Fietsen langs de Donau, van Wenen naar Boedapest

8/9 dgn fietsen over de Donau Radweg incl. verblijf, ontbijt, bagagetransport en fietsroutes naar o.a. Bratislava

1eg_Aschach_C_Tourismus_Erber
1_Osterreich_Tourismus_GmbH_Hochhauser
1_Osterreich_Tourismus_GmbH_Hochhauser
v
©Fotograf: Osterreich Werbung-Eisenhut & Mayer
1eg_Aschach_C_Tourismus_Erber
1_Osterreich_Tourismus_GmbH_Hochhauser
1_Osterreich_Tourismus_GmbH_Hochhauser
7,2
K
  • Uitgebreid arrangement: met extra nacht in Boedapest (en eventueel ook in Wenen)
  • Populairste fietsroute van Europa
  • Gemakkelijke, lichte tochten langs de Donau
  • Verblijf in 3-/4-sterrenhotels inclusief ontbijt
  • Met bagagetransport, terugtransfer en Nederlandstalige routes
7.2106
7,2
Beoordeeld door 6 reizigers van Kras
Fietsen langs de Donau, van Wenen naar Boedapest
Klik op een prijs voor de totaalprijs
)
Prijzen en boeken
Uw voorkeuren
x
  • -
  • +
v
Aantal kinderen (0 t/m 17 jaar)
Een ogenblik geduld.

De prijsinformatie wordt opgehaald.

Maandag t/m zaterdag: 08.30-23.00 uur
Zondag: 10.00-23.00 uur
Groepen vanaf 20 personen?Voor groepen vanaf 20 personen kunt u contact opnemen met Groups & Incentives.
Inbegrepen
Inbegrepen & niet inbegrepenInbegrepen

• 7 of 8 nachten verblijf in 3-/4-sterren hotels in een kamer zoals beschreven
• 7 of 8 x ontbijtbuffet
• Parkeerplaats in een parkeergarage in Wenen*
• Bagagetransport tussen de hotels
• Gebruik fietstas
• Nederlandstalige routebeschrijving en kaart
• Treinrit Mosonmagyaróvár-Györ (exclusief fietsticket, ca. € 4)
• Terugtransfer Boedapest-Wenen per bus of trein (exclusief eigen fiets)

*Bij de 8-daagse reis zijn de parkeerkosten inbegrepen. Voor de 9-daagse reis betaalt u € 7 voor de extra nacht. Indien u hier gebruik van wilt maken, dient u dit bij de boeking aan te geven. Ter plaatse reserveren is niet mogelijk.

Niet inbegrepen

• Reserveringskosten € 19,50 per boeking
• Bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking van max. 9 personen (verplicht)

Optioneel (bij boeking te reserveren)
• 6 x 3-gangendiner € 125 (niet op dag 7 in Boedapest en de eventuele extra dag in Wenen)
• Huur toerfiets € 68
• Huur E-Bike € 150
• Terugtransfer eigen fiets € 35 (alleen mogelijk bij terugreis op vrijdag of zaterdag)

Bijkomende kosten ter plaatse
• Eventuele toeristenbelasting ca. € 1 - 3 per persoon per nacht, ter plekke te voldoen)
• Fietsticket voor de treinrit Mosonmagyaróvár-Györ (ca. € 4 per fiets)
• Eventuele ferryovertochten
• Eventuele treinrit (ca. € 4 per persoon) of boottocht (ca. € 11 per persoon) van Szentendre naar Boedapest
• Alle entreegelden tenzij anders vermeld
• Optionele excursies

Extra informatie

• Er zijn van deze routes geen GPS-tracks aanwezig
• De reistechnische uitvoering van deze reis is in handen van Donau Touristik
• Het uitgebreide routeboek dat van toepassing is op deze reis ontvangt u bij aankomst in uw eerste hotel. Kras stelt voor u een beknopte digitale versie van het routeboek beschikbaar voorafgaand aan uw reis. Het is niet mogelijk om een geprinte versie van het uitgebreide routeboek voorafgaand aan uw reis te ontvangen.

