Reisleider Yvonne Timmers

‘’Werken in zowel Scandinavië als in Nederland is een hele mooie combinatie, waar ik veel plezier aan beleef. Dit plezier geef ik graag door aan mijn gasten.’’

v
Reisleider Yvonne Timmers
Reisleider Yvonne Timmers
Reisleider Yvonne Timmers
Reisleider Yvonne Timmers
Reisleider Yvonne Timmers
Reisleider Yvonne Timmers
Reisleider Yvonne Timmers
Reisleider Yvonne Timmers
Reisleider Yvonne Timmers
+1
Reisleider Yvonne Timmers

Noorwegen is de favoriete bestemming van reisleider Yvonne Timmers. Zij is geboren en getogen in Schiedam. Een aantal jaren heeft zij in Noorwegen gewoond, waar ze als lokale gids begon met werken in het mooie fjorden- en gletsjergebied. Momenteel woont ze weer in Nederland, waar ze gids is voor Noorse toeristen. Toen ze voor Kras kon beginnen als reisleider, was voor haar de cirkel rond.

Wie is Yvonne?

Open alle items

Welke landen heb je met Kras bezocht?

Met Kras heb ik Noorwegen, Finland, IJsland en Zweden bezocht.

Wat is het leukste aan je werk?

Aan mijn gasten laten zien hoe mooi Noorwegen en de andere Scandinavische landen kunnen zijn. Voor mijzelf is het ook een heerlijke kans om weer even terug te zijn.

En wat is er minder leuk?

Dat een gezellige tour ook weer afscheid nemen met zich meebrengt.

Wat doe je op een vrije dag tijdens een reis?

Op een vrije dag ga ik zelf genieten van de omgeving en altijd weer op zoek naar nieuwe ideeën en informatie voor een volgende tour.

Wat is je leukste of dierbaarste reisherinnering?

Mijn allereerste Puur Natuur tour. Deze tour gaat door het gebied waar ik heb gewoond en als gids heb gewerkt. Het was een hele speciale ervaring!

Wat is je mooiste souvenir?

De persoonlijke bedankjes van alle gasten die ik heb ontvangen.

Wat gaat altijd mee in je koffer?

Een goed boek en mijn tablet voor contact met het thuisfront.

Waar wil je beslist nog een keer naar toe?

Naast het uitbreiden van mijn huidige Scandinavië tours, wil ik heel graag naar Denemarken, Schotland, Ierland Wales en Engeland. Maar ook werken als begeleider op een cruiseschip lijkt me fantastisch!

Als laatste mijn gouden tip voor reizigers!

Geniet met volle teugen, ook als het weer wat minder goed is. Scandinavië heeft met elk weertype iets moois te bieden.

Ervaringen van reizigers

Droomreis
Onze reis naar Noorwegen was een droomreis. Wij kunnen geen wanklank bedenken of het moet de regen zijn die over ons uitgestort werd in Bergen. De rest van de dagen hadden we goed weer. De bus was top, evenals de chauffeur. En dan onze gids, Yvonne. Wat een toffe vrouw. Handelde heel adequaat en ze had veel humor. Het was meestal een vrolijke boel in de bus. Wij denken met veel plezier aan deze reis terug.

J. Bijl – Rondreis Noorwegen, Puur Natuur augustus 2016

Prachtige reis
Prima georganiseerde reis. Alles wordt (bijna) voor je geregeld. Zelfs het tijdstip van ontbijt en diner. We hebben na deze reis echt het idee dat we niets gemist hebben van dit prachtige land. Reisleidster (Yvonne), die zelf in Noorwegen heeft gewoond, was een uitstekende begeleidster. Ook verrassend waren de diverse hotels waarin we verbleven, waarvan de meeste een hoge beoordeling hadden.

A Wamelink – Rondreis Noorwegen, Puur Natuur juli 2016

Fantastische natuur en mooie steden
Mooie uitgebalanceerde reis tussen natuur en steden. Fantastische reisleidster Yvonne die ons veel over de noorse leefgewoonten vertelde. Heel goede sfeer in het reisgezelschap. Reisafstanden goed,zodat reis niet te druk overkomt.


W. Bollen – Rondreis Noorwegen, Puur Natuur juli 2016