Glooiende heuvels met wijnranken en diepblauw water met dobberende zeilboten vormen het decor tijdens een vakantie Bardolino. Dit schilderachtige wijnstadje ligt aan het Italiaanse Gardameer en kent een autovrij centrum met pastelkleurige huizen en geplaveide straatjes. Bij Kras verblijft u tijdens de autovakantie in een 4 sterren hotel aan het Gardameer. Stap de auto eens in om de Strada del Vino route te rijden en de Bardolino wijn te proeven.

Luieren aan het Gardameer in wijnstadje Bardolino

Kijk tijdens een vakantie Bardolino met een glas Italiaanse wijn uit over het schilderachtige decor van het Gardameer. Bardolino ligt aan de oostkant van dit populaire meer en wordt dankzij de vele wijngaarden gezien als echt wijnstadje. Maar ook het autovrije centrum met geplaveide straatjes, pastelkleurige huizen en pleinen vol sfeervolle terrassen zorgen ervoor dat Bardolino er schilderachtig uitziet. Bij Kras verblijft u tijdens de autovakantie in een 4 sterren hotel naast het centrum van Bardolino. Het luxe hotel staat direct aan het diepblauwe water van het Gardameer. Dobberende zeilboten, imposante bergen en pijnbomen vormen het uitzicht vanaf het strand bij het hotel.

Bardolino wijn proeven langs de Strada del Vino route

Omdat Bardolino omgeven wordt door glooiende hellingen vol groene wijnranken kunt u hier de natuur letterlijk proeven. Zo kunt u tijdens een vakantie Bardolino de 80 kilometer lange Strada del Vino route rijden. Meer dan 60 wijngaarden die de frisse rode Bardolino wijn produceren zullen de revue passeren. Maar ook eeuwenoude kastelen en heuse villa's zijn langs deze wijnroute te bewonderen. Bevalt de smaak van de wijn u wel? Dan neemt u gewoon een fles Bardolino wijn mee terug naar het hotel. Na een frisse duik in het zwembad kunt u op het balkon van de hotelkamer de fles wijn opentrekken. De zon die langzaam het Gardameer inzakt zorgt voor een romantische sfeer.

Verfijn uw keuze
1 vakantie Bardolino
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

9,0
5 beoordelingen Vakantie Italië Bardolino door reizigers van Kras