Fly-drive Imposant Israël

Dwaal in 8 dagen door knusse souks, sfeervolle straatjes en bijzondere Bijbelse plaatsen

Jeruzalem - klaagmuur
4 joodse mensen Jeruzalem
v
Jeruzalem - klaagmuur
Jeruzalem - klaagmuur
4 joodse mensen Jeruzalem
Vanaf1075per persoon
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 01-07-2019
Reisduur 8 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten € 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
7,5
GK
 • Inclusief alle autohuur verzekeringen, € 0 eigen risico
 • Ontdek op eigen gelegenheid het karakteristieke Israël
 • Beleef het unieke Jeruzalem met o.a. de klaagmuur
 • Rechtstreekse vlucht naar Israël
 • Met indrukwekkend Tel Aviv en het prachtige Tiberias
 • 8 dagen
 • Bewaren
7.5106
7,5
Beoordeeld door 6 reizigers van Kras
Fly-drive Imposant Israël
Klik op een prijs voor de totaalprijs
)

Prijzen en boeken

Uw voorkeuren

x
 • -
 • +
v
Aantal kinderen (0 t/m 17 jaar)
Een ogenblik geduld.

De prijsinformatie wordt opgehaald.

Maandag t/m zaterdag: 08.30-23.00 uur
Zondag: 10.00-23.00 uur
Groepen vanaf 20 personen?Voor groepen vanaf 20 personen kunt u contact opnemen met Groups & Incentives.

Inbegrepen

Inbegrepen & niet inbegrepen

Inbegrepen

Retourvlucht Amsterdam-Tel Aviv met Transavia
Handbagage
• Luchthavenbelastingen en brandstofheffing
• 7 nachten verblijf in genoemde hotels
• 7 x ontbijt
Autohuur tijdens hele verblijf inclusief verzekeringen (€ 0 eigen risico)

Niet inbegrepen

• Reserveringskosten € 19,50 per boeking
• Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking van max. 9 personen

Bijkomende kosten ter plaatse• Airport service charge $ 39 per huurauto
• Excursies en entreegelden
• Parkeerkosten (ook bij hotels indien van toepassing)

Direct bij te boeken• Reis- en annuleringsverzekering
Ruimbagage
• Halfpension
• Upgrade autohuur (voor prijzen zie het boekingsproces)

Belangrijk

Let op: voor reizen naar Tel Aviv dient u drie uur voor vertrek in te checken.
Bij het huren van een auto is een geldige creditcard (géén prepaid) op naam van de hoofdbestuurder én voorzien van pincode verplicht. Voor alle vereisten met betrekking tot uw creditcard en alle overige autohuurinformatie klik hier

Kaart

Dagprogramma

Fly-drive Imposant Israël

v
Jeruzalem - klaagmuur
Jeruzalem - klaagmuur
Jeruzalem - klaagmuur
Jeruzalem - klaagmuur
+3
+2

Ga op verkenning in het bijzondere Israël. Deze mooi uitgestippelde route brengt u naar de vele hoogtepunten. Ontdek het eeuwenoude Jeruzalem, het hippe Tel Aviv en de schitterende natuur rondom Tiberias. Wandel door souks en sfeervolle straatjes, leer meer over de bijzondere Bijbelse plaatsen en dobber op de Dode Zee. Neem een terrasje op de boulevard van het bruisende Jaffa en maak een boottochtje over het meer van Tiberias. Deze vakantieherinneringen zullen u nog lang bijblijven.

Open alle items

Dag 1 • Amsterdam-Tel Aviv

U vliegt van Amsterdam naar Tel Aviv. Op de luchthaven haalt u uw huurauto op en gaat uw reis van start! Afhankelijk van uw vluchttijden kunt u alvast op verkenning gaan in het bruisende Tel Aviv. Overnachting in Tel Aviv.

Dag 2 • Tiberias

v
Caesarea
Caesarea
+3
+2
U rijdt vandaag naar Tiberias, gelegen aan het gelijknamige meer. Onderweg kunt u een bezoek brengen aan de opgravingen van het prachtig bewaard gebleven Caesarea, fraai gelegen aan de kust. Bezienswaardig zijn onder meer de middeleeuwse stadsmuren, het aquaduct, het paleis van Herodus en het Romeins theater. De mooie route door het Carmel gebergte voert u verder naar Nazareth, genoemd in het Nieuwe Testament als de stad waar Jezus opgroeide. Bezichtig hier de Basiliek van de Aankondiging. Twee overnachtingen in Tiberias. Reisafstand Tel Aviv-Tiberias ca. 180 km.

