Vakantie Guernsey, Engeland

Bezoek één van de Kanaaleilanden, Guernsey. Het eiland ligt voor de kust van Frankrijk en staat bekend als waar belastingparadijs. Het geheim van het betoverende Guernsey is vrij eenvoudig, het is een onbedorven eiland met een geheel eigen karakter. U kunt Guernsey bezoeken met een cruise in combinatie met Frankrijk, Engeland en Schotland.

Vakantie Guernsey, Kanaaleilanden gelegen voor de kust van Frankrijk
Guernsey is één van de Kanaaleilanden gelegen op ca. 20km voor de kust van Frankrijk. Guernsey is na Jersey het grootste eiland. De hoofdstad is Saint Peter Port. Het landschap varieert van typisch Engels Midwest tot Franse wijngaarden. De kustlijn heeft zowel strand als krijtrotsen. De Kanaaleilanden liggen in een gebied met een getijdenverval daardoor biedt de haven in het noorden van het eiland tijdens eb een vreemd aanzicht met schepen hoog op het droge. Enige uren later drijven ze echter in een enorme haven zodra de vloed is bereikt.

De straatnamen zijn Frans, de voertaal is echter Engels en de munteenheid de Pond. Het is een oase van rust en charme. De wegen op het eiland zijn smal en voeren langs schitterende landhuizen en cottages, met tuinen vol bloemen. Het landschap varieert van typisch Engels Midwest tot Franse wijngaarden en de kustlijn heeft stranden en krijtrotsen.

Boek nu uw vakantie gemakkelijk online
Kies nu voor een heerlijke cruise Schotland, Frankrijk, Engeland en Guernsey. Alle onze cruise prijzen zijn inclusief havengelden, brandstoftoeslagen, rederij en luchtvaartmaatschappij. Bekijk ook onze andere mooie cruises. Heeft u nog vragen aarzel dan niet om contact met ons op te nemen of bekijk onze veelgestelde vragen.

7 vakanties naar Guernsey gevonden
Verfijn uw keuze)
Continent
Land
xGuernseyv
SAlle landen
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Reisduur
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Accommodatie
Sorteer op
n

Een moment geduld a.u.b.

7,3
Beoordeling Vakantie Guernsey door reizigers van Kras
Gebaseerd op 9 reviews