De tekeningen van Michelangelo in het Teylers Museum en kunst uit de Gouden Eeuw in het Frans Hals Museum: Haarlem is een echte museumstad! Maar er is tijdens een vakantie in Haarlem nog veel meer te beleven. Zo kunt u shoppen in de zeven Gouden Straatjes achter de imposante Sint Bavokerk. Of maak een wandeling langs de rivier Spaarne voordat u aanschuift in het restaurant mét Michelinster van het luxe hotel in Haarlem.

Van Barteljorisstraat tot Sint Bavo in Haarlem

Van shoppen in de gezellige Barteljorisstraat tot het bewonderen van de vele culturele bezienswaardigheden van de Noord-Hollandse stad: tijdens een vakantie in Haarlem verveelt u zich geen moment! En dat gewoon in ons eigen kikkerlandje, op een half uur rijden met de auto van het centrum van Amsterdam én met de gouden stranden van Zandvoort aan Zee op fietsafstand. Vanuit een luxe hotel in Haarlem van Kras wandelt u zo het historische centrum in. Struin langs de oevers van de rivier Spaarne en de kleine hofjes naar de imposante Sint Bavo, een van de grootste kerken van Nederland. Binnen kunt u onder andere de kleurrijke gebrandschilderde ramen en het grote Willibrordusorgel bezichtigen. Of neemt u liever een kijkje bij de boetiekjes en juweliers in de pittoreske zeven Gouden Straatjes in de binnenstad? Kunt u daarna voor het diner aanschuiven in het restaurant van het 4 sterren hotel in Haarlem, dat met een Michelinster is bekroond! Een vakantie Haarlem is namelijk bij Kras inclusief Michelinsterarrangement.

Stedentrip naar museumstad Haarlem

Haarlem staat bekend om de grote hoeveelheid musea. Het wordt dus nog lastig kiezen waar u tijdens een vakantie in Haarlem eerst naartoe gaat. Het Frans Hals Museum bijvoorbeeld, gehuisvest in het voormalige Oudemannenhuis met typisch Hollandse trapgevels en een grote binnentuin. Het museum beschikt over een grote collectie kunstwerken uit de Gouden Eeuw, met onder andere schilderijen van Frans Hals en Jan Steen. Of breng tijdens een stedentrip Haarlem een bezoek aan het aan de rivier gelegen Teylers Museum. In dit oudste museum van Nederland vindt u tekeningen van Michelangelo en werken van Rembrandt.

Verfijn uw keuze
2 vakanties Haarlem
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,1
30 beoordelingen Vakantie Nederland Haarlem door reizigers van Kras