Het heuvelachtige gebied Cameron Highlands valt als een groene lappendeken over het binnenland van Maleisië. Hier ligt de temperatuur wat lager dan op het bountyeiland Langkawi, waar u tijdens een zonvakantie het mooiste plekje op het hagelwitte Cenang strand kunt uitzoeken. Nieuwsgierig wat een vakantie Maleisië nog meer te bieden heeft? Vergeet ook bezienswaardigheden als de Thean Hou tempel in Kuala Lumpur niet!

Bounty-paradijs Langkawi

In Maleisië omarmen tradities, natuur en de hedendaagse cultuur elkaar. Dit veelzijdige land in Zuidoost-Azië bestaat uit twee delen, West-Maleisië en Maleisisch Borneo, die gescheiden worden door de Zuid-Chinese Zee. In het noorden voor de kust van West-Maleisië ligt het eiland Langkawi. Dit bountyeiland in de Andamanse Zee biedt zoveel natuurschoon dat u het liefst hier meerdere dagen wil verblijven. En dat is precies wat u kunt doen wanneer u een vakantie Maleisië bij Kras boekt. Zoek tijdens uw zonvakantie een mooi plekje uit op Tanjung Rhu in het noorden of Cenang in het zuiden en voorkom dat u net zo wit thuis komt als deze hagelwitte stranden. Het binnenland van Langkawi is dik begroeid met tropisch regenwoud en de inwoners zijn onder andere neushoornvogels, leguanen en nieuwsgierige aapjes. Deze bewoners hangen vaak rond bij de watervallen van Telaga Tujuh of het meer met de ietwat bijzondere naam, Pregnant Maiden.

“The Sky is the Limit”

Boekt u een rondreis Maleisië ? Dan kunt u vanuit Langkawi reizen naar de hoofdstad Kuala Lumpur. De torenhoge Petronas Twin Towers zijn de eyecatchers van de stad, zowel van buiten als van binnen. Een concert bezoeken, flink shoppen, hamerhaaien bewonderen, een filmpje kijken, het kan allemaal binnen de muren van de Petronas Twin Towers. Met de gratis GOKL busdienst, die een paar populaire wijken met elkaar verbindt, bent u zo bij een van de meest bijzondere bezienswaardigheden van de stad, de Thean Hou tempel. Deze Chinese tempel is versierd met draken, rode pilaren en een ontelbare hoeveelheid lampionnetjes. Een schitterend aanblik!

Cameron Highlands, wel mijn kop thee!

In de binnenlanden van Maleisië kleuren de heuvels langzaam prachtig groen. U nadert de Cameron Highlands, bekend van de vele theeplantages. Tussen het groen zijn theeplukkers met grote rieten manden op hun rug hard aan het werk. De theebladeren worden nog echt met de hand geplukt! Meer weten over de productie en smaakexplosies van thee? Maak tijdens een vakantie Maleisië een excursie naar de BOH theefabriek. Een stevige wandeling naar de fabriek wordt beloond met een kopje thee op het bijbehorende terras en een prachtig uitzicht over de lappendeken van de Highlands!

Verfijn uw keuze
5 vakanties Maleisië
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Rederij
Schip
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,2
132 beoordelingen Vakantie Maleisië door reizigers van Kras