Het Kroatische eiland Brač is beroemd vanwege zijn witte steen het prachtige Zlatni Rat strand. Ervaar tijdens een zonvakantie Brač zelf waarom dit strand zo bijzonder is en proef de specialiteiten van het eiland in het nabijgelegen Bol. Reis tijdens een fly drive Brač ook door de tijd in historische stadjes als Trogir en Supetar. Een letterlijk hoogtepunt van een vakantie Brač is een hike naar Vidova Gora.

Het beroemde strand van Brač

In de Atlantische Oceaan ligt een van de grootste eilanden van Kroatië: Brač. Beroemd vanwege zijn witte steen en het prachtige Zlatni Rat strand, is het de perfecte bestemming voor een ontspannen zonvakantie. Verblijf tijdens een vakantie Brač aan dit wereldberoemde strand in het 4 sterren hotel van Kras en ervaar zelf waarom het zo bijzonder is. Zlatni Rat, oftewel de 'Gouden Hoorn', verandert namelijk continue van vorm. Door de stroming, golven en wind verwisselt de punt van richting. Het witte kiezelzand en de groene pijnbomen maken het plaatje compleet. Trek tijdens een vakantie Brač ook het historische centrum van Bol in. Hier liggen het 15e eeuwse klooster met zijn archeologische collectie en het barokke paleis. Geniet ook in een van de restaurants en tavernes van de specialiteiten van het eiland. Brač staat bekend om zijn lamsvlees en beroemde schapenkaas. Met een heerlijk wijntje ernaast natuurlijk!

Fly drive langs historische stadjes van Brač

Naast het Zlatni Rat strand heeft Brač nog veel meer te bieden. Bepaal tijdens een fly drive Brač zelf het tempo en toer over het eiland. Maak bijvoorbeeld een stop nabij de berg Vidova Gora en hike naar dit hoogste punt van de Adriatische eilanden. Hier geniet u van spectaculaire vergezichten over het bergachtige landschap en de diepblauwe zee. Reis tijdens een vakantie Brač ook naar het bruisende hart van het eiland: Supetar. Een aanrader is een bezoek aan de kerk Crkva Navještenja Marijina waar u door het kerkmuseum dwaalt of de klokkentoren beklimt. Als echte historieliefhebber slaat u tijdens een vakantie Brač een bezoek aan Trogir ook niet over. Deze bijzondere stad staat op de UNESCO werelderfgoedlijst en dat is niet voor niets! Hier volgen de historische monumenten elkaar in een rap tempo op. Wandel tijdens een vakantie over de verdedigingsmuren van het Kamerlengo fort en bezoek de St- Laurens kathedraal in het oude centrum. De smalle straatjes en talloze kerkjes nemen u terug in de tijd!

Verfijn uw keuze
1 vakantie Brac
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Fly-drive Eilandhoppen Kroatië
Fly-drive Eilandhoppen Kroatië
  • Geniet van kletterende watervallen in NP Krka
  • Proef de charme en sfeer in het gezellige Dubrovnik
  • Geniet van sfeervolle kunstdorpen op Korcula
  • 15 dagen
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum11-09-2019
Reisduur15 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf1755
GK