Kaart
Dagprogramma

Fietsvakantie langs de Donau: van Wenen naar Boedapest

v
1eg_Aschach_C_Tourismus_Erber
1eg_Aschach_C_Tourismus_Erber
+1

Maar liefst drie Europese hoofdsteden staan op het programma tijdens deze populaire fietsvakantie: Wenen, Bratislava en Boedapest. De prachtige blauwe Donau is uw gids en leidt u (als het ware) door de diverse landen. De grootste afstanden gaan per fiets, maar u maakt ook gebruik van de boot en trein. Nationale parken, wijngaarden, drie juwelen van hoofdsteden, historische gebouwen, pittoreske oeverdorpen, uitgestrekte landerijen… deze 3-landenreis is een fraaie kennismaking met de vele gezichten van het magnifieke Donaudal!

Open alle items
Dag 1 - heenreis naar Wenen
v
+1
U reist op eigen gelegenheid naar het eerste hotel in Wenen. Bent u lekker op tijd in de stad, dan loont het zich zeker om wat uurtjes in Wenen door te brengen. De Hofburg met de stallen van de Spaanse Rijschool, de Staatsopera, de Stephansdom en de Obere Bélvèdere zijn slechts enkele voorbeelden van de vele bezienswaardigheden van de stad.
Tip: boek de 9-daagse reis en geniet van een extra dagje Wenen!
Dag 2 - Bratislava (ca. 68 km)
v
+1
Heeft u een huurfiets bijgeboekt, dan kunt u deze vandaag ophalen bij een centraal punt aan Donau Radweg. Eenmaal op de fiets laat u de drukte van de stad achter u en fietst u al snel door het groen van het Nationaal Park Donau-Auen. Op weg naar Bratislava ziet u enkele prachtige kastelen, waaronder Schloss Orth en het Habsburger jachtslot Eckartsau. Wij raden u aan om een stop te maken bij Festschloss Hof. Deze burcht van keizerin Maria Theresia maakt alleen al indruk vanwege het 65.000 m2 grote park en grandioze bouwmonumenten.
Dag 3 - Györ (ca. 37 of 50 km per fiets + 40 km per trein)
v
+1
De route van vandaag is niet al te lang, zodat u in de ochtend nog op uw gemak Bratislava kunt bekijken. Het stadsbeeld wordt bepaald door de immense burcht met de vier hoektorens (ook wel ‘omgekeerde tafel’ genoemd). Verder vindt u in de levendige stad een klein, maar boeiend historisch centrum en tal van gotische, barokke en renaissancistische paleizen en huizen. Al fietsend langs de Donau en een zijstroom van deze rivier laat u Bratislava achter u, om vervolgens Hongarije binnen te rijden. In het stadje Mosonmagyaróvár neemt u in de namiddag de trein naar Györ (inclusief), waar de overnachting staat gepland. Een kaartje voor de (huur)fiets kunt u op het station kopen (ca. € 4 per fiets).
Dag 4 - Komárno (ca. 56 of 64 km)
v
+1
Heeft u gisteren geen tijd gehad om om Györ te bekijken, dan moet u dat vandaag beslist doen. Het oude centrum is een lust voor het oog, met kerkjes, paleisjes, stadswallen en een versterkte burcht. Langs de rivier de Rába en via de barokstadjes Cicov en Zlatná fietst u naar het Slowaakse grensstadje Komárno.
Dag 5 - Stúrovo/Visegrád (ca. 57 of 69 km)
v
+1
Vandaag fietst u voor de laatste keer door Slowakije. De route voert u langs het kasteel Klemantia en door boerendorpjes waar de tijd stil lijkt te hebben gestaan. Over verkeersvrije wegen fietst u naar Moca, waarna de bekende Gisela-brug u naar Esztergom brengt. Het laatste deel van de etappe gaat naar Visegrád. De stad ligt aan de Donauknie, een van de mooiste delen van de Donau en ook wel de Hongaarse Wachau genoemd.
Dag 6 - Boedapest (ca. 44 of 32 km per fiets + 18 km per trein of boot)
v
1_Osterreich_Tourismus_GmbH_Hochhauser
1_Osterreich_Tourismus_GmbH_Hochhauser
1_Osterreich_Tourismus_GmbH_Hochhauser
+1
1_Osterreich_Tourismus_GmbH_Hochhauser
U begint de dag rustig en pakt in Visegrád de veerboot (exclusief) naar Szob. Vervolgens is het langs de Donau heerlijk fietsen naar het kunststadje Szentendre. Hier kunt u uw eventuele huurfiets inleveren en de trein naar Boedapest nemen (ca. € 4 per persoon). Liefhebbers kunnen ook wat langer in Szentendre blijven en in de late namiddag de boot naar Boedapest nemen (ca. € 11 per persoon). Heeft u uw eigen fiets mee, dan kunt u natuurlijk ook gewoon de Donauradweg naar Boedapest volgen (ca. 26 km extra). Het 4-sterren hotel waar u overnacht, bevindt zich in het centrum van Boedapest.
Dag 7 - Boedapest
v
+1
Vrije dag in Boedapest. De stad bezit enorm veel bezienswaardigheden, waaronder het Vissersbastion, de parlementsgebouwen en de burcht Boeda. U komt ogen en oren te kort. Of bewonder de bekende Kettingbrug. Vergeet vooral ook niet om even heerlijk uit te blazen in een van de traditionele koffiehuizen. U vindt ze hier te kust en te keur. Onze tip? Koffiehuis Gerbeaud Cukrázsda, waar u kunt genieten van een heerlijk kopje koffie met gebak uit de gelijknamige conditorei. Om uw vingers bij af te likken!
Dag 8 - terugreis
In de ochtend volgt de transfer naar Wenen, waar uw auto staat geparkeerd. Einde van een heerlijke reis!
9-daagse reis
Boekt u de 9-daagse reis, dan heeft u aan het begin van de reis (dag 2) een extra overnachting in Wenen. Op dag 3 start u met de eerste fietstocht, van Wenen naar Bratislava. Op dag 9 reist u per bus/trein terug naar Wenen, om vervolgens huiswaarts te keren.
Inbegrepen transfer van Boedapest naar Wenen
v
+1
Transfer per bus
Op vrijdag en zaterdag wordt de transfer van Boedapest naar Wenen uitgevoerd per bus. Voor deze transfer wordt u rond 9.30 uur bij uw hotel opgehaald. De transfer Boedapest-Wenen is exclusief het meenemen van uw eigen fiets, hiervoor geldt een meerprijs van € 35 per fiets (direct bij boeking te reserveren). Het laten vervoeren van uw fiets is op eigen risico.

