In het Italiaanse kuuroord Abano Terme gaat u een ontspannen vakantie tegemoet. Het Noord-Italiaanse stadje laat zich kenmerken door de thermale bronnen die hier te vinden zijn. En omdat het hotel van Kras boven op zo'n bron is gebouwd stapt u zo het zwembad in. Het uitzicht op de vulkanische heuvels en weilanden maakt het decor compleet. Ga tijdens een vakantie Abano Terme ook eens op excursie naar Venetië.

Ontspannen in de baden van Abano Terme

Badderen in thermale bronnen met uitzicht op glooiende, groene heuvels. Dat is een vakantie Abano Terme. Dit Italiaanse kuuroord ligt aan de voet van de vulkanische Colli Euganei heuvels nabij Venetië. En omdat het luxe hotel van Kras bovenop zo'n bron is gebouwd kunt u in uw badjas naar het wellness-complex. Ontspanning ten top zo'n vakantie Abano Terme. En na het badderen staat er een 3-gangendiner voor u klaar. Als toetje nog even de sauna in? Of een duik nemen in de verlichte buitenbaden? Het uitzicht op de vele pijnbomen, groene weilanden en zon die achter de heuvels wegzakt is fenomenaal.

Vanuit 'thermale badenstad' Abano Terme naar 'waterstad' Venetië

Voor het bekijken van culturele bezienswaardigheden moet u tijdens een vakantie Abano Terme in Venetië zijn. De stad van de kanaaltjes, bruggen en gondels kent vele indrukwekkende bouwwerken. Bijvoorbeeld de San Marco-basiliek op het gelijknamige plein. Niet alleen de buitenkant is dankzij de koepels en torentjes fotogeniek. Ook de binnenkant is dankzij de mozaïeken en gouden versieringen kleurrijk te noemen. Op het San Marco-plein zal ook de klokkentoren van Campanile meteen in het oog springen. De 98 meter hoge toren dankt zijn gezicht aan de rode bakstenen en piramidevormige spits met groen dak. Vanaf het plein kunt u ook altijd een gondel instappen voor een rondvaart door Venetië. Een onvergetelijke ervaring in Italië tijdens deze excursie vanuit Abano Terme!

Verfijn uw keuze
4 vakanties Abano Terme
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Afstand tot luchthaven
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,2
181 beoordelingen Vakantie Italië Abano Terme door reizigers van Kras