Single Reis Imposant Israël

Beleef de hoogtepunten van het Beloofde Land met haar veelzijdige steden & prachtige natuur!

Israel.cultuurs
Jeruzalem - klaagmuur
Israel.Jaffas
v
Nazareth
Israel.cultuurs
Jeruzalem - klaagmuur
Israel.Jaffas
Vanaf1169per persoon
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum18-05-2020
Reisduur8 dagen
Aantal personen1 volwassene
Exclusief:
Reserveringskosten€ 10.00 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
8,0
IGY
Deelnemers per groep:

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 15

Minimum aantal deelnemers is niet van toepassing op een reeds gegarandeerde vertrekdatum.

 • 1-persoonskamer inclusief halfpension
 • Deskundige Nederlandssprekende reisleiding
 • Ga mee per boot over het meer van Tiberias!
 • Uitgebreid bezoek aan oud én nieuw Jeruzalem
 • Bezoek Nazareth, Bethlehem & drijven op de Dode Zee
 • 8 dagen
  IGY
  Deelnemers per groep:

  Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 15

  Minimum aantal deelnemers is niet van toepassing op een reeds gegarandeerde vertrekdatum.

 • Bewaren
8.01051
"Goed/ prijs voor wat je krijgt"
B STEINTJES - december 2018
8,0
Beoordeeld door 51 reizigers van Kras
Single Reis Imposant Israël
Klik op een prijs voor de totaalprijs
)

Prijzen en boeken

Uw voorkeuren

x
 • -
 • +
Een ogenblik geduld.

De prijsinformatie wordt opgehaald.

Maandag t/m zaterdag: 08.30-23.00 uur
Zondag: 10.00-23.00 uur
Groepen vanaf 20 personen?Voor groepen vanaf 20 personen kunt u contact opnemen met Groups & Incentives.

Inbegrepen

Inbegrepen & niet inbegrepen

Inbegrepen

Retourvlucht Amsterdam-Tel Aviv met Transavia
Handbagage
• Luchthavenbelastingen en brandstofheffing
• Rondreis met minibus of touringcar
• 7 nachten verblijf in een 1-persoonskamer in genoemde hotels (of gelijkwaardig)
• Hotelverzorging op basis van 7 x ontbijt en 7 x diner
• Lokale Nederlandssprekende reisleiding tijdens de rondreis
• Bezoek aan de opgravingen van Caesarea*
• Stadsbezoek Nazareth en Bethlehem
• Per boot over het meer van Tiberias
• Uitgebreide stadsbezoeken oud en nieuw Jeruzalem
• De oase van Ein Gedi* en de citadel van Massada*
• Drijven op de Dode Zee
• Stadsbezoek en vrije tijd Tel Aviv

* Let op: Exclusief entreegelden. Kijk bij Niet inbegrepen voor de bijkomende kosten ter plaatse.

Niet inbegrepen

• Reserveringskosten € 10 per boeking
• Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking van max. 9 personen

Optioneel (direct bij te boeken)
Ruimbagage
• Reis- en annuleringsverzekering

Bijkomende kosten ter plaatse
• Entreegelden
• Eventuele verplichte stadsgidsen
• Eventuele optionele excursies
• Fooien
Klik hier voor de details van alle bijkomende kosten ter plaatse (onder voorbehoud van prijswijzigingen en koersverschillen).

Extra informatie

• Let op: voor reizen naar Tel Aviv dient u drie uur voor vertrek in te checken.
• Voor deze reis dient u goed ter been te zijn. Voor meer informatie zie Praktische info.
• Tijdens het bezoek aan de wijk Mea Shearim is gepaste kleding gewenst
• Let op: vliegreizen zijn vaak beschikbaar tot slechts 4 weken voor vertrek, daarna niet meer. Wacht daarom niet te lang met boeken!

Groepsgrootte en annuleringstermijn

Minimum aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze reis: 15
Uiterste termijn van annulering wegens onvoldoende deelname: 21 dagen voor vertrek.
Minimum aantal deelnemers en uiterste termijn van annulering is niet van toepassing op een reeds gegarandeerde vertrekdatum

Kaart

Dagprogramma

Singlereis Imposant Israël

v
+1

Varen over het meer van Tiberias. Slenteren door de smalle straatjes van de soek in Jeruzalem, op zoek naar souvenirs. De bedrijvigheid bij de Klaagmuur meemaken. Meer leren over de cultuur, de bevolking en de achtergrond van bijzondere bijbelse plaatsen als Nazareth, Tabgha en Bethlehem. Genieten van de natuur in het Karmelgebergte, op de Golan Hoogvlakte en bij de idyllische oase van Ein Gedi. Dobberen op de 'dubbelzoute' Dode Zee, een wonderlijke ervaring. Het bruisende, mondaine Tel Aviv ontdekken, stad van contrasten. U beleeft het tijdens deze veelzijdige rondreis door het Beloofde Land Israël.