Transfer per trein
Op alle andere dagen reist u per trein terug naar Wenen (vertrek rond 9.40 u, aankomst rond 12.20 u). U ontvangt uw inbegrepen transferticket ter plaatse. De treinreis is op basis van 2e klasse. De eventuele bus-/taxikosten vanaf uw hotel naar het station en vanaf het station naar uw auto zijn voor eigen rekening. Het meenemen van een eigen fiets in de trein raden we ten zeerste af!
Fietsniveau
Fietsniveau 1. Zie tabblad 'Fietsinfo' voor meer informatie over deze indicatie.
Tijdens deze fietsvakantie volgt u veelal de Donau Radweg, een van de bekendste en meest geliefde fietsroutes van Europa. De route loopt langs de rivier, wat betekent dat er vrijwel geen sprake is van hoogteverschillen.
Liever een 7-daagse reis of uw reis alleen verlengen in Wenen?
Deze reis is ook te boeken als 7-daagse reis , met enkel een verlengingsdag in Wenen of met twee extra nachten in Boedapest.

Het dagprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Accommodatie
Hotels

Het eerste hotel waar u overnacht is het 4-sterren Hotel Park Inn (of gelijkwaardig) in Wenen. In de nabijheid van dit hotel reserveren we voor u een parkeerplaats in een parkeergarage. Deze parkeerplaats is voor 7 nachten inbegrepen. Voor elke extra nacht betaalt u € 7 per auto per nacht extra. Let op: boekt u de 9-daagse reis, dan dient u deze extra nacht bij boeking te reserveren. Ter plaatse reserveren is niet mogelijk!

In Wenen, Bratislava en Boedapest overnacht u in een 4-sterrenhotel. In de Hongaarse vakantieplaatsjes verblijft u in comfortabele middenklasse hotels, veelal met een 3-sterrenclassificatie. Uw kamer beschikt te allen tijde ten minste over een badkamer met bad of douche en toilet. Het bagagetransport tussen de hotels wordt voor u verzorgd.

Hieronder vindt u een selectie van de hotels die u aandoet tijdens deze reis. Deze hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Wanneer een accommodatie niet meer beschikbaar is, zullen wij een gelijkwaardig alternatief voor u reserveren. Houdt er rekening mee dat bepaalde faciliteiten door diverse omstandigheden niet beschikbaar/geopend kunnen zijn.

