Aan de Adriatische Rivièra valt er tijdens een vakantie Friuli-Venezia Giulia van alles te beleven. Ga terug in de tijd en bewonder de slaapkamer van Maximiliaan van Habsburg tijdens een stedentrip Triëst. En de gotische Cattedrale di San Giusto natuurlijk. Of doe het lekker rustig aan en leg uw handdoek tijdens een vakantie in Noord-Italië neer op het gouden Spiaggia Airone-Aedifica in Grado. Voor een verfrissende duik in de Adriatische Zee.

Historische vakantie Friuli-Venezia Giulia

Aan de voet van de uitlopers van de Alpen, aan de grens met Oostenrijk en Slovenië, én direct aan de Adriatische Zee, ligt Friuli-Venezia Giulia. Tijdens een vakantie Friuli-Venezia Giulia van Kras maakt u kennis met de bezienswaardigheden van Noord-Italië. En dat zijn er nogal wat. Om te beginnen met Triëste, gelegen aan de gelijknamige Golf van Triëste. Breng tijdens een stedentrip Triëste een bezoek aan het Kasteel Miramare, prachtig gelegen op een rots direct aan zee. Bezichtig de rijkelijk versierde slaapkamer van Maximiliaan van Habsburg. En slenter door de tuin vol exotische planten, wuivende palmen en fonteinen. En neem ook vooral een kijkje in de romaans-gotische Cattedrale di San Giusto. Met een enorm roosvenster en kleurrijke 12e-eeuwse Venetiaanse mozaïeken.

Gouden strandvakantie Grado

Een vakantie in Friuli-Venezia Giulia maakt bij Kras deel uit van een rondreis door Noord-Italië. Waar we natuurlijk ook de lange kustlijn aan de Adriatische Zee niet overslaan. In een betoverend lagunelandschap ligt bijvoorbeeld Grado, ook wel het zonnige eiland genoemd. En het gouden eiland, om de prachtige kleur van de vele zandstranden. Neem uw handdoek mee naar het Spiaggia Airone-Aedifica, verstopt achter een rij heerlijk geurende pijnbomen. Of strijk voor verse pasta neer bij een trattoria aan de gezellige oude haven. Of geniet van een typisch Italiaanse gelato, terwijl u over de lange Lungomare Nazario Sauro langs de Adriatische Zee flaneert.

Verfijn uw keuze
1 vakantie Friuli-Venezia Giulia
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,2
28 beoordelingen Vakantie Italië Friuli-Venezia Giulia door reizigers van Kras