Van Shinto-heiligdommen en boeddhistische tempels tot heilige herten: tijdens een vakantie in Nara maakt u kennis met de religieuze bezienswaardigheden van Japan. Ontdek bijvoorbeeld de boeddhistische Todai-ji tempel, met een ruim 16 meter hoge bronzen Boeddha. En vergeet tijdens een stedentrip Nara ook de Kasuga Shintoschrijn niet, prachtig versierd met rood houtsnijwerk en bronzen lantaarns.

Religieuze stedentrip Nara

De Zuid-Japanse stad Nara staat bekend om het grote aantal tempels en 'Shinto Torii', oftewel toegangspoorten tot de Shinto-heiligdommen. Deze tempels zijn dan ook een van de belangrijkste bezienswaardigheden tijdens een vakantie in Nara. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Kasuga schrijn, met prachtige rode houten versieringen en bronzen lantaarns. Maar vergeet tijdens een stedentrip Nara ook vooral de boeddhistische Todai-ji niet. Hier vindt u onder andere de ruim 16 meter hoge Daibutsu: een van de grootste bronzen Boeddhabeelden van Japan.

De heilige herten van Nara

Behalve de vele tempels staat Nara ook bekend om de vele herten die hier in de parken en rondom de religieuze bezienswaardigheden rondlopen. In het grote Nara Park komt u ze bijvoorbeeld overal tegen. De herten van Nara worden gezien als boodschappers van de goden en worden dan ook als heilig beschouwd. Wie bij Kras een vakantie naar Nara boekt, bezoekt deze stad tijdens een rondreis door Japan in combinatie met de hoogtepunten van vele andere steden. Het nabijgelegen Kyoto bijvoorbeeld, met de wijk Gion waar u in de smalle straatjes nog altijd de kenmerkende geisha's tegenkomt.

Verfijn uw keuze
1 vakantie Nara
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,6
73 beoordelingen Vakantie Japan Nara door reizigers van Kras