In het hart van de Mexicaanse jungle ligt de mystieke Mayastad Palenque. Treed tijdens een vakantie Palenque in de voetsporen van de Maya's en verken deze historische stad met zijn prachtige tempels en paleizen. Hike ook door de weelderige jungle die de Mayastad omringt, langs klaterende watervallen en groene oases. Met het ritselende geluid van brulapen en de andere regenwoudbewoners bent u ver van de bewoonde wereld.

Een vakantie in Palenque: wereldberoemde Mayastad

In het noordoosten van de Mexicaanse provincie Chiapas ligt Palenque. De historische Mayastad is een architectonisch wonder met vonsten van grote waarde. Ondanks dat het omringd wordt door een dichte jungle is het vanuit geheel Mexico goed te bereiken tijdens een fly-drive of een rondreis naar Palenque. Zodra u tijdens een vakantie Palenque de Mayastad betreedt, waant u zich in een vervlogen tijd. Ontdek prachtige paleizen en treed in de voetsporen van de Maya's terwijl u de tempels beklimt. Bovenaan wordt u beloond met een prachtig uitzicht over de opgravingen en de weelderige jungle tijdens een vakantie Palenque. Kijk ook niet vreemd op als u tijdens uw ontdekkingstocht van de Maya ruïnes een leguaan op een rots ziet zonnen. Zij zijn de huidige bewoners van de mysterieuze Maya tempels.

De weelderige jungle van Palenque

De oude Mayatempels van Palenque worden prachtig omringd door de tropische jungle. Maak na een excursie door de Mayastad ook een begeleide hike door deze weelderige jungle tijdens een vakantie Palenque. De paden nemen u mee naar serene groene oases en klaterende watervallen. Af en toe wordt de rust verstoord door brulapen die zich ritselend van boom naar boom bewegen. Neem tijdens een vakantie Palenque een verfrissende duik bij de Welib Ja watervallen op zo'n 45 minuten rijden vanaf het plaatsje Palenque. Deze kleinere watervallen zijn ingesloten door de jungle en dé plaats waar de locals heen gaan. Bent u uw zwemkleding vergeten tijdens deze ontdekkingstocht? Dan kunt u nog altijd op temperatuur komen in het buitenzwembad van het comfortabele hotel van Kras in het centrum van Palenque.

Verfijn uw keuze
5 vakanties Palenque
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Soort vakantie
Vervoersoort
Luchthaven
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Aanbieding
Fly-drive Viva Mexico
Fly-drive Viva Mexico
  • Gehele verblijf All-in autohuur (€ 0 eigen risico)
  • Fascinerende steden zoals San Cristóbal, Uxmal & Mérida
  • Ontdek mysterieuze Indianendorpen & koloniale steden
  • 14 dagen
Aanbieding
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum17-10-2019
Reisduur14 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf970
GK
8,2
179 beoordelingen Vakantie Mexico Palenque door reizigers van Kras