Rijk versierde warmwaterbronnen, historische straten en romantische decors liggen voor u klaar tijdens een vakantie Bath. In deze stad in het zuiden van Engeland is het alsof u een roman van Jane Austen binnenstapt. Vooral de Royal Crescent met zijn Georgiaanse herenhuizen is erg indrukwekkend. Maar ook de knusse 'tearooms' en de winkeltjes op de Pulteney Bridge zijn een bezoek waard. Bijkomen doet u in de stoombaden van Baths.

'Romeins' badderen in Bath

Tijdens een vakantie Bath stapt u een Britse roman binnen. Deze schilderachtige stad ligt in het zuiden van Engeland en staat vooral bekend als kuuroord. Maar ook de geplaveide straatjes, stenen bruggen en tearooms dragen bij aan het sfeervolle karakter van Bath. Breng zeker eens een bezoek aan de Roman Baths. Door middel van een audio rondleiding kunt u hier ronddwalen en zien hoe de Romeinen gebruikt maakten van de geneeskrachtige bronnen. Tegenover dit historische complex kunt u zelf genieten van de thermen in het Thermae Bath Spa. De stoombaden, sauna's en het zwembad met warm water op het dak zorgen voor optimale ontspanning. En het mooie is dat de thermen van Bath in Romeinse sferen is gebouwd. Compleet met pilaren, bogen en versieringen.

Wandelen langs de Royal Crescent

Na een rustgevende saunasessie bent u vast weer opgeladen. Tijd om de bezienswaardigheden van Bath te bewonderen. Vooral de stenen Pulteney Bridge met zijn bogen en winkeltjes is kenmerkend voor Bath. Maar tijdens een vakantie Bath kunt u ook niet om de Royal Crescent heen. Deze straat is gebouwd in een halve cirkel en wordt versierd door herenhuizen in Georgiaanse architectuur. Het is een van de meest bijzondere straten van heel Engeland. Op het gazon van het Royal Victoria Park kunt u de Royal Crescent in al zijn glorie bewonderen. Bezoek ook eens het museum op nummer 1 waar meubels en kunststukken uit de Georgiaanse tijd worden tentoongesteld.

Verfijn uw keuze
2 vakanties Bath
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,4
114 beoordelingen Vakantie Groot-Brittannië Bath door reizigers van Kras