Tijdens een vakantie Lovina ontdekt u een charmante badplaats op Bali die bekend staat om de zwarte vulkaanstranden. En voor een onvergetelijke ervaring stapt u op een boot om op de aangelegen Balizee een grote school dolfijnen te spotten. Of trek de bergen van Banjar in voor een excursie naar de enige boeddhistische tempel van Bali en een plons in de warmwaterbaden. Lovina is de perfecte bestemming om te ontspannen!

Strandvakantie in charmant Lovina

Een strandwandeling maken over zwarte vulkaanstranden én mystieke, Aziatische tempels ontdekken? Tijdens een vakantie Lovina, een badplaats in het noorden van het Indonesische eiland Bali, is het mogelijk! Vanaf het luxe 5 sterren hotel bent u zo op het strand terwijl de vogels om u heen fluiten. In de ochtend kan een optionele excursie van Kras voor onvergetelijke vakantiemomenten zorgen. Bij het verschijnen van de eerste zonnestralen gaat namelijk u met een gemotoriseerde traditionele boot op avontuur op de Balizee. Een kleine zoektocht later wordt u beloond met het zien van grote scholen springende dolfijnen op slechts enkele meters afstand. Meer van de Balinese natuur zien? Dan kunt u tijdens een zonvakantie Lovina ook de Bedugul-bergen in trekken. Een groen gebied omringd met meren en met als hoogtepunt de Gitgit-waterval. Deze 45 meter hoge waterval ligt tussen de met tropische bomen bedekte rotsen en is spectaculair! 

Cultuur ontdekken in Lovina

Het centrum van Lovina is charmant en voor rustzoekers een waar walhalla. Net buiten de badplaats kunt u ook talloze, bijzondere bezienswaardigheden bewonderen tijdens een vakantie Lovina. Zo is de Brahma Vihara Arama-tempel zeker een excursie waard tijdens een reis door Bali. Deze imposante tempel vindt u op de top van de Banjar heuvel en is het enige boeddhistische klooster van Bali. Omgeven door prachtige rijstvelden, hoge dennenbomen en goed onderhouden bloemenvelden, zult u hier totale rust ondervinden. Vlak bij de tempel vindt u ook de warmwaterbaden van Banjar. De lokale bevolking komt hier om zichzelf te reinigen, omdat zij geloven dat het water een helende werking heeft. De ideale plek dus om compleet tot rust te komen tijdens een voordelige vakantie Lovina van Kras!

Verfijn uw keuze
4 vakanties Lovina
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Individuele rondreis stranden van Bali
Individuele rondreis stranden van Bali
  • Zelf op pad op het prachtige Indonesische eiland
  • Goed geregeld: incl. vlucht, verblijf en transfers
  • Ontspannen stranddagen in het zuiden van Bali
  • 12, 14 of 17 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum01-12-2019
Reisduur12 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf901
GK
8,3
69 beoordelingen Vakantie Indonesië Lovina door reizigers van Kras