Wenen
Hotel Park Inn By Radisson Uno City****
Arcotel Kaiserwasser****
NH Danube City****

Bratislava
Austria Trend Hotel****
Hotel Crowne Plaza****
Lindner Hotel Gallery****

Györ
Hotel Famulus****

Komárno
Hotel Banderium***
Hotel Peklo****

Visegrád
Hotel***
Hotel Visegrad****
Thermal Hotel****

Boedapest
Lion's Garden Hotel****
NH Budapest City****

Fietsinfo
Algemene informatie individuele fietsvakanties
v

Tijdens een fietsvakantie bent u in beweging en ontdekt u de meest prachtige bestemmingen. Door u zo goed mogelijk te informeren zult u uw vakantie zo optimaal mogelijk beleven.

Open alle items
Fietsroutes en/of -kaarten
Bij al onze individuele fietsreizen zijn routes en/of kaarten inbegrepen. Deze ontvangt u in de meeste gevallen voorafgaand aan uw reis, per post of digitaal (Let op: bij lastminute-boekingen/aanvragen kan het voorkomen dat u uw papieren kort voor vertrek ontvangt. Bij agenten zoals VOS Travel ontvangt u de routes dan alleen digitaal. Er ligt bij aankomst geen pakketje voor u klaar in het eerste hotel. U dient de routes zelf uit te printen en mee te nemen!). Indien u de routes digitaal ontvangt, ligt er op uw vakantiebestemming ook een papieren versie klaar. Bij een aantal reizen ontvangt u de fietsroutes pas op uw vakantiebestemming.

De fietsroutes zijn indicatief en afhankelijk van het weer en de lokale omstandigheden. De meeste routes ondergaan een extra controle voordat het fietsseizoen begint. Om deze reden kan een beschreven programma iets afwijken van het beschreven programma in de brochure of op de website. De genoemde afstanden dienen als richtlijn.

Van een aantal fietsvakanties zijn ook GPS-tracks beschikbaar. Indien dit het geval is, staat dit op het tabblad ‘Inbegrepen’. Wenst u de GPS-tracks te ontvangen, dan kunt u hiervoor een aanvraagformulier invullen.
Fietsreizen voor elk niveau
Onze fietsreizen zijn geschikt voor recreatieve fietsers en zijn uiteenlopend in zwaarte. Van belang zijn bijvoorbeeld de dagafstanden en door welk gebied wordt gefietst. Om u een indicatie te geven van de zwaarte van onze sportieve reizen, hebben we een systeem ingevoerd, die u globaal een idee geven van het niveau van de meeste fietsreizen. Omstandigheden als het weer en uw fysieke gesteldheid hebben wij uiteraard niet in de hand, maar zijn ook van essentieel belang.

Het aangegeven niveau is bedoeld als een aanwijzing, die u kunt gebruiken bij het maken van een keuze voor de vakantie die bij u past. De fietsreizen vereisen een normale conditie en voldoende fietservaring. Bij fietsreizen met fietsniveau 2 adviseren wij het gebruik van een E-bike.

Niveau 1: gemakkelijke tocht, met af en toe een lichte helling of afdaling. Deze vakanties zijn voor iedereen met een normale conditie goed te doen.
Niveau 2: gemiddelde tocht, met af en toe een pittige helling of afdaling en/of langere dagafstanden. Voor deze vakanties dient u te beschikken over een goede conditie en voldoende fietservaring.
Niveau 3: stevige tocht, met regelmatig een pittige helling of afdaling en/of langere dagafstanden. Een uitstekende conditie evenals voldoende fietservaring is vereist.
Huurfiets of eigen fiets

U kunt op individuele fietsreizen uw eigen fiets meenemen of een huurfiets reserveren. Voor vliegreizen geldt dat een eigen fiets meenemen niet mogelijk is; om deze reden is een huurfiets bij de reissom inbegrepen.

In de meeste gevallen heeft u de beschikking over een moderne lichtgewicht fiets met minimaal 7, maar meestal 21 of 24 versnellingen. De fietsen zijn geschikt voor deelnemers van 1.60 m tot 1.95 m. Afwijkende maten zijn alleen op aanvraag mogelijk.

Op diverse bestemmingen is tegen een toeslag ook een E-bike beschikbaar. Indien dit van toepassing is staat dit aangegeven bij optioneel bij te boeken.

De reistechnische uitvoering van onze fietsvakanties is in handen van agenten. Door welke agent deze reis wordt uitgevoerd vindt u onder het kopje 'inbegrepen'.

