Chique paleizen, statige villa's en een felblauw meer dat omringd wordt door groene bergen en witte stranden. Dat is uw uitzicht tijdens een vakantie Baveno. Dit luxe kuuroord ligt aan de oevers van het Italiaanse Lago Maggiore. Baveno was vroeger populair bij de rijken der aarde. Bij Kras verblijft u in een luxe hotel met privé strand. Maak een boottocht naar de Borromeïsche eilanden of bezoek het sprookjesachtige Villa Henfrey-Branca.

Het chique gezicht van Lago Maggiore

Aan de oever van het felblauwe Lago Maggiore ligt het chique dorp Baveno. In de 19e eeuw was Baveno een luxe kuuroord waar de rijken der aarde vakantie vierden. De statige paleizen en imposante villa's staan vandaag de dag nog altijd fier overeind. Bij Kras verblijft u tijdens een vakantie Baveno in zo'n luxe pand dat dienst doet als hotel. Het privé strand, de aanlegsteiger en de voortreffelijke wijnkaart zorgen voor een onvergetelijk verblijf. Wist u trouwens dat Koningin Victoria van Engeland vroeger ook vakantie vierde in Baveno. Haar Villa Henfrey-Branca is absoluut een bezoek waard. De roodkleurige muren en spitse torens steken prachtig af tegen de omliggende pijnbomen. Alsof u een sprookjesboek bent binnen gestapt.

Boottocht naar de Borromeïsche eilanden

Ook het landschap aan de oevers van het Lago Maggiore is sprookjesachtig te noemen. Het blauwe meer wordt omringd door groene bergen, citroenbomen, rododendrons en witte strandjes. Zodra u de gordijnen van uw luxe hotelkamer in Baveno opent wacht dan ook een adembenemend uitzicht. Op het privé zandstrand kunt u de hele dag luieren onder de zon. Of maak tijdens een vakantie Baveno een boottocht naar de Borromeïsche eilanden. De drie eilanden Isola Bella, Isola Madre en Isola dei Pescatori liggen in het midden van hetLagio Maggiore. De Borromeïsche eilanden danken hun gezicht aan de barokke paleizen en botanische tuinen. Cultuur en natuur gaan dus hand in hand tijdens een zonvakantie in Baveno.

Verfijn uw keuze
1 vakantie Baveno
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,5
8 beoordelingen Vakantie Italië Baveno door reizigers van Kras