Creëer onvergetelijke herinneringen tijdens een vakantie naar de roze stad Jaipur en proef volop het mysterieuze verre oosten. U zult uw ogen uitkijken in deze indrukwekkende stad met de vele bezienswaardigheden, gezellige drukte en geuren. Laat u meevoeren naar het tot de verbeelding sprekende Hawa Mahal of het Paleis der Winden en dwaal in de smalle steegjes van deze roze stad. Ontdek het Jaipur van Kras!

Ontmoet de mystieke roze stad Jaipur

Tijdens uw vakantie Jaipur, dat deel uitmaakt van een schitterende rondreis door India, kunt u genieten van indrukwekkende paleizen, exotische geuren en een kleurrijk centrum. Deze hoofdstad van de deelstaat Rajasthan wordt ook wel de roze stad genoemd naar de kleur van de gebouwen in de binnenstad. Die kleur staat in deze regio voor gastvrijheid! Vroeger was Jaipur de residentie van de maharadja (heerser). Hij woonde in het City Palace binnen de muren van Jaipur’s Old City, een complex van tuinen, binnenplaatsen en gebouwen. Het hele paleis is opengesteld voor het publiek en bevat een mooie verzameling wapens, schilden. Tegenover de ingang van het City Palace ligt Jantar Mantar, het grootste van stenen gebouwde observatorium ter wereld.

Van bazaar tot paleis, Jaipur heeft alles

Tijdens de vakantie Jaipur, kunt u eigenlijk niet om de exotische winkeltjes en de verschillende bazaars heen die de roze stad rijk is. Zo is op de altijd drukke Tripolia Bazaar tussen Chhoti Chaupar en Manak Chowk eigenlijk alles te koop wat u maar kunt bedenken. Overal om u heen zijn oosterse geuren, alle denkbare kleuren en stadse geluiden. Heerlijk ! Bovendien ligt de markt op loopafstand van het Hawa Mahal of het paleis der Winden. Het roze gebouw aan de Hawa Mahal Road is zeer fotogeniek met zijn vijf verdiepingen met bijna duizend kleine ramen, nissen en balkons in de enorme voorgevel. En na zo’n dag vol indrukken is het heerlijk ontspannen in het buitenzwembad van uw hotel, dat op slechts 10 minuten loopafstand van de oude stad ligt. U zult zich vast een beetje een maharadja voelen tijdens een vakantie Jaipur!

Verfijn uw keuze
10 vakanties Jaipur
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Rondreis India & Nepal
Rondreis India & Nepal
  • Delhi, Jaipur en Kathmandu en nog veel meer moois
  • Varen over de heilige Ganges... een bijzondere ervaring
  • Met een junglewandeling door het Chitwan National Park
  • 16 of 18 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum18-10-2019
Reisduur16 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1299
IG
Individuele rondreis India & Nepal
Individuele rondreis India & Nepal
  • Wat fijn: op ontdekking met een privé-chauffeur
  • Het allermooiste van twee landen in één reis
  • Met o.a. Delhi, Jaipur, de Taj Mahal en Pokhara
  • 18 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum24-09-2019
Reisduur18 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf2125
GK
8,2
321 beoordelingen Vakantie India Jaipur door reizigers van Kras