Tijdens een vakantie in Arco kan een bezoek aan het Gardameer niet ontbreken. Neem een verfrissende duik in het heldere water. Of wandel tijdens een actieve vakantie in Italië langs cipressen en olijfbomen naar het Castello di Arco, voor een betoverend uitzicht over het sprankelende diepblauwe Gardameer. Of bezoekt u liever eerst de 12e eeuwse waterburcht Castel Toblino, gelegen aan een van de andere meren in de omgeving?

Zonnige vakantie aan het Gardameer in Arco

Niet ver van de noordelijke oever van het beroemde Noord-Italiaanse Gardameer, ligt het charmante stadje Arco. Tijdens een vakantie in Arco kan een bezoek aan het Gardameer dan ook zeker niet ontbreken. Wandel tijdens een actieve vakantie in Italië langs cipressen, citroenbomen en olijfgaarden naar het blauwe water, prachtig gelegen tussen de hoge toppen van de imposante Alpen. Of strijk in het nabijgelegen Riva del Garda neer op de kiezels van het Spiaggia Sabbioni, voor een verfrissende duik in het heldere meer.

Bezienswaardigheden aan het water

Ook aan culturele bezienswaardigheden geen gebrek tijdens een vakantie in Arco. Bezichtig bijvoorbeeld de overblijfselen van het Castello di Arco, dat hoog boven de rest van de stad uittorent. Vanaf hier is het uitzicht over het Gardameer en op de ruim 2.000 meter hoge Monte Pozzette betoverend mooi. Maar u kunt tijdens deze vakantie in Italië ook een kijkje nemen bij het meer van Toblino, een klein Alpenmeer omringd door rietvelden ten noorden van Arco. Hier bevindt zich op een schiereilandje het gelijknamige Castel Toblino, een 12e eeuwse waterburcht met een imposante, 20 meter hoge toren.

Verfijn uw keuze
3 vakanties Arco
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Fietsvakantie van Reschensee naar Gardameer/Verona
Fietsvakantie van Reschensee naar Gardameer/Verona
  • Uitdaging voor de sportieve fietser
  • Fijne afwisseling tussen natuurschoon en mooie plaatsjes
  • Nederlandstalige fietsroutes naar o.a. Bolzano, het Gardameer en Verona
  • 9 of 10 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum01-10-2019
Reisduur9 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf595
K
8,4
31 beoordelingen Vakantie Italië Arco door reizigers van Kras