Tijdens een vakantie in Mérida maakt u kennis met de hoogtepunten van het Mexicaanse schiereiland Yucatán. Bewonder de koloniale gebouwen in de voormalige Mayastad, zoals een van de oudste kerken van Amerika: de Catedral de Mérida. Drijf in het heldere water van een van de vele cenotes in de omgeving. Maar ook beroemde bezienswaardigheden als Mayastad Chichén Itzá worden tijdens een rondreis door Mexico niet overgeslagen!

Koloniale bezienswaardigheden in Mérida

Het noordoostelijk gelegen Mexicaanse schiereiland Yucatán zit vol bezienswaardigheden, die u tijdens een rondreis door Mexico van Kras kunt bezichtigen. Een van de hoogtepunten op het schiereiland is de koloniale stad Mérida, door de Spanjaarden gesticht op de plaats van de voormalige Mayastad T'ho. Tijdens een vakantie in Mérida kunt u een bezoek brengen aan de vele koloniale gebouwen zoals de Catedral de Mérida, gebouwd met de stenen van een oude Mayatempel. Deze bouw van deze kathedraal werd voltooid in de 16e eeuw, de Catedral de Mérida de is hiermee de oudste kerk van Amerika. Of gaat u liever terug in de tijd in het Museo de la Ciudad de Mérida? Hier komt u tijdens een stedentrip Mérida alles te weten over de geschiedenis van de stad.

Dobberen in de cenotes

Een ander hoogtepunt tijdens een vakantie in Mérida zijn de cenotes, ofwel grotten met water. Neem een duik in de in de stad gelegen Cenote Tulipanes. Of maak een dagtrip naar de nabijgelegen cenotes van Cuzama, waar u met paard en wagen naar drie verschillende cenotes wordt gebracht. In de Cenote Chelentún daalt u via een trappetje af naar een houten platform. Tijdens het dobberen in het opvallend heldere blauwe water kunt u genieten van de rotsen boven, naast en zelfs onder u. Een stedentrip Mérida boekt u bij Kras als onderdeel van een rondreis door Mexico. Ook wereldberoemde bezienswaardigheden als de Mayastad Chichén Itzá staan op het programma!

Verfijn uw keuze
5 vakanties Merida
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Aanbieding
Fly-drive Viva Mexico
Fly-drive Viva Mexico
  • Gehele verblijf All-in autohuur (€ 0 eigen risico)
  • Fascinerende steden zoals San Cristóbal, Uxmal & Mérida
  • Ontdek mysterieuze Indianendorpen & koloniale steden
  • 14 dagen
Aanbieding
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum17-10-2019
Reisduur14 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf970
GK
8,2
179 beoordelingen Vakantie Mexico Merida door reizigers van Kras