Open alle items

Dag 1 • Amsterdam-Tel Aviv

Vanaf Amsterdam vliegen we naar Tel Aviv. Na aankomst volgt de transfer naar ons hotel in Netanya. Reisafstand ca. 55 km.

Dag 2 • Caesarea-Karmelgebergte-Nazareth

v
+4
+3
Op weg naar Tiberias en het gelijknamige meer. Onderweg zien we de opgravingen van Caesarea, fraai gelegen aan de kust. De middeleeuwse stadsmuren, het aquaduct, het paleis van Herodus en het Romeinse theater zijn goed bewaard gebleven. De mooie route door het Karmelgebergte voert ons verder naar Nazareth, genoemd in het Nieuwe Testament als de stad waar Jezus opgroeide. We bezichtigen hier de Basiliek van de Aankondiging, waar engel Gabriël aan Maria vertelde dat ze het leven zou schenken aan Jezus. Twee overnachtingen in Tiberias. Reisafstand ca. 145 kilometer.

Dag 3 • Tiberias-Kapernaum-Tabgha-Berg der Zaligsprekingen-Golan

v
+8
+7
Een prachtige dag die in het teken staat van indrukwekkende plaatsen en natuurgebieden rondom het meer van Tiberias, ook wel het meer van Galilea genoemd. Een boottocht brengt ons naar Kapernaum aan de overzijde van het meer. Hier zien we onder andere de resten van het huis van Petrus en de fraaie synagoge. Vervolgens rijden we naar het aan de noordoever gelegen Tabgha, waar het wonder van de vermeerdering van de broden en de vissen plaatsvond. Vanaf de Berg der Zaligsprekingen hebben we een schitterend uitzicht over het meer van Tiberias. Tot slot genieten we van de prachtige natuur op de Golan Hoogvlakte met mooi zicht op de berg Hermon. Reisafstand ca. 50 kilometer.

Dag 4 • Jeruzalem-Bethlehem

v
Israel.cultuurs
+2
Israel.cultuurs
+1
Verder naar Jeruzalem, waar we vandaag het nieuwe gedeelte van de stad bezoeken. We bekijken onder meer het monument Yad Vashem, waar de herinnering aan de holocaust op indrukwekkende wijze levend wordt gehouden. Ook de Knesset, het parlementsgebouw met de beroemde 5 meter hoge, zevenarmige kandelaar Menorah, komt aan bod. Onze aandacht gaat ook uit naar de Palestijnse stad Bethlehem, gelegen op de Westelijke Jordaanoever. Dit is de plaats waar Jezus van Nazareth volgens de evangelisten Mattheus en Lucas geboren is. We bekijken hier op het Kribbeplein de door keizer Constantijn gebouwde Geboortekerk, beschouwd als een van de heiligste plaatsen van het christendom. Ondergronds bevindt zich Jezus' geboorteplaats, aangeduid door een zilveren 14-puntige ster. Ook bezoeken we het 'Herdersveld', waar de engel van de Heer de herders op de hoogte gesteld zou hebben van de geboorte van Jezus. Deze heilige plaats bestaat uit de natuurlijke grotkerk, de kelderkerk, de dakkapel, de basiliek en de kloosterkerk. We verblijven de komende drie nachten in Bethlehem. Reisafstand ca. 220 kilometer

Dag 5 • Jeruzalem

v
Jeruzalem - klaagmuur
+5
+4
Vanaf de Olijfberg werpen we een blik op de Oude Stad waar we vervolgens te voet de vele hoogtepunten van het indrukwekkende Jeruzalem bezoeken. Jeruzalem, daar waar elke steen eeuwenoude historie ademt. Egyptenaren, Romeinen, Babyloniërs, Perzen, Joden, Grieken, Turken en Armeniërs… vele volkeren lieten hier hun sporen achter. We zien onder andere de Via Dolorosa (de Kruisweg van Christus) en de Heilige Grafkerk, waar Christus werd gekruisigd, werd begraven en vervolgens herrees. De joodse wijk herbergt fraaie resten uit bijbelse tijden en natuurlijk nemen we ruim de tijd voor de indrukwekkende Klaagmuur. Ook is er gelegenheid om in de bedrijvige Arabische soek op zoek te gaan naar bijzondere souvenirs. Reisafstand ca. 50 kilometer.

