Op zoek naar een vakantiebestemming vol natuur en historie? Het kleine plaatsje Clervaux wordt omgeven door een bosachtige omgeving vol kronkelende riviertjes en groene heuvels. Verblijf tijdens een vakantie Clervaux in een van de sprookjesachtige kastelen die Luxemburg rijk is en wandel door de tuinen. Bewonder ook de Parochie kerk met zijn puntige torens en zet koers richting de Benedictijnse Abdij.

Clervaux: vakantiebestemming vol natuur

Verscholen in een diep dal In het noorden van Luxemburg ligt Clervaux. Omgeven door de bosachtige streek Oesling en diverse kastelen, is het de perfecte bestemming voor een vakantie vol natuur en historie. Verblijf tijdens een autovakantie Clervaux bijvoorbeeld in de unieke accommodatie van Kras: een waar Chateau. Dit witte sprookjesachtige kasteel is rustig gelegen in de omgeving van Clervaux. Wandel door de kasteeltuinen en trek tijdens een fietsvakantie verder de omgeving in. Verken tijdens een vakantie Clervaux bijvoorbeeld het gebied langs de rivier de Clerve of het natuurgebied de Our. In het diverse landschap vol groene heuvels, wetlands, rotsvalleien en kronkelende riviertjes komt u vast volledig tot rust.

Historische charme in Clervaux

Naast natuur biedt een vakantie Clervaux ook rijke historie. Bezoek het 12e eeuwse Kasteel van Clervaux. Met zijn spierwitte muren en puntige daken springt dit bouwwerk meteen in het oog. Stap tijdens een vakantie Clerveaux ook zeker de kasteelmuren binnen. Het kasteel herbergt namelijk diverse musea zoals Musee de la Bataille des Ardennes waar u over de slag om de Ardennen leert. Achter het kasteel ligt de in Romaanse stijl opgetrokken Parochie kerk met zijn twee hoge torens. Volg tijdens een vakantie Clervaux ook de wandelpaden die naar de hoger gelegen abdij leiden. De Benedictijnse Abdij van St. Maurice is vanuit de wijde omgeving zichtbaar met zijn rode daken.

Verfijn uw keuze
7 vakanties Clervaux
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,3
102 beoordelingen Vakantie Luxemburg Clervaux door reizigers van Kras