Dag 3 • Tiberias

v
+3
+2
Wij raden u vandaag aan om de indrukwekkende plaatsen en natuurgebieden rondom het Meer van Tiberias, ook wel het Meer van Galilea genoemd, te verkennen. Maak een mooie boottocht over het Meer van Tiberias (optioneel). Vaar naar Kapernaüm aan de overzijde, waar u onder meer de resten van het huis van Petrus en de fraaie synagoge ziet. Een tip is ook aan de noordoever gelegen Tabgha, waar het wonder van de vermeerdering van de broden en de vissen plaatsvond. Geniet van de prachtige natuur op de Golan Hoogvlakte met uitzicht op de berg Hermon vanaf de Berg der Zaligsprekingen. Het uitzicht over het Meer van Tiberias is hier schitterend. Reisafstand ca. 80 km.

Dag 4, 5 en 6 • Jeruzalem

v
4 joodse mensen Jeruzalem
4 joodse mensen Jeruzalem
+4
+3
U rijdt naar Jeruzalem, daar waar elke steen eeuwenoude historie ademt! Egyptenaren, Romeinen, Babyloniërs, Perzen, Joden, Grieken, Turken en Armeniërs… vele volkeren lieten hier hun sporen achter! Neem deze dagen de tijd om deze fascinerende stad te ontdekken. Natuurlijk brengt u een bezoek aan de imposante Klaagmuur in de oude stad. Hier is het ook heerlijk genieten van de bedrijvigheid in de vele souks. Ook onder andere de Via Dolorosa (de Kruisweg van Christus), de Heilige Grafkerk (waar Christus werd gekruisigd en begraven en vervolgens herrees) en de olijfberg zijn een aanrader om te bezoeken. In het nieuwe gedeelte van de stad brengt u zeker een bezoek aan het monument Yad Vashem, waar de herinnering aan de holocaust op indrukwekkende wijze levend wordt gehouden. Ook het Knesseth parlementsgebouw met de beroemde 5 m hoge, zevenarmige kandelaar Menorah is een tip waard. U kunt er ook voor kiezen om de omgeving van Jeruzalem te ontdekken. Rijdt u naar de ruïnes en grotten van Qumran, waar de beroemde Dode Zeerollen zijn gevonden of naar de oase van Ein Gedi, met bronnen en watervallen. Een bezoek aan de Dode Zee, waar u de wonderlijke ervaring van het niet kunnen zinken te kunt ervaren mag niet ontbreken. Drie overnachtingen in Jeruzalem.

Dag 7 • Tel Aviv

v
+3
+2
U rijdt weer terug naar het hippe Tel Aviv. Ontdek de gezellige boulevard en de sfeervolle steegjes van Jaffa, de oude havenstad van Tel Aviv. Of bezoek de hoogtepunten van Tel Aviv. Bijvoorbeeld het ‘Palmach museum’, ‘Museum of Art’ de promenade of gewoon lekker ontspannen in het Yarkon park of op het strand. Overnachting in Tel Aviv.

Dag 8 • Tel Aviv-Amsterdam

Vandaag levert u de huurauto weer in op de luchthaven van Tel Aviv. Aansluitend volgt de terugvlucht naar Amsterdam.

Noot

Het kan voorkomen dat de route in tegengestelde richting wordt uitgevoerd. Let daarom goed op de reisvolgorde in uw reispapieren.

Het dagprogramma is onder voorbehoud van wijzigingen.

Vlucht

Transavia

v
Transavia vliegtuig
Transavia vliegtuig

Hieronder vindt u de belangrijkste informatie over Transavia, zoals bagageregels en incheckmogelijkheden. Overige informatie vindt u op de site van Transavia of neem contact op met het service centre van Transavia op telefoonnummer 0900-0737 (100 cpg).

