Een vakantie in Harderwijk is meer dan alleen de bekende trekpleisters het Dolfinarium en Walibi. Zo bent u vanuit een hotel van Kras zo op de Veluwe, waar u op een witte leenfiets de zandverstuivingen en uitgestrekte bossen kunt verkennen. Wie weet komt u onderweg een parelmoervlinder tegen! Maar u kunt de bezienswaardigheden ook nóg dichterbij zoeken. In hartje Harderwijk, met middeleeuwse stadsmuren en statige herenhuizen.

Culturele stedentrip Harderwijk

De naam Harderwijk komt u misschien vooral bekend voor dankzij het Dolfinarium en het nabijgelegen attractiepark Walibi aan de overzijde van het Veluwemeer. Toch is een vakantie in Harderwijk nog veel meer dan alleen deze parken. Vanuit een luxe hotel van Kras wandelt u namelijk ook zo het historische stadsdeel van het Gelderse Harderwijk in. Struin door de smalle straatjes, langs pittoreske pleinen en monumentale bezienswaardigheden in de stad die ooit gelegen was aan de Zuiderzee. Bewonder de middeleeuwse stadsmuren aan het Wellenpad en vergeet ook het statige en rijkelijk versierde 18e eeuwse herenhuis in de Bruggestraat niet.

Midden in de Gelderse natuur

Iets anders dat u tijdens een vakantie in Harderwijk niet zal ontgaan, is de prachtige omgeving. Vanuit een hotel van Kras in Harderwijk fietst u namelijk zo naar de uitgestrekte bossen, kleurrijke heidelandschappen en imposante zandverstuivingen die de provincie Gelderland te bieden heeft! Of pak een van de vele witte leenfietsen in het Nationale Park De Hoge Veluwe, waar u tussen de hoge bomen, vennen en het stuifzand misschien wel een zeldzame parelmoervlinder tegenkomt. Of een ringslang natuurlijk. Kunt u daarna heerlijk bijkomen op het terras van het 4 sterren hotel in Harderwijk, met uitzicht op de Grote Kerk aan het Kerkplein.

Verfijn uw keuze
1 vakantie Harderwijk
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,4
38 beoordelingen Vakantie Nederland Harderwijk door reizigers van Kras