Dag 6 • Qumran-Ein Gedi-Massada-Dode Zee

v
+6
+5
We rijden via een prachtige route naar de ruïnes en grotten van Qumran, waar de beroemde Dode Zeerollen zijn gevonden. Vervolgens door naar de bronnen en watervallen van de oase van Ein Gedi en de op een rots gelegen citadel van Massada. Met een kabelbaan kunt u de berg op voor een weids zicht over de Dode Zee. We sluiten de dag af bij de Dode Zee, waar u uiteraard kunt ervaren hoe het is om niet te zinken. Na deze mooie dag keren we terug naar Bethlehem. Reisafstand 260 kilometer.

Dag 7 • Jaffa - Tel Aviv

v
Israel.Jaffas
+3
Israel.Jaffas
+2
Via de haven van Jaffa terug naar het moderne en levendige Tel Aviv voor een stadstour langs de hoogtepunten van de stad en een vrije middag. Kunstgalerieën, hippe boetieks en sfeervolle café's in overvloed. Of kiest u voor een ontspannen einde aan het zalige strand? Overnachting in de badplaats Netanya. Reisafstand ca. 120 kilometer.

Dag 8 • Tel Aviv-Amsterdam

Transfer naar de luchthaven van Tel Aviv voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Het dagprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Singlereizen

Algemene informatie Single Reizen

v
+1

Voor wie zijn deze reizen bedoeld?

KRAS Singlereizen zijn bedoeld voor singles, die graag op een ongedwongen en gezellige manier, maar niet alleen op vakantie willen. Of je nu 30-, 40-, 50- of 60-plusser bent, wij hebben altijd een geschikte reis voor je. Wist je trouwens dat je in de prijstabel heel gemakkelijk de groepssamenstelling van een reis kunt zien? Zo weet je voordat je boekt uit hoeveel mannen of vrouwen de groep bestaat en wat de leeftijdsverdeling is.

Uitgangspunt van onze vakanties zijn een scherpe prijs, ongedwongen sfeer en een breed aanbod excursies en mogelijkheden ter plaatse. Onze reisleiding en lokale gidsen organiseren tal van excursies en/of activiteiten waaraan je gezamenlijk deel kunt nemen. Natuurlijk ben je geheel vrij om zelf of met andere deelnemers iets te ondernemen.

Wellicht overbodig, maar onze singlereizen zijn uitsluitend bedoeld voor alleengaanden. Stellen mogen dus niet samen mee op reis, maar eventueel wel een van beiden als bijvoorbeeld de een wel graag op reis gaat maar de ander niet. Ook zijn bijvoorbeeld alleenstaande vrienden of vriendinnen, die samen een reis willen maken, van harte welkom.

Een kamer voor jou alleen!

Voor het overgrote deel van onze reizen geldt dat je op je vakantiebestemming een eigen 1-persoonskamer voorzien van bad of douche en toilet tot je beschikking hebt. Veelal zijn dit 2-persoonskamers voor alleengebruik. Op enkele van onze reizen (zie tabblad 'Prijzen', onder het kopje 'Inbegrepen') en tijdens sommige overnachtingen op de heen- en terugreis, verblijf je in een 2-persoonskamer op indeling. Dit betekent dat je samen met een reisgenoot van hetzelfde geslacht op één kamer logeert. Vanzelfsprekend zorgen we wel voor aparte bedden. Verblijf je liever in een 1-persoonskamer, dan is deze altijd tegen een meerprijs te boeken. De keuze is geheel aan jou.

Vlucht

Transavia

v
Transavia vliegtuig
Transavia vliegtuig

Hieronder vindt u de belangrijkste informatie over Transavia, zoals bagageregels en incheckmogelijkheden. Overige informatie vindt u op de site van Transavia of neem contact op met het service centre van Transavia op telefoonnummer 0900-0737 (100 cpg).

Open alle items

Bagage

Wanneer u vliegt met Transavia dan is het meenemen van handbagage (max. 10 kg) inbegrepen. Ruimbagage kunt u voordelig en eenvoudig bij boeking reserveren óf vanaf 3 dagen voor vertrek boeken op de website van Transavia via onderstaande button. Boek uw ruimbagage voordat u (online) bent ingecheckt. Na het inchecken, kunt u niets meer veranderen aan uw vlucht.

