Catania is misschien wel de meeste levendige stad van Sicilië. Ontdek tijdens een vakantie Catania te midden van de energieke Sicilianen de rijke geschiedenis. Verdwaal in de nauwe straatjes, bezoek de haven en aanschouw de vulkaan Etna van een afstand. Of bezoek het Romeinse theater, de barokke Badia di Sant'Agata-kerk en geniet van een goed glas wijn bij de ondergrondse rivier Amenano. Proef van het heerlijke Italiaanse leven!

Bezoek levendig Catania

Verdwaal in de meest levendige stad van Sicilië, Catania, die u als een magneet zal aantrekken. Tussen de energieke Sicilianen wordt u overweldigd door de zwart-witte Palazzi torens die over de barokke pleinen waken. Op het ene moment ziet u de skyline vanuit de kathedraal en op het andere moment aanschouwt u hedendaagse kunst in het klooster Sin Nicolo I'Arena uit de 18e eeuw. Tijdens een vakantie Catania komt u in aanraking met de rijke Romeinse geschiedenis die zich hier heeft afgespeeld. Van de olifantenfontein tot aan het Romeinse theater. Tussen de nauwe straatjes en de gezellige haven met haar kleurrijke gebouwen, komt u allerlei historische bezienswaardigheden tegen. 

De verborgen pareltjes van Catania

Naast de Romeinse geschiedenis heeft Catania nog meer pronkstukken te bieden. Vanuit het hotel van Kras net buiten de stad, kunt u deze bezienswaardigheden gemakkelijk ontdekken. Breng een bezoek aan de barokke Badia di Sant' Agata kerk dat pal tegenover de kathedraal staat. Klim naar boven op het terras en bezichtig de kathedraal aan de ene kant en de vulkaan Etna aan de andere kant. Of bezoek de ondergrondse rivier Amenano die alleen te zien is bij Piazza Duomo en de fontein dell' Amenano. Bij voorkeur met een goed glas Siciliaanse wijn. En gaat u voor het echte Catania? Bezoek dan tijdens een vakantie Catania zeker een van de markten zoals vismarkt A' Piscaria. Of ga voor het minder bekende Fera 'o Luni op Piazza Carlo Alberto en waan u in een verwarrende en gevarieerde verzameling van kraampjes in Arabische stijl. Welke hoogtepunten gaat u allemaal bewonderen tijdens een voordelige vakantie Catania van Kras?

Verfijn uw keuze
2 vakanties Catania
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Rederij
Schip
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,2
264 beoordelingen Vakantie Italië Catania door reizigers van Kras