Bagage

Wanneer u vliegt met Transavia dan is het meenemen van handbagage (max. 10 kg) inbegrepen. Ruimbagage kunt u voordelig en eenvoudig bij boeking reserveren óf vanaf 3 weken voor vertrek boeken op de website van Transavia via onderstaande button. Boek uw ruimbagage voordat u (online) bent ingecheckt. Na het inchecken, kunt u niets meer veranderen aan uw vlucht.

Ruimbagage bijboeken

Stoelkeuze

Via Mijn Transavia kunt u tegen betaling een stoel reserveren (aan te raden als u naast elkaar wilt zitten). Het maken van een stoelreservering is mogelijk vanaf 3 weken tot 30 uur voor vertrek van uw vlucht. U kunt via Mijn Transavia alleen een stoel reserveren als u nog niet online bent ingecheckt. Na het online inchecken, kunt u namelijk niets meer aan uw boeking toevoegen/wijzigen.

Stoelen reserveren

Inchecken

Online inchecken
Het is mogelijk om vanaf 30 uur (tot max. 4 uur) voor vertrek online in te checken via Mijn Transavia als u vliegt vanaf Amsterdam, Rotterdam, Eindhoven, Innsbruck, Praag of Wenen.

U ontvangt van ons een e-mail (indien het online inchecken voor uw vlucht mogelijk is). Via enkele eenvoudige stappen kiest u vervolgens een stoel en print u de instapkaarten uit. Het boekingsnummer dat op de website van Transavia gevraagd wordt, is uw Kras boekingsbevestigingsnummer. De online check-in wordt door Transavia verzorgd. Kras heeft hier geen invloed op.

Let op: u moet naast uw instapkaarten ook uw e-tickets die u van ons per e-mail of post heeft ontvangen meenemen naar de luchthaven.

Bagage drop-off
Nadat u online ingecheckt heeft, hoeft u op de luchthaven niet meer in de rij te staan voor de incheckbalie. U hoeft alleen nog maar uw bagage af te geven bij het zogenaamde 'baggage drop off'-point van Transavia.

Groepen
Internet check-in is niet mogelijk voor reisgezelschappen van meer dan 9 personen. Voor mindervaliden en gezinnen met kleine kinderen worden door Transavia vooraf stoelen gereserveerd.

Online inchecken

Inchecken op de luchthaven

Vanzelfsprekend is deze online check-in niet verplicht, u kunt ook gewoon inchecken bij de incheckbalie of selfservice check-in.

Service aan boord

Aan boord kunt u tegen betaling een keuze maken uit het veelzijdige à la carte assortiment met een assortiment koude - en/of warme snacks en (fris)dranken. U betaalt uw bestelling direct aan het cabinepersoneel. Het is toegestaan om alcoholische dranken te nuttigen, mits die aan boord gekocht zijn. Aan boord kunt u uitsluitend betalen met euro's of met creditcard.

Parkeren, overnachten en vervoer van/naar luchthaven

v

Gaat u binnenkort op vakantie met het vliegtuig en heeft u al nagedacht over de manier waarop u naar de luchthaven gaat? Wij helpen u graag een handje.

Overnachten

Wilt u ontspannen uw vakantie beginnen? Boek dan een van de voordelige park sleep fly-arrangementen. Alle hotels bieden een shuttle-service naar de luchthaven en u kunt uw auto daar gedurende een bepaalde periode gratis parkeren.

Meer informatie

Parkeren

Wij bieden u diverse parkeermogelijkheden aan op de luchthavens, waar u 24 uur per dag, 7 dagen per week, uw auto kunt parkeren.

Meer informatie

Vervoer van/naar de luchthaven

Heeft u vervoer nodig van/naar uw luchthaven? Wij bieden u diverse mogelijkheden aan per taxi en trein.

Meer informatie

Voorwaarden

• Bij het boeken van uw reis dient u de eerste voornaam en achternaam van alle reizigers - exact - zoals in hun reisdocument staat op te geven.
• Indien er kortingen of toeslagen m.b.t. de vlucht van toepassing zijn, dan worden deze automatisch meegenomen in de prijsberekening.
• Het vluchtschema en genoemde vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen door de luchtvaartmaatschappij, wij hebben hier geen invloed op.
• In uw reispapieren worden de exacte (lokale) tijden vermeld.
• Wij wijzen u erop dat als uw terugvlucht vóór middernacht vertrekt en ná middernacht landt in Nederland uw reis effectief één dag langer is dan uw geboekte reisduur. Houd daar ook rekening mee bij het afsluiten van uw reisverzekering.

