Tijdens een vakantie San Feliciano wordt u omringd door de schilderachtige landschappen van de Italiaanse regio Umbrië. San Feliciano is een dorpje aan de oevers van het Trasimeense meer. Glooiende heuvels, groene velden en wijngaarden vormen hier de decors. De ideale plek voor een wandelvakantie. Bij Kras kunt u verblijven op een vakantiepark in San Feliciano. Trek de wandelschoenen maar aan of maak een boottocht over het Trasimeense meer.

Ontspannen aan het Trasimeno-meer

Het Italiaanse dorp San Feliciano is de perfecte plek om de groene regio Umbrië te verkennen. San Feliciano ligt aan het Trasimeeense Meer en laat zich kenmerken door de stenen huizen die tegen een heuvel zijn opgebouwd. De groene olijfgaarden en het helderblauwe water van het Lago Trasimeno zorgen voor een schilderachtig decor. Bij Kras kunt u tijdens een vakantie San Feliciano verblijven op een vakantiepark nabij de haven van het dorp. Hiervandaan is een boottocht over het meer zo gemaakt. Zet bijvoorbeeld koers naar Isola Polvese. Dit eilandje ligt in het Trasimeense meer en wordt versierd door een middeleeuws kasteel. Maar ook het uitzicht op de zonsondergang is vanaf Isola Polvese indrukwekkend.

Wandelen door schilderachtig Umbrië

Trek tijdens een vakantie San Feliciano de wandelschoenen maar aan om de omgeving van het dorp te verkennen. Vanaf de toppen van de glooiende heuvels is het uitzicht op de wijngaarden en groene velden onvergetelijk. Bij Kras kunt u mee op wandelreis door Umbrië en onderweg een bezoek brengen aan een wijnlandgoed. Onder genot van streekproducten als brood en olijfolie smaakt de Italiaanse wijn voortreffelijk. Op het programma staat ook een wandeling rondom de middeleeuwse stad Gubbio. Een doolhof aan steegjes, trappen en stenen huizen met rode dakpannen ligt voor u klaar. Bijkomen van het struinen doet u op het hooggelegen Piazza della Signoria. Proef op de terrasjes van dit 'hangende plein' gerust van de lokale specialiteit: truffels.

Verfijn uw keuze
1 vakantie San Feliciano
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

7,6
7 beoordelingen Vakantie Italië San Feliciano door reizigers van Kras