Tijdens een vakantie in Chetumal kan een bezoek aan de beroemde Maya-bezienswaardigheden van Mexico natuurlijk niet ontbreken. In Chetumal zelf, waar u in het Museo de la Cultura Maya alles te weten komt over de geschiedenis van de Maya's. En in steden als Calderitas en Chichén Itzá, waar u de imposante en goed bewaard gebleven Maya-tempels tijdens een rondreis door Mexico nog altijd kunt bewonderen.

Maya-bezienswaardigheden in Chetumal

Vlak bij de grens met Belize, in het uiterste oosten van Mexico, ligt de stad Chetumal. Tijdens een vakantie in Chetumal van Kras kunt u de beroemde bezienswaardigheden in de omgeving van de stad bezoeken. Maar ook Chetumal zelf heeft van alles te bieden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Museo de la Cultura Maya en Chetumal, waar u van alles te weten komt over de cultuur van de Maya's die hier vroeger leefden. Bewonder de bijzondere beelden, kleurrijke schilderingen en gebruiksvoorwerpen. Of breng een bezoek aan de nabijgelegen Mayasite in Calderitas, met goed bewaard gebleven trappen, bogen en tempels.

Culturele rondreis door Mexico

Een vakantie in Chetumal maakt bij Kras deel uit van een rondreis door Mexico. Neem een duik in een van de vele cenotes, ofwel met water gevulde druipsteengrotten in Yucatán. En bewonder het geheel ommuurde Maya tempelcomplex van Tulum, direct aan de Caribische Zee gelegen. Vanaf de hooggelegen Templo del Dios Viento is het uitzicht over het helderblauwe water betoverend mooi. En natuurlijk staan ook de wereldberoemde ruïnes van Chichén Itzá op het programma: een van de belangrijkste Mayasteden van het Mexicaanse schiereiland Yucatán. Sommige van de imposante trappenpiramides van Chichén Itzá, zoals El Castillo, zijn tijdens een rondreis door Mexico zelfs van binnen te bezichtigen.

Verfijn uw keuze
4 vakanties Chetumal
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Aanbieding
Fly-drive Viva Mexico
Fly-drive Viva Mexico
  • Gehele verblijf All-in autohuur (€ 0 eigen risico)
  • Fascinerende steden zoals San Cristóbal, Uxmal & Mérida
  • Ontdek mysterieuze Indianendorpen & koloniale steden
  • 14 dagen
Aanbieding
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum17-10-2019
Reisduur14 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf970
GK
8,2
179 beoordelingen Vakantie Mexico Chetumal door reizigers van Kras