en föhn.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Monodendri Hotel *** - Monodendri

v
+10
+9

Het hotel ligt in het gelijknamige dorpje Monodendri en is omgeven door de prachtig groene, rustgevende omgeving van het bergachtige gebied Zagoria. Op loopafstand is een uniek uitkijkpunt over de befaamde Vikos kloof. Het gebied leent zich uitstekend voor wandelen maar ook mountainbiken is een optie voor de liefhebbers. Buiten bij het hotel is er gratis openbare parkeergelegenheid beschikbaar. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, terras en gratis wifi. De kamers zijn voorzien van televisie, telefoon, gratis wifi en koelkastje. Er is een badkamer met douche, toilet en föhn.

Guesthouse Matzato ** - Monodendri

Het traditionele guesthouse Matzato is gelegen in een mooie groene omgeving en biedt uitzicht op Monodendri. Op nog geen 2 km afstand vindt u de Vikoskloof. Het guesthouse beschikt over een receptie, gratis wifi, bar, restauarnt, tuin en gratis parkeergelegenheid. De kamers beschikken over gratis wifi, minibar, televisie en een badkamer met douche en toilet.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Loggas hotel *** - Kastorias

v
+9
+8

Het hotel ligt op de meest idyllische locatie van Kastorias om te genieten van de stad én de natuur. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, bar/lounge, buitenzwembad met poolbar (opening seizoensgebonden) en gratis wifi in openbare ruimtes. Er is grtais parkeergelegenheid bij het hotel. De kamers zijn voorzien van televisie, koelkast en kluis. Er is een badkamer met bad/douche en toilet.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Santa Beach hotel **** - Agias Trias

v
+5
+4

Het hotel ligt in de badplaats Agias Trias. Santa Beach Hotel ligt direct aan het strand dat het eco-label ‘Blue Flag’ heeft. Op ca. 20 km afstand ligt het centrum van Thessaloniki. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, lift, restaurant, bar/lounge, buitenzwembad (opening seizoensgebonden), gratis wifi en gratis parkeergelegenheid. De kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie, telefoon, koelkastje en kluis. Er is een badkamer met bad/douche en toilet en föhn. Het vliegveld van Makedonia ligt op ca. 9 km afstand.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Plaatsinfo

Griekenland

v
40509073_Meteora_S
+7
+6

Een vakantie in Griekenland... dat is een kennismaking met eeuwenoude cultuur, slaperige dorpjes, prachtige stranden, blauwe zee en een heerlijke zon! Het vasteland met de metropool Athene en de spectaculair gelegen Metéora-kloosters. Het schiereiland Peloponnesos, dat bol staat van cultuur en historie in steden als Olympia, Mystras en Mycene. En niet te vergeten de vele eilanden zoals Kreta, Rhodos en de geliefde Cycladen-eilandengroep met de typische witte kerkjes met blauwe daken. Griekenland is met al dit moois al sinds jaar en dag een zeer geliefde vakantiebestemmingen. Dus... op naar gastvrij, goddelijk Griekenland!

Beoordelingen