In het kleurrijke Fort-de-France ontdekt u indrukwekkende bezienswaardigheden. Fort-de-France is de hoofdstad van het Caribische eiland Martinique. De stad laat zich kenmerken door geplaveide pleinen, koloniale gebouwen en de uit hout opgetrokken Saint-Louis kathedraal. Maar tijdens een vakantie Fort-de-France kunt u ook niet om het slavendorp La Savane des Esclaves heen. Ontspannen doet u op het paradijselijke Grande Anse des Salines strand.

Struinen door het kleurrijke Fort-de-France


Na een nacht varen over het azuurblauwe water van de Caribische Zee komt er een paradijselijk eiland in zicht. Welkom in een stukje Frankrijk aan de andere kant van de wereld. Het Franse departement Martinique staat bekend om de tropische jungles en hagelwitte stranden. Bij Kras bezoekt u Martinique per luxe cruiseschip en zal het schip aanleggen in de hoofdstad Fort-de-France. In deze sfeervolle stad struint u langs koloniale panden en geplaveide pleintjes. Tijdens een vakantie Fort-de-France kunt u niet om de Saint-Louis kathedraal heen. Dit kerkgebouw is volledig uit hout opgetrokken en kent schilderachtige glas-in-lood ramen en muurschilderingen. Breng ook eens een bezoek aan het gerestaureerde slavendorp La Savane des Esclaves en kom alles te weten over het emotionele maar indrukwekkende verleden van Martinique.

Bountystrand Grande Anse des Salines


Vanuit Fort-de-France kunt u een van de paradijselijke stranden van Martinique bezoeken. Volgens velen is het zuidelijk gelegen Grande Anse des Salines het mooiste strand van Martinique. Dankzij het parelwitte zand, de wuivende palmbomen en het helderblauwe water van de Caribische Zee heeft dit strand een hoog bounty-gehalte. Hier kunt u tijdens de vakantie Fort-de-France gerust een paar uur luieren. Het plaatje is helemaal compleet met een mojito in uw hand. Die haalt u bij een van de beachclubs die aan het strand staan. Wilt u de adembenemende onderwaterwereld van Martinique bekijken? Dan moet u aan de noordkust zijn waar u kunt snorkelen met schildpadden en zeesterren.

Verfijn uw keuze
1 vakantie Fort-De-France
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Rederij
Schip
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.