Geniet tijdens een vakantie Limone sul Garda van een lokale Limoncello aan de westelijke kust van het Gardameer. Het diepblauwe water nodigt u uit tot een verfrissende duik vanaf het kleine strandje Spiaggia Fonte Torrente San Giovanni. Zo bent u opgeladen voor een bezoek aan de stadjes rondom het Gardameer. Struin bijvoorbeeld door de tuinen van het landgoed van de Italiaanse schrijver d’Annunzio in het dorp Gardone Riviera.

Het citroenstadje Limone sul Garda

Aan de rand van de Alpen ligt het knusse citroenstadje Limone sul Garda. De oude haven en zijn ligging tegen de berg geven het Italiaanse dorp zijn charme. Struin tijdens een vakantie Limone Sul Garda over de boulevard of bezoek het vissersmuseum in het centrum. De smalle straatjes van Limone sul Garda zijn bezaaid met winkels waar je producten van citroen kunt kopen. Neem bijvoorbeeld een lokale Limoncello mee terug naar het 4 sterren hotel van Kras. Niets zo lekker tijdens een vakantie Limone sul Garda als een teug van het 'gele goud' met als uitzicht het diepblauwe Gardameer. ’s Zomers warmt het water op tot een aangename temperatuur die u uitnodigt een verfrissende duik te nemen. Nabij Limone sul Garda liggen een aantal charmante strandjes zoals Spiaggia Fonte Torrente San Giovanni. Met een uitzicht op de omliggende bergtoppen, is het hier extra genieten tijdens een vakantie Limone Sul Garda.

Pittoreske dorpjes aan het Gardameer

Het Gardameer wordt omringd door vele pittoreske stadjes en dorpen met ieder een eigen karakter. Bezoek tijdens een zonvakantie Limone Sul Garda bijvoorbeeld het prachtige dorp Gardone Riviera. Hier wordt het centrum gedomineerd door de San Nicola kerk. Door zijn frisse kleur en hoge ligging springt deze kerk in het oog. Tegen de begroeide berghellingen aan, die ook wel de ‘Botanische Tuin van het Gardameer’ genoemd worden, ligt Vittoriale degli Italiani. Dit landgoed is de attractie van Gardone Riviera. Dwaal tijdens een vakantie Limone sul Garda door het groene park rondom de residentie d’Annunzio waar het amfitheater ligt. Kunt u zich voorstellen hoe de Italiaanse schrijver Fabriele d’Annunzio hier ooit mijmerend uitkeek over het Gardameer?

Verfijn uw keuze
4 vakanties Limone sul Garda
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,8
22 beoordelingen Vakantie Italië Limone sul Garda door reizigers van Kras