In de Italiaanse badplaats San Bartolomeo al Mare is een zonvakantie kleurrijk te noemen. De rustige stad ligt aan de Bloemenrivièra en wordt versierd door vele groene heuvels, olijfbomen en sinaasappelbomen. Het gouden strand en het azuurblauwe water van de Ligurische Zee maken het plaatje compleet. Bezoek tijdens een vakantie San Bartolomeo al Mare ook eens de naastgelegen stad Cervo. Pastelkleurige huizen en kronkelige straatjes wachten.

Tussen de olijfbomen in San Bartolomeo al Mare

Schilderachtig Italië ligt aan uw voeten tijdens een vakantie San Bartolomeo al Mare. Deze kleine badplaats ligt aan de Bloemenrivièra en staat bekend om zijn kleurrijke flora. Olijfbomen, groene heuvels, sinaasappelbomen en geraniums geven San Bartolomeo al Mare zijn pittoreske gezicht. Maar ook het zandstrand, het helderblauwe water van de Ligurische Zee en de rotsachtige golfbrekers zorgen ervoor dat het hier goed toeven is tijdens een zonvakantie. Bij Kras verblijft u tijdens de vakantie in een appartement of hotel tussen de olijfbomen. Het strand van San Bartolomeo al Mare ligt om de hoek. En ook de sfeervolle restaurants met uitzicht op de kleine haven van de stad bevinden zich op loopafstand van het hotel.

Het romantische Cervo

Tijdens een vakantie San Bartolomeo al Mare kunt u niet om het naastgelegen stadje Cervo heen. Cervo is opgebouwd tegen een groene heuvel en dankt zijn gezicht aan de pastelkleurige panden. Bovenop pronkt de middeleeuwse Borgo di Cervo. Geplaveide straatjes die omhoog kronkelen brengen u langs gezellige terrasjes. Tussen de huizen door wacht een panoramisch uitzicht op de Ligurische Zee. Cervo is het best te bewonderen vanaf een boot. In de haven van San Bartolomeo al Mare stapt u aan boord van een zeilboot voor een boottocht tijdens zonsondergang. Als Cervo verlicht wordt kunt u jaloersmakende vakantiekiekjes schieten van deze romantische stad.

Verfijn uw keuze
2 vakanties San Bartolomeo al Mare
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot strand
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

7,9
36 beoordelingen Vakantie Italië San Bartolomeo al Mare door reizigers van Kras