Tropea wordt niet voor niets ook wel de Parel van de Tyrreense Zee genoemd. Alleen al het hagelwitte Tropea zandstrand is genoeg om bij Kras een vakantie naar Tropea te boeken. De grillige rotsformaties, die steil aflopen in het azuurblauwe water. En het uitzicht op de gestreepte Santuario di Santa Maria dell'Isola di Tropea, hoog gelegen op Isola Bella. Vreemd, dat er niet veel meer mensen op vakantie naar Zuid-Italië gaan.

Paradijselijke vakantie in Tropea

In het uiterste zuiden van de Italiaanse laars, ligt de regio Calabrië. Waar u in alle rust de bezienswaardigheden van Zuid-Italië kunt verkennen. Hier vindt u namelijk nog niet de vele toeristen, die streken als Toscane al wel gevonden hebben. Gek eigenlijk, want Calabrië is zeker niet minder mooi. Een vakantie in Tropea, gelegen in het westen van Calabrië, is ideaal om de ruige natuur van Zuid-Italië te ontdekken. Om te beginnen met het plaatsje zelf, gebouwd op hoge rotsformaties die steil in zee aflopen. Vanaf het hagelwitte Tropea zandstrand heeft u een adembenemend uitzicht op de kliffen en de hoog op de rotsen gebouwde Santuario di Santa Maria dell'Isola di Tropea. Om natuurlijk ook de azuurblauwe Tyrreense Zee niet te vergeten. Tropea wordt niet voor niets ook wel de Parel van de Tyrreense Zee genoemd.

Typisch Italiaanse bezienswaardigheden

Wilt u na een duik in het heldere water de culturele bezienswaardigheden van de kustplaats, zoals de hooggelegen gestreepte kerk, van dichterbij bekijken? Volg dan tijdens een vakantie in Tropea van Kras de trappen richting de top van de imposante heuvel Isola Bella, die je naar het klooster Santa Marina dell’Isola brengen. Niet vergeten een camera mee naar boven te nemen, want het uitzicht over de Tyrreense Zee is vanaf hier spectaculair. Maak tijdens een vakantie in Calabrië voor het echte Italiaanse vakantiegevoel ook vooral een wandeling door de smalle straatjes van Tropea. Het lijkt wel een doolhof, vol bonte bloemenpracht, gietijzeren balkons en kleine boetiekjes. Hier hangt de was bovendien nog altijd gewoon buiten tussen de balkons te drogen.

Verfijn uw keuze
1 vakantie Tropea
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,0
116 beoordelingen Vakantie Italië Tropea door reizigers van Kras