Laat uw hart veroveren door Tavarnelle Val di Pesa. Het rustieke Italiaanse heuvellandschap waarin dit Classico stadje ligt nodigt uit tot wijnproeverijen en culturele uitstapjes. Bezoek bijvoorbeeld het prachtige klooster Badia a Passignano en proef de exclusieve wijn uit de omliggende Antinori wijngaarden. Verken tijdens een vakantie Tavarnelle Val die Pesa ook de 'La Bella' van Toscane: Florence.

Het wijnlandschap van Tavarnelle Val di Pesa

In het hart van de Italiaanse Chiantistreek ligt Tavarnelle Val di Pesa. Dit Chianti Classico stadje verovert moeiteloos uw hart tijdens een autovakantie. Tavarnelle Val di Pesa wordt omringd door glooiende heuvels bekleed met olijf- en wijngaarden. Her en der complementeren rustieke boerenwoningen, kerkjes en kloosters het zonnige Italiaanse landschap. Op 9 minuten rijden van Tavarnelle Val di Pesa ligt bijvoorbeeld het prachtige klooster Badia a Passignano. Deze robuuste abdij uit 1049 prijkt bovenop een heuvel vanaf waar u een weids uitzicht heeft over de omgeving. De wijngaarden die u rondom de abdij ziet liggen zijn het eigendom van Antinori. Een wijnproeverij bij een van de bekendste wijnproducenten van Toscane kunt u toch niet afslaan tijdens een vakantie Tavarnelle Val di Pesa?

'La Bella' van Toscane

Een vakantie Tavarnelle Val di Pesa vormt ook de perfecte gelegenheid om de culturele hoofdstad van Toscane te bezoeken: Florence. Deze renaissance stad, bijgenaamd 'La Bella', ligt op ongeveer een half uur rijden van het comfortabele resort van Kras. Met een bezoek aan de Basilica di Santa Maria del Fiore wordt meteen duidelijk waaraan de stad de bijnaam te danken heeft. Deze beroemde kathedraal is met zijn wit met zwarte exterieur een waar kunstwerk. Eenmaal binnen bewondert u het rijkelijk versierde interieur, met als kerst op de taart: het 'Laatste Oordeel'. Dit immense fresco warmt u alvast op voor uw bezoek aan het Uffizi tijdens een vakantie Tavarnelle Val di Pesa. In dit wereldberoemde museum kunt u urenlang de kunstschatten van grote meesters als Michelangelo, Giotto en Sandro Botticelli bewonderen.

Verfijn uw keuze
1 vakantie Tavarnelle Val di Pesa
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,5
2 beoordelingen Vakantie Italië Tavarnelle Val di Pesa door reizigers van Kras