Donau Touristik
Donau Touristik

Toerfiets van het merk Schauff, Kettler, Kalkhoff of KTM:
• 7 versnellingen of op aanvraag 21/24 versnellingen mogelijk
• Dubbelzijdige fietstas (ook gratis te lenen indien u gebruikmaakt van uw eigen fiets)
• Diverse framehoogtes beschikbaar. Indien u langer bent dan 1.90m of kleiner dan 1.60m raden wij u dit bij boeking door te geven

E-bike van het merk KTM:
• KTM e-bikes: actieradius van ca. 70km en 24 versnellingen
• Kalkhoff e-bikes: actieradius van ca. 70km en 8 versnellingen
• Dubbelzijdige fietstas (ook gratis te lenen indien u gebruikmaakt van uw eigen fiets)

Girolibero
Girolibero
v

Toerfiets (Shimano Deore):
• 27 versnellingen
• aluminium frame
• comfortabel gelzadel
• anti-lek banden
• fietscomputer
• kaarthouder of stuurtasje
• fietstas
• een veldfles (0,75 l)
• reparatiedoosje per 2 fietsen (binnenband, lijm, bandenpleister, fietspomp)
• fietsslot per twee fietsen (met code)

E-bike (op aanvraag):
• met fietscomputer
• kaarthouder
• fietstas
• een veldfles (0,75 l)
• reparatiedoosje per 2 fietsen (binnenband, lijm, bandenpleister, fietspomp)
• fietsslot per 2 fietsen (met code)

VOS Travel
VOS Travel

Toerfietsen met 7 tot 27 versnellingen
E-bikes met 8 versnellingen
• Met fietspomp, reparatieset, fietstas en fietsslot
*Het is voor sommige bestemmingen niet mogelijk een E-bike te huren.

Toerfietsen met 7 versnellingen
Fietsvakantie Rondje IJsselmeer
Fietsvakantie Nederland – Elfstedentocht Friesland
Fietsvakantie België - Vlaanderen & Belgische Kust (of 21 versnellingen)
Fietsvakantie België - Brugge: stad & strand
Fietsvakantie Duitsland – Niederrhein & Ruhr
Fietsvakantie Duitsland - Duitse Wijnroute
Fietsvakantie Duitsland - Berlijn & Potsdam
Fietsvakantie Thüringen (of 21 versnellingen)
Toerfietsen met 21 versnellingen
Fietsvakantie België - Vlaanderen & Belgische Kust (of 7 versnellingen)
Fietsvakantie Duitsland - Langs de Weser
Fietsvakantie Thüringen (of 7 versnellingen)
Fietsvakantie Sauerland
Fietsvakantie Saar, Moezel, Ober & Sauer
Fietsvakantie Bretagne & Mont St.-Michel
Fietsvakantie Portugal – Algarve
Fietsvakantie De Minho, een Portugese verrassing
Fietsvakantie van Porto naar Coimbra
Toerfietsen met 24+ versnellingen
Fietsvakantie Nederland – Het land van Maas & Waal
Fietsvakantie Hart van Nederland – Stad, stand & tulpen
Fietsvakantie Rondje Mallorca
Fietsvakantie Beleef Corfu
Fietsvakantie Zweden
Aktiva Tours
Aktiva Tours
v

Toerfiets van het merk Batavus
• 24 versnellingen
• kilometerteller

E-bike van het merk Batavus
• 7 versnellingen
• met actieradius van 75km
• digitale display

Leludi ltd.
Leludi ltd.
v

Toerfiets (Scott Sub Cross of IDEAL)
• 24 versnellingen
• extra binnenband
• fietspomp
• plakset
• fietstas
• fietshelm

E-bike (Sub Cross E-ride of O2 Feel Vog D7)
• aluminium frame
• voorvering
• 26 inch wielen
• 6 versnellingen
• max snelheid 25 km/u
• actieradius batterij 50 km

Fietsvakantiewinkel
Fietsvakantiewinkel
v

Hybridefiets Giant Aero RS2/ Batavus Galibier (of gelijkwaardig)
• 24 versnellingen
• fietstas en stuurtas
• anti-lek banden
• gelzadel

E-bike Kalkhoff impulse 2.0 (of gelijkwaardig)
• met 14,5 ah accu
• fietstas
• acculader
• instructiekaart
• kettingslot
• noodkit met fietspomp