Ruimbagage bijboeken

Stoelkeuze

Via Mijn Transavia kunt u tegen betaling een stoel reserveren (aan te raden als u naast elkaar wilt zitten). Het maken van een stoelreservering is mogelijk vanaf 3 dagen tot 30 uur voor vertrek van uw vlucht. U kunt via Mijn Transavia alleen een stoel reserveren als u nog niet online bent ingecheckt. Na het online inchecken, kunt u namelijk niets meer aan uw boeking toevoegen/wijzigen.

Stoelen reserveren

Inchecken

Online inchecken
Het is mogelijk om vanaf 30 uur (tot max. 4 uur) voor vertrek online in te checken via Mijn Transavia als u vliegt vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Innsbruck, Praag of Wenen.

U ontvangt van ons een e-mail (indien het online inchecken voor uw vlucht mogelijk is). Via enkele eenvoudige stappen kiest u vervolgens een stoel en print u de instapkaarten uit. Het boekingsnummer dat op de website van Transavia gevraagd wordt, is uw Kras boekingsbevestigingsnummer. De online check-in wordt door Transavia verzorgd. Kras heeft hier geen invloed op.

Let op: u moet naast uw instapkaarten ook uw e-tickets die u van ons per e-mail of post heeft ontvangen meenemen naar de luchthaven.

Bagage drop-off
Nadat u online ingecheckt heeft, hoeft u op de luchthaven niet meer in de rij te staan voor de incheckbalie. U hoeft alleen nog maar uw bagage af te geven bij het zogenaamde 'baggage drop off'-point van Transavia.

Groepen
Internet check-in is niet mogelijk voor reisgezelschappen van meer dan 9 personen. Voor mindervaliden en gezinnen met kleine kinderen worden door Transavia vooraf stoelen gereserveerd.

Online inchecken

Inchecken op de luchthaven

Vanzelfsprekend is deze online check-in niet verplicht, u kunt ook gewoon inchecken bij de incheckbalie of selfservice check-in.

Service aan boord

Aan boord kunt u tegen betaling een keuze maken uit het veelzijdige à la carte assortiment met een assortiment koude - en/of warme snacks en (fris)dranken. U betaalt uw bestelling direct aan het cabinepersoneel. Het is toegestaan om alcoholische dranken te nuttigen, mits die aan boord gekocht zijn. Aan boord kunt u uitsluitend betalen met euro's of met creditcard.

Voorwaarden

• Bij het boeken van uw reis dient u de eerste voornaam en achternaam van alle reizigers - exact - zoals in hun reisdocument staat op te geven.
• Indien er kortingen of toeslagen m.b.t. de vlucht van toepassing zijn, dan worden deze automatisch meegenomen in de prijsberekening.
• Het vluchtschema en genoemde vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen door de luchtvaartmaatschappij, wij hebben hier geen invloed op.
• In uw reispapieren worden de exacte (lokale) tijden vermeld.
• Wij wijzen u erop dat als uw terugvlucht vóór middernacht vertrekt en ná middernacht landt in Nederland uw reis effectief één dag langer is dan uw geboekte reisduur. Houd daar ook rekening mee bij het afsluiten van uw reisverzekering.

Hotels

Hieronder vind je voorbeelden van hotels tijdens deze rondreis. Deze hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Wanneer een hotel niet meer beschikbaar is, zullen wij een gelijkwaardig alternatief voor je reserveren (in de genoemde plaats of in de nabije omgeving). Houd er rekening mee dat bepaalde faciliteiten door diverse omstandigheden niet beschikbaar of geopend kunnen zijn. De definitieve hotellijst ontvang je bij je reispapieren, ca. 8 dagen voor vertrek.

Q-hotel *** - Netanya

v
+9
+8

Het hotel ligt op 200 meter van het strand Poleg. Het hotel beschikt over een receptie, bar/lounge en gratis wifi in het hele hotel. De kamers zijn voorzien van airconditioning, televisie, telefoon, minibar en koffiezetapparaat/waterkoker. De badkamer met bad/douche, toilet en föhn.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hotel Astoria *** - Tiberias

v
+4
+3

Het hotel ligt in het centrum van Tiberias en is een van de oudste hotels in de stad. Het hotel biedt uitzicht op het Meer van Galilea, welke op ca. 20 min. lopen van het hotel te vinden is. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, bar, gratis wifi, zwembad en lift. De moderne kamer is voorzien van een televisie, telefoon en airconditioning. Er is een badkamer met bad/douche, toilet en föhn.

