Een vakantie in Cagliari biedt natuur, zon, strand en veel cultuur! Zoals vele Italiaanse steden ademt deze Sardijnse hoofdstad een historische sfeer. Overal waar u komt zijn er sporen van het rijke verleden te ontdekken. Denk aan oude Romeinse ruïnes en eeuwenoude kerken. In het oosten bevindt zich het Poetto strand; hier ervaart u het zomerse leven en kunt u genieten van een zonnige strandvakantie in Cagliari.

Historische centrum van de middellandse zee

Een vakantie in Cagliari zal niet te kort schieten. Tijdens een cruise over de Middellandse Zee meert u aan in deze hoofdstad van Sardinië. Vanaf het luxe cruiseschip heeft u een geweldig uitzicht op de kleurrijke huizen van Cagliari. De stad is gebouw op zeven heuvels en is volledig ommuurd. Ontdek de smalle straatjes in het authentieke centrum; Il Castello en wandel langs vele goud-getinte piazza’s en ontdek de vele hoogtepunten. Breng ook zeker eens een bezoek aan de indrukwekkende 13 e -eeuwse Cagliari kathedraal welk gedecoreerd is met marmer. Of strijk neer op het terras van de imposante bastion van San Remy vanwaar u een prachtig panoramisch uitzicht heeft op de haven. Laat u echter niet misleiden door de oudheid van Cagliari, want er hangt een levendige sfeer met vele disco’s, cafés, winkeltjes en restaurants.

La Dolce Vita in Cagliari

Natuurlijk proeft u ook van “het zoete leven” tijdens deze vakantie in Cagliari! Neem een groot badlaken mee richting het populaire strand Poetto Beach dichtbij het oude centrum. Op deze circa 9 kilometer lange glooiende zandvlakte kunt u optimaal genieten van de Italiaanse zon. Het is niet zo gek dat vele locals dit strand weten te vinden. Tijdens zwoele zomeravonden vinden er op het strand vele gezellige strandfeestjes plaats bij de talloze restaurants en bars. Begeeft u zich tijdens een vakantie Cagliari liever in de prachtige natuur? Dan kunt u een bezoek brengen aan het beschermde moerasgebied van Stagno del Molentargius. Heel het jaar door kunt u hier duizenden roze flamingo’s bewonderen; vergeet uw camera dus niet!

Verfijn uw keuze
4 vakanties Cagliari
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Rederij
Schip
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

7,7
176 beoordelingen Vakantie Italië Cagliari door reizigers van Kras