Het 'Echte Ierland' ontdekt u tijdens een vakantie Connemara. Deze schilderachtige streek dankt zijn bijnaam aan het feit dat de inwoners hier nog Gaelic, oftewel Keltisch, spreken. Maar vooral de adembenemende landschappen maken van Connemara een onvergetelijke plek. Groene bergen, mystieke meren en uitgestrekte heidevelden vormen het decor. Om het witte en met kantelen en torentjes versierde Kylemore Abbey niet te vergeten.

Het echte Ierland in indrukwekkend Connemara

De adembenemende landschappen van Ierland ontdekt u tijdens een vakantie Connemara. Dit dunbevolkte gebied ligt in het noordwesten van Ierland en is de plek waar de bevolking nog Keltisch spreekt. Volgens de 'locals' is Connemara dan ook het échte Ierland. Toch draait het hier vooral om de indrukwekkende natuur. Groene bergen, diepblauwe meren, kleurrijke heidevelden en kuddes schapen die spontaan de weg oversteken. In Connemara schiet u jaloersmakende vakantiefoto's. Vanwege de weidsheid van het gebied zijn bijna overal de Twelve Bens zichtbaar. Deze 12 bergen maken het landschap van Connemara compleet. Bij Kras zult u door Connemara rijden tijdens een rondreis door Ierland.

Het schilderachtige decor van Kylemore Abbey

Tijdens een vakantie Connemara mag een bezoek aan Kylemore Abbey niet ontbreken. Deze oude abdij siert menig reisgids en de reden is logisch. Het witte bouwwerk steekt schilderachtig af tegen de groene heuvels en het spiegelende meer. Maar ook de glas-in-lood ramen, de gotische kerk en het mausoleum dragen bij aan het historische karakter van de abdij. Al lijkt het dankzij de vele torentjes en kantelen meer op een kasteel. Maak ook eens een wandeling door de ommuurde Victoriaanse tuin of geniet van een Engelse High Tea in de tea room. Kylemore Abbey ligt overigens aan Lough Pollacapall aan de rand van het Connemara National Park. Dé ideale plek dus om ook de ongerept Ierse natuur te ontdekken tijdens een voordelige vakantie Connemara  van Kras!

Verfijn uw keuze
4 vakanties Connemara
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,7
401 beoordelingen Vakantie Ierland Connemara door reizigers van Kras