Reisleider Tonci (Tony) Raic

"Mijn mooiste souvenirs zijn alle foto`s met onze gasten"

v
Reisleider Tonci Raic
Reisleider Tonci Raic
Reisleider Tonci Raic
Reisleider Tonci Raic
Reisleider Tonci Raic
Reisleider Tonci Raic
Reisleider Tonci Raic
Reisleider Tonci Raic
Reisleider Tonci Raic
+3
Reisleider Tonci Raic
+2

Ik ben Tony, van oorsprong een Kroaat. Ik ben 57 jaar oud en al 30 jaar woon ik in Waalwijk Noord-Brabant (Brabander dus). Heel lang in de vastgoedbranche gezeten en na twee eigen bedrijven toch besloten om wat rustiger te doen. Reisleider ben ik per toeval geworden. Via mijn oudste dochter kwam ik er achter dat ze iemand als reisleider voor Kroatië bij Kras zochten! Natuurlijk, ik vond gelijk leuk om te doen, niet alleen omdat mijn eigen land is maar ook omdat ik graag met mensen werk. Ook dingen organiseren en problemen oplossen passen goed bij mij en omgaan met mensen vind ik gewoon ontzettend leuk!

Vragen aan Tonci

Open alle items

Naar welke landen heb je gereisd met Kas?

Tot nu toe, heb ik Kroatië, Bosnië-Herzegovina, Montenegro, Macedonië, Servië en Kosovo gedaan... kortom ex-Joegoslavië.

Wat is het leukste aan je werk?

Het leukste aan mijn werk is om er zorg voor te dragen dat de mensen met verschillende achtergronden en uit verschillende delen van het Nederland het naar hun zin hebben.

Wat doe je op een vrije dag tijdens een reis?

Op mijn vrije dag, ben ik ook met onze gasten bezig. Wat organiseren, problemen oplossen, wat informatie verstreken en zelfs ongedwongen op het terras de tijd met de gasten door brengen!

Wat is je leukste of dierbaarste reisherinnering?

De beste reisherinnering was toe ik een mevrouw (met haar man) in de groep had die heel moeilijk kon lopen. Als kind zij heeft polio gehad en daardoor kon was zij minder mobiel. Onze hele groep heeft zich zonder enkel bezwaar aan haar mogelijkheden aangepast. Door de hele reis hebben ze haar geholpen met de verschillende activiteiten. Ik was zeer trots op de hele groep!

Wat is jouw gouden tip voor reizigers?

Mijn gouden tip voor de reizigers is dat ze zeker vaker moeten reizen want ons leven is te kort!