In Hoog Soeren maakt u kennis met het beste wat de Veluwe te bieden heeft. Dit dorpje wordt omringd door de bossen van kroondomein het Loo en is de ideale plek om wilde zwijnen en herten te spotten. In de Bronsttijd kunt u tijdens een vakantie Hoog Soeren de edelherten zelfs horen 'burlen'. Boekt u bij Kras een culinair arrangement in Hoog Soeren? Dan staat net het wandelen op de Veluwe in het luxe hotel een wildmenu of diner voor u klaar!

Wilde dieren spotten op de Veluwe

Te midden van de Veluwse bossen ligt het dorp Hoog Soeren. Voor natuurliefhebbers een perfecte bestemming om te wandelen en tot rust te komen. Het dorp wordt omringd door de bossen van kroondomein het Loo. Dit landgoed behoorde vroeger tot Koninklijk Paleis 'Het Loo' en is tegenwoordig de plek om wilde zwijnen en edelherten te spotten. In de herfst is Hoog Soeren zelfs een van de weinige plekken in Nederland om het 'burlen' van de herten in de Bronsttijd te horen. Bij Kras kunt u tijdens een vakantie Hoog Soeren boeken inclusief culinair arrangement. Na een dag in de natuur staat in het luxe hotel een wildmenu of meergangendiner voor u klaar.

Heerlijk shoppen in Apeldoorn

Uitstapjes in de natuur wisselt u tijdens een vakantie Hoog Soeren af met een stadsbezoek aan Apeldoorn. Deze stad staat vooral bekend om de vele groene parken, de Apenheul en natuurlijk Paleis Het Loo. Dit koninklijk paleis wordt momenteel verbouwd, maar de indrukwekkende tuinen en stallen zijn nog wel toegankelijk. In het centrum van Apeldoorn draait het allemaal om gezellige pleinen en vele winkels. De ideale plek voor een dagje shoppen. Of om een terrasje te pakken op het Raadhuisplein. Breng ook eens een bezoek aan een lokale brasserie voor een huisgemaakt stuk taart. Uitrusten doet u 's avonds in het luxe 5 sterren hotel dat beschikt over een sauna en zwembad. Bekijk snel de voordeligste autovakanties van Kras naar Hoog Soeren!

Verfijn uw keuze
4 vakanties Hoog Soeren
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,2
234 beoordelingen Vakantie Nederland Hoog Soeren door reizigers van Kras