Van steile rotswanden en hoge bergtoppen tot groene vlakten en ongerepte bossen: tijdens een vakantie aan de Kvarner Baai maakt u in natuurpark Učka kennis met de vele landschappen van Kroatië. Maar ook de culturele bezienswaardigheden zijn niet ver, vanuit een hotel van Kras in Lovran. Bewonder de laatgotische fresco's in de Sint-Joriskerk. Of proef kastanjes tijdens het traditionele kastanjefestival!

Ontspannen vakantie aan de Kvarner Baai

Tussen de populaire Kroatische streken Istrië en Dalmatië, ligt de prachtige Kvarner Baai. Witte kalkkliffen, groene heuvelen en azuurblauw water zorgen tijdens een vakantie aan de Kvarner Baai voor een sprookjesachtige ervaring. Om ook het hoge Učkagebergte niet te vergeten, met de 1401 meter hoge Vojakberg die hoog boven de rest van het landschap uittorent. Vanuit een hotel in Lovran bent u tijdens een actieve vakantie in Kroatië binnen de kortste keren in het natuurpark Učka. Wandel door de ongerepte bossen, langs steile rotswanden en uitgestrekte groene weides. En wie de klim waagt naar de top van de Vojak, wordt getrakteerd op een panoramisch uitzicht over de Kvarner Baai, de plaatsen aan de kust en op een heldere dag zelfs de hoge toppen van de Alpen.

Historische bezienswaardigheden in Lovran

Wie tijdens een vakantie aan de Kvarner Baai benieuwd is naar de historische bezienswaardigheden in de omgeving, kan hiervoor terecht in het oude centrum van Lovran. Struin door de karakteristieke smalle straatjes, langs de middeleeuwse stadsmuren en -poorten, naar de 14e eeuwse Sint-Joriskerk met laatgotische fresco's. Boekt u in oktober een vakantie in Lovran? Vier dan tijdens deze maand van de kastanje-oogst het traditionele festival Murunada, ofwel het kastanjefestival. Geniet van muziekevenementen en proef de heerlijkste gerechten waarin de vele tamme kastanjes uit de omgeving zijn verwerkt.

Verfijn uw keuze
1 vakantie Kvarner Baai
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

7,1
11 beoordelingen Vakantie Kroatië Kvarner Baai door reizigers van Kras