Hellevoetsluis

Zon, zee en strand in Hellevoetsluis

Voor lichtgouden zandstranden en zee hoeft u helemaal niet ver te reizen. Zo kunt u tijdens een vakantie in Hellevoetsluis zo met uw voeten in de Noordzee staan. Of neem een verfrissende duik in het Haringvliet, gewoon in ons eigen Zuid-Holland! Wandel langs bezienswaardigheden als de jachthaven en de witte vuurtoren. En in het Nationaal Brandweermuseum komt u alles te weten over de geschiedenis van de brandweer.

Pootjebaden in de Noordzee

Voor een riviercruise vol bezienswaardigheden hoeft u helemaal niet ver te reizen. Ook in eigen land valt namelijk van alles te ontdekken! In Hellevoetsluis bijvoorbeeld, een van de bestemmingen die cruiseschip MS Rhine Princess aandoet. Tijdens een vakantie in Hellevoetsluis bezoekt u de trekpleisters van dit sfeervolle Zuid-Hollandse vestingstadje aan het Haringvliet. De prachtige jachthaven bijvoorbeeld, en natuurlijk de nabijgelegen zandstranden. Vanaf het lichtgouden zand van Hellevoetsluis kunt u een verfrissende duik nemen in het Haringvliet. En op Badstrand Rockanje is het heerlijk pootjebaden in de Noordzee!

Historische bezienswaardigheden in Hellevoetsluis

Tijdens een vakantie in Hellevoetsluis van Kras kan ook een bezoek aan de vele rijksmonumenten van de plaats niet ontbreken. De witte, bakstenen vuurtoren van Hellevoetsluis bijvoorbeeld, gelegen aan de haveningang. En korenmolen De Hoop, die gedurende de zomermaanden iedere zondag voor het publiek geopend is. Ook leuk tijdens een vakantie in Zuid-Holland is een bezoek aan het Nationaal Brandweermuseum. Hier komt u alles te weten over de wereld van de brandweer. Bewonder de historische voertuigen zoals de Ahrens-Fox-brandweerauto uit 1927 en de rijke verzameling brandbestrijdingsmiddelen, uit de 16e tot en met de 21e eeuw.

Verfijn uw keuze
1 vakantie Hellevoetsluis
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Rederij
Schip
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

9,1
51 beoordelingen Vakantie Nederland Hellevoetsluis door reizigers van Kras