Dwars door het Noord-Italiaanse stadje Bassano del Grappa loopt de rivier de Brenta. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden tijdens een vakantie in Bassano del Grappo is de overdekte houten Ponte Vecchio, de 'oude brug', die deze brede rivier overspant. Vanaf hier heeft u een geweldig uitzicht op de uitlopers van de omliggende Alpen. Meer zien van de regio Veneto? Tijdens een fietsvakantie door Italië verkent u ook Venetië en Vicenza!

Historie in Bassano del Grappa

In het noordoosten van Italië, tussen het Gardameer en Venetië, ligt het typisch Italiaanse stadje Bassano del Grappa. De stad mag dan een stuk minder bekend zijn dan andere nabijgelegen trekpleisters, toch zijn er tijdens een vakantie in Bassano del Grappa een heleboel bezienswaardigheden te bewonderen. Maak een wandeling langs de brede rivier de Brenta, die wordt overspannen door verschillende bruggen. De meest bijzondere brug is de overdekte houten Ponte Vecchio, ontworpen in 1569, vanwaar u tijdens een vakantie in Italië een prachtig uitzicht heeft op de uitlopers van de Alpen. En breng ook vooral een bezoek aan de indrukwekkende basiliek, de Chiesa di San Francesco, met prachtige schilderingen en binnentuinen.

Actieve fietsvakantie door Veneto

Een vakantie in Bassano del Grappa van Kras leent zich uitstekend om de Noord-Italiaanse regio Veneto beter te verkennen. Bassano del Grappa is namelijk onderdeel van een fietsvakantie door Veneto. Zo bewondert u tijdens een actieve vakantie in Italië al fietsend de hoge Alpentoppen rondom Bassano del Grappa, met als hoogtepunt de 1775 meter hoge Monte Grappa. En de meanderende rivier de Brenta. Maar ook bezienswaardigheden als het Piazza San Marco in Venetië en het historische centrum van Vicenza worden tijdens de rondreis door Veneto niet overgeslagen.

Verfijn uw keuze
2 vakanties Bassano Del Grappa
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,7
10 beoordelingen Vakantie Italië Bassano Del Grappa door reizigers van Kras