Fietsen door kleurrijke landschappen en wandelen langs historische monumenten vormen de ingrediënten van een actieve vakantie Drenthe. Dankzij de aanwezigheid van 3 nationale parken is Drenthe onder natuurliefhebbers een geliefde provincie om te fietsen en wandelen. Paarse heidevelden en stuifzandlandschappen bepalen de decors. Maar vergeet ook de mysterieuze hunebedden en het indrukwekkende Kamp Westerbork niet.

Een actieve vakantie in de natuur van Drenthe

Natuurprovincie Drenthe is dé plek voor een actieve vakantie in eigen land. Hier vindt u maar liefst 3 nationale parken. Om ook de mythische hunebedden niet te vergeten. Dankzij de 1.500 kilometer aan fietspaden, klinkerwegen en schelpenpaden kunt u in Drenthe goed fietsen en wandelen. Bij Kras kunt u tijdens een actieve vakantie Drenthe de schilderachtige natuurlandschappen op uw eigen tempo ontdekken. Kies bijvoorbeeld voor een wandelvakantie door Het Drents-Friese Wold en Nationaal Park Dwingelerveld. Fraaie bossen, stuifzanden en paarse heidevelden vormen de uitzichten. Een fietsvakantie langs de beek- en esdoornlandschappen van de Drentsche Aa boekt u ook voordelig bij Kras.

Het historische gezicht van Drenthe

Geef een cultureel tintje aan uw actieve vakantie Drenthe en kies voor een fietsarrangement in een 4 sterren hotel in Westerbork. Dit dorp is vooral bekend vanwege het Herinneringscentrum Kamp Westerbork. Persoonlijke verhalen, monumenten in de Beeldentuin en oude Barakken op het Kampterrein maken het verhaal van Kamp Westerbork. Een indrukwekkende plek die zeker een bezoek waard is tijdens deze actieve vakantie in Nederland. Vanuit het luxe hotel fietst u ook zo naar het dorp Borger. Hier komt u in het Hunebeddencentrum alles te weten over de Hunebedden in Drenthe. Het grootste hunebed van Nederland bevindt zich op loopafstand van het museum. Wanneer gaat u een voordelige actieve vakantie boeken naar deze wonderschone provincie in Noordoost-Nederland?

Verfijn uw keuze
2 Actieve vakanties Drenthe
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Plaats
Soort vakantie
Soort Actieve vakantie
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Vervoersoort
Accommodatie Type
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

7,9
43 beoordelingen Actieve vakanties Nederland Drenthe door reizigers van Kras