Autohuur

Kras autohuur Israël

v

Per huurauto Israël ontdekken, hoe fijn is dat! Op de luchthaven neemt u de sleutels van uw huurauto in ontvangst en gaat uw tocht door Het Beloofde Land direct van start. U maakt de mooiste ritten naar indrukwekkende steden, waar u lekker op uw gemak door de soeks kunt dwalen en waar Bijbelse verhalen tot leven komen. En natuurlijk parkeert u uw auto bij de Dode Zee om hier, zo lang u maar wilt, te drijven op het ‘dubbelzoute’ water en een weldadig, heilzaam modderbad te nemen! En dan weer verder, door onvergetelijke landschappen. Laat u verrassen door Israël.

Natuurlijk zorgt Kras er, in samenwerking met de gerenommeerde autoverhuurder Avis, voor dat de autohuur goed geregeld is. Uw huurauto is namelijk all-inclusive verzekerd, met € 0 eigen risico bij schade en/of diefstal en dus zonder onverwachte bijkomende kosten ter plaatse. Geniet van Israël (en alle mooie ritten per auto)!

Bij uw reis is standaard een huurauto inbegrepen. Naar wens kunt u, tegen een meerprijs, een huurauto van een hogere categorie reserveren (zie stap 3 in het boekingsproces). Hieronder vindt u de verschillende autotypes:

Inbegrepen in de huurprijs

· Ongelimiteerd aantal kilometers
· WA verzekering
· Super CDW (volledige schadedekking met €0 eigen risico bij schade)
· Super TP (volledige diefstaldekking met €0 eigen risico bij diefstal)
· WDW (ruitschadedekking)
· VRF (kentekenregistratietoeslag)
· BTW
· 1 extra bestuurder

Voor alle vereisten met betrekking tot uw creditcard, alle overige autohuurvoorwaarden én extra's ter plaatse klik hier.

Hotels

Hieronder vindt u voorbeelden van hotels tijdens deze rondreis. Deze hotels zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Wanneer een hotel niet meer beschikbaar is, zullen wij een gelijkwaardig alternatief voor u reserveren (in de genoemde plaats of in de nabije omgeving). Houd er rekening mee dat bepaalde faciliteiten door diverse omstandigheden niet beschikbaar of geopend kunnen zijn. De definitieve hotellijst ontvangt u bij uw reispapieren, ca. 8 dagen voor vertrek.

Prima City Hotel *** - Tel Aviv

v
+2
+1

Het mooie Prima City hotel is ideaal gelegen aan de rand van het centrum in een rustige straat. Het strand ligt direct tegenover het hotel. Op korte loopafstand van het hotel zijn diverse restaurants en vele winkels te vinden. Het moderne hotel beschikt over gratis wifi, lobby, restaurant, bar, gratis fietsverhuur, parkeergarage, was- en droogservice en kluisjes. Uw kamer is voorzien van een telefoon, televisie, airconditioning, koelkast, föhn en gratis wifi. De badkamer beschikt over een douche en toilet.

Prima hotel - Tel Aviv

v
+1

Dit moderne hotel ligt midden in het centrum van Tel Aviv. Op loopafstand bevinden zich verschillende winkels, restaurants en op slechts 100 meter vindt u het strand. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, restaurant, bar, gratis wifi en parkeergelegenheid (tegen betaling). De rustieke kamers zijn voorzien van een televisie, koffie- en theefaciliteiten, koelkast en gratis wifi. De badkamer beschikt over een douche en toilet.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prima Galil Hotel - Tiberias

v
+1

Dit comfortabele hotel ligt in het historische centrum van Tiberias. Vanuit het hotel heeft u een prachtig uitzicht over de bruisende stad Tiberias en de zee van Galil. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, restaurant, bar, buitenzwembad, gratis wifi en gratis parkeergelegenheid. De kleurrijke kamers zijn voorzien van een televisie, koffie- en theefaciliteiten, koelkast en gratis wifi. De badkamer beschikt over een douche en toilet.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Prima Kings Hotel – Jeruzalem

v
+1

Dit smaakvolle hotel ligt in een van de meest luxueuze wijken van Jeruzalem. Op 1 kilometer afstand bevindt zich het oude stadcentrum van Jeruzalem, waar u bezienswaardigheden, winkels en restaurants vindt. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, restaurant, bar, excursiebalie en gratis wifi. Aan de overkant van het hotel bevindt zich een openbare parkeerplaats (tegen betaling). De charmante kamers zijn voorzien van een televisie, koffie- en theefaciliteiten, koelkast en gratis wifi. De badkamer beschikt over een douche en toilet.