Waterman Travel & More
Waterman Travel & More

• Giant fietsen (MTB of Hybride) met alle accessoires, type ATX hardtail serie (met afsluitbare voorvering en schijfremmen)
• Expedition/Leader, bidon houder, 27 top gear systeem, professionele helm Giro en Bell

EKB Costa Blanca Cycling
EKB Costa Blanca Cycling

Toerfiets van het merk Cube, model Town
• 24 versnellingen
• een geveerde voorvork
• reparatiesetje en EKB Costa Blanca Cycling fietstassen
• veiligheidsvestje

E-Bike
• 36 v accu
• 7 versnellingen
• een geveerde voorvork
• reparatiesetje en EKB Costa Blanca Cycling fietstassen
• veiligheidsvestje

Mecklenburger Radtour
Mecklenburger Radtour

Toerfiets van het merk Kettler of Kalkhoff
• 8 of 24 versnellingen
• Gelzadel

E-bike van het merk
• 7 of 8 versnellingen
• met actieradius van 80km

Orfeo Office
Orfeo Office

Toerfiets of E-bike
• met 21, 24 of 27 versnellingen
• straatuitvoering
• fietstassen
• fietsservice

Noot: Kras kan niet garanderen dat er ter plaatse een fietsenmaker beschikbaar is met kennis over uw eigen fiets. Het kan dus voorkomen dat eventuele defecten aan uw eigen fiets niet gedurende de reis gerepareerd kunnen worden.

Aansprakelijkheid - verzekeringen
Het is belangrijk dat u goed verzekerd op reis gaat. Heeft u al aan een fietsverzekering gedacht? Hieronder zetten we de verschillende verzekeringen op een rijtje:

Verzekeren van uw eigen fiets
Bij de meeste reisverzekeringen zijn schades aan uw fiets niet inbegrepen. U kunt zich via Kras verzekeren bij de Europeesche Verzekeringen. Zij bieden u als aanvulling op de standaard reisverzekering de optie 'Extra sportuitrusting' aan. In dit geval is uw fiets verzekerd tot maximaal € 2500. U kunt een reisverzekering met extra sportuitrusting afsluiten via ons Contact Center of op Kras.nl/verzekeringen.

Verzekeren van een huurfiets
Boekt u bij Kras een huurfiets, dan ontvangt u deze ter plaatse van onze agent die verantwoordelijk is voor de reistechnische uitvoering van de reis. Door welke agent uw reis wordt uitgevoerd, vindt u op het tabblad 'Inbegrepen'. Net als bij het gebruik van een huurauto, zijn er aan het gebruik van een huurfiets voorwaarden verbonden. De verhuurder kan u vragen een ontvangstbewijs te tekenen voor de fiets. Inzage in de huurvoorwaarden en het afsluiten van eventuele verzekeringen doet u ter plaatse.

Onze agenten Vos Travel en Fietsvakantiewinkel geven u de mogelijk om bij boeking een diefstalverzekering af te sluiten. Meer informatie hierover vindt u in het boekingsproces.
Veiligheid
Als fietser bent u extra kwetsbaar. Kras beveelt u dan ook sterk aan te allen tijde beschermende kleding en gepast schoeisel te dragen. Daarnaast adviseren wij u met klem om op de fiets een valhelm te dragen. Bij slecht weer is het raadzaam om een reflecterend veiligheidshesje te dragen. In sommige landen zijn valhelmen evenals veiligheidshesjes verplicht gesteld. U dient zelf zorg te dragen voor de juiste uitrusting. Gepaste fietskleding biedt u naast bescherming comfort. Vergeet ook uw regenkleding, zonnebrand, pet en zonnebril niet. En… neem altijd water en iets te eten mee.

U bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor uw eigen veiligheid. Kras kan nooit aansprakelijk worden gesteld voor eventueel letsel tijdens de reis.
Hulp bij fietspech in Nederland en België (€2,50 p.p.p.d.)
Laat uw fietsvakantie niet in het water vallen door materiaalpech. Regel nu direct pechhulp tijdens uw fietsvakantie in Nederland of België.

Voor meer informatie, zie: https://www.fietsned.nl/kras-fietsvakantie-pechhulp

Kras is bemiddelaar bij het tot stand komen van de dienst. De dienst wordt uitgevoerd door FietsNED. Bij eventuele klachten over de uitvoering van de dienst kunt u zich wenden tot FietsNED.
Beoordelingen