Reis tijdens een vakantie Gallipoli met Kras naar de Italiaanse provincie Lecce waar deze 'mooie stad' ligt. In het historische centrum van Gallipoli stapt u een decor binnen waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Struin tijdens een groepsreis Gallipoli door de smalle straatjes en bezoek Castello di Gallipoli. Of verblijf tijdens een vakantie Gallipoli midden in het natuurpark Punta Pizzo e Isola di Sant'andrea.

Gallipoli: 'mooie stad' in Lecce

In de Italiaanse provincie Lecce ligt Gallipoli. Vrij vertaald betekent dit 'mooie stad' en dat is het zeker! Gelegen op een schiereiland en omringd door kasteelmuren, lijkt Gallipoli op te rijzen uit de donkerblauwe Middellandse Zee. Tijdens een groepsrondreis Italië neemt de Nederlandssprekende reisleiding u mee naar plekken waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan. Via de oude brug loopt u de stad binnen en komt u uit op Piazza Aldo Moro. Op dit plein prijkt de Fontana Greca versierd met reliëfs uit de klassieke mythologie. Ook vindt u hier Castello di Gallipoli. Dwaal tijdens een vakantie Gallipoli door de vertrekken van dit 13e eeuwse fort. De kapel en ontvangstzalen zijn prachtig versierd met fresco's en vaak zijn hier kunst- of foto-exposities te bewonderen. Vanaf de torens van het kasteel laat u uw blik over de eeuwenoude daken van Gallipoli glijden. Ziet u ook hoe de kleurrijke vissersboten Porto di Gallipoli binnenvaren?

Zonovergoten vakantie in de natuur

Buiten de kasteelmuren van Gallipoli wacht een glooiend landschap vol natuurschoon op u. Verblijf tijdens een vakantie Gallipoli in het comfortabele resort van Kras midden in het natuurpark Punta Pizzo e Isola di Sant'andrea. Het hotel ligt op een steenworp afstand van de Ionische kustlijn waar achter de zandstranden mediterrane vegetatie en dichte pijnboombossen pronken. Wanneer u tijdens een vakantie Gallipoli het binnenland intrekt, zal u verrast worden door een landschap met moerassen en draslanden. Hier kwetteren de watervogels en tjirpen de krekels uitbundig. Na een dag vol indrukken tijdens een vakantie Gallipoli, keert u terug naar het hotel voor een inbegrepen diner. Of kiest u er vanavond voor om uit eten te gaan? Gallipoli als vissersstad heeft talloze visgerechten en authentieke Italiaanse pasta's. 'Buon appetito!'

Verfijn uw keuze
1 vakantie Gallipoli
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,3
157 beoordelingen Vakantie Italië Gallipoli door reizigers van Kras