Prima Royale - Jeruzalem

v
+1

Dit inspirerende hotel ligt in de culturele wijk Talbiyeh op slechts een steenworp afstand van het historische centrum van Jeruzalem. Het dakterras biedt een prachtig panoramisch uitzicht over de fascinerende stad Jeruzalem. Het hotel beschikt over een 24-uursreceptie, restaurant, bar, excursiebalie, fitnessruimte, gratis wifi en gratis parkeergelegenheid. De karakterisiteke kamers zijn voorzien van een televisie, koffie- en theefaciliteiten, koelkast en gratis wifi. De badkamer beschikt over een douche en toilet.

Plaatsinfo

Tel Aviv

v
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
+7
Tel Aviv
+6

Tel Aviv ('Heuvel van de Lente') ontstond in 1909 als joodse tegenhanger van de Arabische stad Jaffa. In 1921 kreeg de nederzetting stadsrechten en werd een eigen burgemeester (Dizengoff) benoemd. De stad is in rap tempo uitgegroeid tot een drukke, mondaine, westerse en economisch zeer belangrijke metropool met ca. 2 miljoen inwoners. Tel Aviv is een stad van grote contrasten: futuristische wolkenkrabbers en traditionele straatmarkten met kleine eetkraampjes zorgen voor een unieke sfeer!

Open alle items

Strand

v
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Israel.Tel-Avivs
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
+7
Tel Aviv
+6
Tel Aviv beschikt over een werkelijk schitterend parelwit zandstrand. Flaneren over de 3 km lange slingerende Tayelet-promenade langs de kustlijn, met vele bars, restaurants en terrassen, is een geliefde bezigheid van zowel Israëli’s als toeristen!

Musea & architectuur

v
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
De boeiendste musea van Israël bevinden zich zonder twijfel in Tel Aviv. Het Ha'aretz Israël Museum legt de nadruk op plaatselijke ambachten en de historie van handelspraktijken. In het Beth Hatefutsoth (het Museum van de Joodse Diaspora) op het campusterrein van de universiteit komt u alles te weten over de geschiedenis van het joodse volk en hun verspreiding over de wereld. Houdt u meer van kunst, dan raden we een bezoek aan het Tel Aviv Museum voor Kunst aan. Hier bevinden zich de beste Israëlische kunstwerken. Ook het Helena Rubenstein Pavilion, met werk van eigentijdse kunstenaars, maakt deel uit van dit museum. Liefhebbers van architectuur kunnen zich vergapen aan de vele schitterende Bauhaus gebouwen, gebouwd in de jaren 20 en 30 en kenmerkend voor de stad. Mede vanwege deze bouwwerken staat Tel Aviv vermeld op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Winkelen

v
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
+6
Tel Aviv
+5
Naast hypermoderne winkelcentra met een internationaal karakter, vindt u in het oude stadshart van Tel Aviv ook nog volop traditionele sferen met winkels en markten waar ambachtelijke Israëlische producten verkocht worden. Struint u langs de winkels en kraampjes van Nahlat Binyamin, neem een dikke portemonnee mee als u de designwinkels in Dizengoff Street bezoekt, ga eens lekker rondneuzen op de Carmel openluchtmarkt (met in de omgeving ook tal van kleine restaurantjes voor een aangename lunch- of dinerpauze!) of neem een kijkje bij de Diamantbeurs!

Bruisend nachtleven

v
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Tel Aviv
Houdt u van uitgaan, dan bent u in Tel Aviv aan het juiste adres. Er zijn tal van hippe nachtclubs en ook de grote hotels beschikken over clubs, bars en discotheken, waar tot in de vroegere uurtjes gefeest wordt. Populair trefpunt voor trendy jongeren is Sheinkin Street, met boutiques, kunstwinkels, cafés en uitgaansgelegenheden.

