Samen met Maderno vorm het Italiaanse dorp Tocscolano een zonnige plaats aan het Gardameer. Wandel tijdens een vakantie Toscolano door het historische centrum en bezoek de Romeinse villa. Flaneer ook over de boulevard van Maderno of maak een uitstapje naar de Valle delle Cartiere. Na een actieve dag tijdens een autovakantie Toscolano is het fijn om neer te strijken op het zandstrand Lido Azzurro.

Ontspannen autovakantie Toscolano

In het glooiende heuvellandschap van de Noord-Italiaanse regio Lombardije ligt Toscolano. Samen met Maderno vorm dit Italiaanse dorp een idyllisch plaatsje in het westen van het Gardameer. Verblijf tijdens een vakantie Toscolano bijvoorbeeld in het 4 sterren hotel van Kras gevestigd in een authentiek klooster. Door de rustige ligging op slechts 500 meter van Toscolona, is het een ideale bestemming voor een ontspannen autovakantie Toscolano. Wandel vanuit het hotel naar het historische centrum van de plaats dat uit de Romeinse tijd stamt. Een bezoek aan de restanten van Villa Romana di Toscolano Maderno neemt u terug in de tijd met zijn prachtige Mozaïeken vloeren. Wandel tijdens een vakantie Toscolano ook over de boulevard van Maderno. Hier komt u verscheidene villa's tegen en weelderige tuinen langs het Gardameer.

Papierambacht in Toscolano

Een andere bezienswaardigheid die niet aan een vakantie Toscolano mag ontbreken is de Valle delle Cartiere. In dit dal zijn papiermolens gebouwd die sinds de 14e eeuw de papierindustrie lieten bloeien. Schrijvers en kunstenaars kwamen van heinde en verre om hun eigen papier te laten maken. Tegenwoordig vormen de oude ruïnes een waar openluchtmuseum omringd door groene bossen en klaterende watervallen. Leer tijdens een vakantie Toscolano ook over de papierambacht in het museum Centro di Eccellenza di Maina Inferiore. Na deze excursie hebt u vast behoefte aan een paar relaxte uurtjes aan het strand. Het brede strand Lido Azzurro in Toscolano is een van de weinige zandstranden aan het Gardameer. Strijk tijdens een autovakantie Toscolano neer op een van de ligbedden en neem een verfrissende duik in het Gardameer!

Verfijn uw keuze
3 vakanties Toscolano
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

7,9
29 beoordelingen Vakantie Italië Toscolano door reizigers van Kras