Tijdens een vakantie in Barchem kunt u de natuurlijke en culturele schoonheden van de Gelderse Achterhoek bewonderen. Maak een wandeling naar de top van de Lochemse Berg, door dichte beukenbossen en langs uitgestrekte weides en heidevelden. Of fiets naar de IJssel, waar u de vele torens en andere bezienswaardigheden van Hanzestad Zutphen kunt bewonderen. En sla ook vooral de bijzondere kettingbibliotheek Librije niet over!

Wandelvakantie in de Achterhoek

Een actieve vakantie midden in de natuur, maar niet al te ver reizen? Tijdens een vakantie in Barchem verblijft u in een luxe hotel te midden van bossen, vennen en uitgestrekte weides. En dat gewoon in ons eigen Kikkerlandje! In de Gelderse Achterhoek om precies te zijn, aan de voet van de Lochemse Berg. Een ideale uitvalsbasis dus voor een lange wandeling door de natuur. Maak een tocht naar de 50 meter hoge top van de Lochemse Berg en verken het veelzijdige landschap. Loop door dichte dennen- en beukenbossen, langs heidevelden en ruik aan de verschillende kruiden die u langs het pad ziet staan. Wie weet komt u onderweg wel een kleine ijsvogelvlinder, groene specht of een ree tegen.

Culturele stedentrip Zutphen

Verkent u tijdens een vakantie in Barchem de omgeving liever op de fiets? Boek dan bij Kras een fietsarrangement, inclusief fietsroutes en een lunchpakket. Vanuit een luxe hotel in Barchem fietst u in minder dan een uur naar de gezellige Hanzestad Zutphen, gelegen aan de rivier de IJssel. Neem een kijkje bij de vele torens, waaraan Zutphen de bijnaam Torenstad te danken heeft. De deels middeleeuwse Walburgiskerk bijvoorbeeld, met een 76 meter hoge toren en de bijbehorende kettingbibliotheek Librije. Hier liggen de boeken nog altijd vastgeketend op de lectrijnen! Maar u kunt tijdens een stedentrip Zutphen natuurlijk ook een van de musea in de stad bezoeken. Het Geelvinck Muziek Museum bijvoorbeeld, met een indrukwekkende collectie historische piano's.

Verfijn uw keuze
2 vakanties Barchem
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,4
16 beoordelingen Vakantie Nederland Barchem door reizigers van Kras