Geniet u binnenkort van een gemoedelijke vakantie in het Noord-Hollandse Heemskerk? Verken de glooiende duinen en ga op zoek naar de natuurlijke bewoners van het Noord-Hollands Duinreservaat. Beeld u in hoe de adel verbleef in het historische slot Assumburg of duik de geschiedenis in, in het Fort bij Veldhuis. Een culinair diner op topniveau in een Michelin sterrenrestaurant maakt deze vakantie in Heemskerk helemaal compleet.

Wandelen in de duinen van Heemskerk

In Noord-Holland ligt het gemoedelijke Heemskerk. Met het duingebied en de Noordzeekust op steenworp afstand, is het de perfecte bestemming voor een rustgevende vakantie. Begin uw vakantie in Heemskerk na aankomst in het 4 sterren hotel van Kras met een culinair diner op topniveau in het Michelin sterrenrestaurant Apicus. De volgende dag heeft u genoeg energie om naar de kust te reizen. Hier geniet u van de zilte zeewind. Het Noord-Hollands duinreservaat nodigt u uit tot een actieve wandeldag of op de pedalen tijdens een fietstocht. Dit is een van de grootste natuurgebieden van Nederland. Wellicht ontmoet u de bewoners zoals Schotse Hooglanders, diverse roofvogels en Hollandse Landgeiten.

Culturele schatten in en om Heemskerk

Naast een natuurrijke omgeving heeft een vakantie Heemskerk ook genoeg culturele uitjes te bieden. Vanuit het 4 sterren hotel van Kras staat u met de auto binnen 5 minuten in het centrum. Hier sieren prachtige kerken de straten zoals de St.-Laurentiuskerk uit 1891. De 53 meter hoge vieringstoren prijkt trots op de kruiskerk in neonrenaissancistische stijl. Een ander juweeltje is het slot Assumburg. Dit 13e eeuwse kasteel in het oosten van Heemskerk is het verblijf geweest van heel wat adellijke families. Of duikt u de geschiedenis in tijdens een vakantie Heemskerk, in het Fort bij Veldhuis? In dit museum leert u over de luchtoorlog van 1940-1945 en is onderdeel van de voormalige Stelling van Amsterdam.

Verfijn uw keuze
2 vakanties Heemskerk
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,3
6 beoordelingen Vakantie Nederland Heemskerk door reizigers van Kras