Geniet u straks ook tijdens een vakantie in de Achterhoek van de prachtige natuur en plattelandse gemoedelijkheid genieten? Een vakantie in de Achterhoek, inclusief fietsarrangement van Kras, brengt u al fietsend langs heidevelden, bossen, kronkelende beekjes en kastelen! Bij het fietsarrangement is bovendien een wijnroutekaart inbegrepen. Fiets met deze kaart van wijngaard naar wijngaard door de mooiste streek van Nederland!

De Achterhoek: een stukje Hollands paradijs

De Achterhoek is gelegen in het oostelijke deel van Gelderland en is misschien wel de meest karakteristieke streek die ons land rijk is. Wat de Achterhoek zo karakteristiek maakt is het rustieke landschap en de gemoedelijkheid van de Achterhoekers. Dit maakt deze streek een ideale plek voor bijvoorbeeld een heerlijke fietsvakantie. Tijdens een vakantie in de Achterhoek via Kras kunt u vanuit een 4 sterren hotel in het pittoreske plaatsje Lochem dan ook prachtige wandel- en fietstochten ondernemen. Huur bij het hotel eenvoudig een fiets en ontdek dit stukje Hollands paradijs vol heidevelden, kronkelende beekjes en kastelen.

Fietsarrangement in de Achterhoek

Om u hierbij op weg te helpen biedt Kras u de mogelijkheid van een fietsarrangement inclusief een Achterhoekse fiets/wijnroutekaart. Ontdek aan de hand van deze kaart de mooiste en beste wijngaarden uit de Achterhoek en ontmoet hier de gepassioneerde wijnbouwers. Proef in hun proeflokalen de beste wijnen uit de streek en geniet van de heerlijke smaak en rust van de Achterhoek dat doordringt tot in uw wijnglas!

De historische steden van de Achterhoek

Al fietsend door de Achterhoek wordt u bocht na bocht verwend met een adembenemend decor van weilanden, boerderijen, pittoreske dorpjes en historische steden. Vanuit een luxe hotel van Kras fietst u binnen het uur bijvoorbeeld Zutphen in, de historische Hanzestad aan de IJssel. Ontdek de rijke geschiedenis van Zutphen langs de slingerende straatjes van de binnenstad en geniet daarnaast van een scala aan winkels en horecagelegenheden. Tijdens een actieve of rustgevende vakantie met Kras ontdekt u dat de Achterhoek ‘ommeunig mooi’ is.

Verfijn uw keuze
1 vakantie Achterhoek
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,1
11 beoordelingen Vakantie Nederland Achterhoek door reizigers van Kras