Tijdens een vakantie Montepulciano struint u letterlijk een sprookje binnen. Dit Italiaanse stadje in Toscane kent stenen huizen die versierd worden door kleurrijke bloemen en donkerkleurige luiken. De geplaveide straten met sfeervolle verlichting en gezellige terrassen maken het decor compleet. De ideale plek om van Vino-Nobile wijn te proeven. Daar staat Montepulciano om bekend. En vergeet ook de schilderachtige landschappen van Toscane niet.

Struinen door het sfeervolle Montepulciano

Een van de meest schilderachtige stadjes van de Italiaanse regio Toscane is Montepulciano. De stenen huizen worden hier versierd met gietijzeren balkonnen, donkerkleurige luiken en kleurrijke bloemen. De smalle straten met romantische lantaarns maken het plaatje compleet. Tijdens een vakantie Montepulciano struint u op uw gemak door de geplaveide stegen. Onderweg passeren sfeervolle terrasjes en souvenirwinkels de revue. De ideale plek om te genieten van een Vino-Nobilewijn. Montepulciano staat niet voor niks bekend om deze 'koning van alle wijnen'. Neem ook eens een kijkje bij de middeleeuwse Dom die dankzij de kantelen en klokkentoren bijna een 'klein kasteel' genoemd mag worden.

Schilderachtig Toscane op z'n best

Houd uw ogen goed open en uw camera maar gereed tijdens de rit naar Montepulciano. De stad wordt omringd door de adembenemende landschappen waar Toscane zo bekend om staat. Kronkelige wegen met aan weerszijden cipressen, glooiende heuvels met bovenop stenen boerderijen en velden vol wijnranken. Tijdens een vakantie Montepulciano schiet u schilderachtige vakantiefoto's. Onderweg kunt u altijd stoppen bij een wijnmakerij en de cultuur van Toscane letterlijk proeven. Montepulciano wordt omringd door vele wijnmakerijen die u kennis laten maken met de Rosso di Montepulciano. Salute!

Verfijn uw keuze
2 vakanties Montepulciano
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,2
149 beoordelingen Vakantie Italië Montepulciano door reizigers van Kras