Het bewonderen van de historische bezienswaardigheden begint tijdens een vakantie in Kerkrade al bij aankomst in een hotel van Kras. Kiest u voor een 900 jaar oude abdij? Of wordt het een heus 13e eeuws kasteel in een waterrijk natuurgebied? Ook kunt u tijdens een vakantie in Limburg picknicken tussen de Rhododendrons van de Botanische Tuin Kerkrade. Of moedigt u liever Roda JC aan tijdens een voetbalwedstrijd?

Overnachten in historische bezienswaardigheden

Tijdens een vakantie in Kerkrade kunt u de bezienswaardigheden van deze plaats ten zuiden van Limburg niet alleen bewonderen, u kunt er ook in slapen! Zo kunt u bij Kras een hotel gevestigd in een 900 jaar oude abdij boeken. Of kies voor overnachtingen in een luxe kasteel op een prachtig landgoed! Het 13e eeuwse Kasteel Erenstein is tijdens een vakantie in Limburg een bezoek hoe dan ook waard. Rondom het kasteel vindt u behalve de kasteeltuinen ook het waterrijke natuurgebied de Anstelvallei. Wilt u nog verder terug in de tijd? In de nabijgelegen Krichelstraat kunt u de overblijfselen van de Romeinse villa Kaalheide bewonderen.

Rustgevende vakantie vol natuur Kerkrade

Voor een rustige wandeling tijdens een vakantie in Kerkrade kunt u een bezoek brengen aan de Botanische Tuin Kerkrade. In deze Engelse landschapstuin vindt u meer dan 3000 verschillende planten! Kom tot rust in de bamboetuin, struin langs de heerlijk geurende mediterrane kruiden en bewonder de vleesetende planten rondom de vijver. Tip: neem een picknickmand mee voor een lunch tussen de Rhododendrons! Begint het al donker te worden maar heeft u nog geen zin om terug naar het hotel in Kerkrade te gaan? Woon dan voor een echte Limburgse ervaring tijdens deze vakantie een voetbalwedstrijd van Roda JC bij! En kiest u voor het dinerarrangement van Kras dan wacht u op de dag van aankomst een smakelijk 3-gangendiner.

Verfijn uw keuze
7 vakanties Kerkrade
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Streek
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Afstand tot centrum
Afstand tot openbaar vervoer
Doelgroep
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

8,4
197 beoordelingen Vakantie Nederland Kerkrade door reizigers van Kras