En verder...

Maak eens een wandeling langs het Yarkon riviertje in het Hayarkon park of huur hier een fiets, kano of roeiboot! U vindt hier ook een Lunapark. Ook een kijkje in het in de jaren '70 grondig gerestaureerde Arabische Jaffa (tegenwoordig een stadsdeel van Tel Aviv) raden we u aan. Het is één van de oudste havensteden ter wereld, met een rijke en boeiende geschiedenis. Bezienswaardig zijn hier onder meer de Turkse uurwerktoren, de Grote Moskee, de St-Petruskerk, het Archeologische Museum en de vlooienmarkt in Oud-Jaffa. Bent u bijzonder geïnteresseerd in archeologie, informeert u dan ter plaatse ook naar excursiemogelijkheden naar het nabijgelegen Caesarea.

Israël

v
Israel.Negevs
Israel.Negevs
+5
+4

Het eeuwenoude Israël, smal land ingeklemd tussen oceaan en woestijn, fascineert voornamelijk met haar lange en boeiende geschiedenis als land van de Bijbel. Bij het Meer van Tiberias en de oase van Ein Gedi, op de berg Nebo en in bekende plaatsen als Nazareth en niet te vergeten ‘stad van de vrede’ Jeruzalem komen tal van Bijbelverhalen tot leven bij de historische en religieuze monumenten. Maar ook de veelzijdigheid aan landschappen is een voorname trekpleister. Van de warme zandstranden aan de Rode Zee tot de heuvels en bergen in het centrale deel van het land. Van de Dode Zee met haar hoge zoutgehalte en heilzame modder tot de uitgestrekte droge Negev woestijn in het zuiden. Het veelzijdige Heilige Land met haar talloze boeiende facetten… zeker een ontdekking waard!

Midden-Oosten


Klimaat

De beste reistijd voor Israël

Omdat Israël grote hoogteverschillen kent van 408 m onder zeeniveau (Dode Zee) tot 2814 m boven zeeniveau (Hermonberg op de Golan Hoogvlakte), zijn er ook grote temperatuurverschillen. Over het algemeen kent Israël twee seizoenen; een zachte, vochtige winter (van november tot en met maart) en een hete, droge zomer (van april tot en met oktober). De hoger gelegen gebieden hebben een droger en koeler klimaat, terwijl in de woestijn de temperatuur boven de 30 graden kan komen. Het regenseizoen is januari en februari. De beste reistijd is maart t/m mei en oktober t/m december.

Klimaat Israël

Jan Feb Mrt Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec
Gem. temp. (°C)12°13°16°22°28° 31° 32° 32° 30°26°20°14°
groen = de beste reistijd
geel= regenseizoen

Beoordelingen

Anderen bekeken ook
Rondreis Imposant Israël
Rondreis Imposant Israël
 • Ontspannen begin: rechtstreekse vlucht
 • Per boot over het meer van Tiberias
 • Uitgebreid bezoek aan oud én nieuw Jeruzalem
 • 8 dagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 02-12-2019
Reisduur 8 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten € 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
vanaf629
Rondreis Israël & Jordanië
Rondreis Israël & Jordanië
 • Twee unieke landen in één voor de allerbeste prijs
 • Per jeep door de kleurrijke Wadi Rumwoestijn
 • Verbeterd dagprogramma én betere hotels
 • 12 dagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 22-01-2020
Reisduur 12 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten € 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
vanaf1299
Rondreis De vele gezichten van Israël
Rondreis De vele gezichten van Israël
 • Ervaar de sfeer bij de aanvang van Sabbat
 • Inclusief wijnproeverij in het Karmelgebergte
 • Met ook de imposante Ramon krater
 • 10 dagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 07-09-2019
Reisduur 10 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten € 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
vanaf1369
Single Reis Imposant Israël
Single Reis Imposant Israël
 • 1-persoonskamer inclusief halfpension
 • Deskundige Nederlandssprekende reisleiding
 • Ga mee per boot over het meer van Tiberias!
 • 8 dagen
i
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum 28-11-2019
Reisduur 8 dagen
Aantal personen 2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten € 10.00 per boeking
Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking
vanaf1179