Hotel Berger *** - Tiberias

v
+8
+7

Het hotel ligt in het noordelijk deel van Tiberias. In de buurt van het hotel vindt u het graf van Maimonides en de St. –Pieterskerk. In ca. 20 minuten loopafstand bevind u zich in het centrum. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant en gratis wifi in de lobby. De kamers zijn voorzien van airconditioning, telefoon, televisie en koffiezetapparaat/waterkoker. De badkamer beschikt over een bad of douche en toilet.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hotel Nativity *** - Bethlehem

Het hotel ligt in een rustige omgeving aan de rand van de heilige stad Bethlehem. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, bar/lounge en koffiebar. De kamers zijn voorzien van airconditioning, telefoon, televisie en een kluis. De badkamer met bad/douche en toilet.

Hotel Holyland *** - Bethlehem

v
Holy Land Bethlehem
Holy Land Bethlehem
Holy Land Bethlehem
Holy Land Bethlehem
+4
+3

Het hotel ligt op 2 min. loopafstand van het centrum van Bethlehem. Op 700 meter bevindt zich de St. Catharinakerk. Het hotel beschikt over een receptie, restaurant, bar, gratis wifi, terras en lift. De kamer is voorzien van een televisie, telefoon, airconditioning, bureau, kluis en minibar. Er is een badkamer met bad/douche en toilet.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Klimaat

De beste reistijd voor Israël

Omdat Israël grote hoogteverschillen kent van 408 m onder zeeniveau (Dode Zee) tot 2814 m boven zeeniveau (Hermonberg op de Golan Hoogvlakte), zijn er ook grote temperatuurverschillen. Over het algemeen kent Israël twee seizoenen; een zachte, vochtige winter (van november tot en met maart) en een hete, droge zomer (van april tot en met oktober). De hoger gelegen gebieden hebben een droger en koeler klimaat, terwijl in de woestijn de temperatuur boven de 30 graden kan komen. Het regenseizoen is januari en februari. De beste reistijd is maart t/m mei en oktober t/m december.

Klimaat Israël

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Gem. temp. (°C)12°13°16°22°28° 31° 32° 32° 30°26°20°14°
groen = de beste reistijd
geel= regenseizoen

Ontmoet

Ontmoet

v
Ontmoet hiken singles
Ontmoet hiken singles

Leer medereizigers kennen en inspireer elkaar
Ontmoet is een website waar je de reisgenoten voorafgaand aan jouw groepsreis kunt ontmoeten. Hier kan je elkaar alvast een beetje leren kennen, van gedachten wisselen over de reis of bijvoorbeeld afspreken om samen te reizen.

Zijn er al reacties op deze reis?
Op Ontmoet kies je eerst bij de reis een van de vertrekdata. Je ziet dan gelijk of er al reacties zijn van medereizigers waarop je kan reageren of dat je zelf een eerste bericht wilt plaatsen. Let wel op met het uitwisselen van gegevens. Ontmoet is namelijk voor iedereen toegankelijk zodat reizigers die nog niet geboekt hebben ook mee kunnen praten.

Ga snel naar deze reis op Ontmoet en neem alvast een voorproefje op je vakantie!

Beoordelingen

Anderen bekeken ook
Rondreis Imposant Israël
Rondreis Imposant Israël
 • Ontspannen begin: rechtstreekse vlucht
 • Per boot over het meer van Tiberias
 • Uitgebreid bezoek aan oud én nieuw Jeruzalem
 • 8 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum09-12-2019
Reisduur8 dagen
Aantal personen1 volwassene
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf869
8,3
Bekijk reis
Rondreis De vele gezichten van Israël
Rondreis De vele gezichten van Israël
 • Ervaar de sfeer bij de aanvang van Sabbat
 • Inclusief wijnproeverij in het Karmelgebergte
 • Met ook de imposante Ramon krater
 • 10 of 11 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum12-10-2019
Reisduur10 dagen
Aantal personen1 volwassene
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1709
8,1
Bekijk reis
Rondreis Israël & Jordanië
Rondreis Israël & Jordanië
 • Twee unieke landen in één voor de allerbeste prijs
 • Per jeep door de kleurrijke Wadi Rumwoestijn
 • Verbeterd dagprogramma én betere hotels
 • 12 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum22-01-2020
Reisduur12 dagen
Aantal personen1 volwassene
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1549
7,7
Bekijk reis
Single Reis Cultuurschatten van Jordanië
Single Reis Cultuurschatten van Jordanië
 • 1-persoonskamer inclusief!
 • Zéér complete rondreis met deskundige reisleiding
 • Unieke overnachting bij de bedoeïenen (apr-okt)
 • 8 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum12-06-2020
Reisduur8 dagen
Aantal personen1 volwassene
Exclusief:
Reserveringskosten€ 10.00 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf999
7,9
Bekijk reis