Een vakantie in Lelystad is erg veelzijdig. Want waar anders kunt u het VOC-schip de Batavia bewonderen en shoppen in het oudste outletcentrum van Nederland? Om daarna neer te strijken op het Houtribhoekstrand voor een panoramisch uitzicht over het IJsselmeer. Mag het van u actiever dan een dag winkelen? Verken per fiets het Natuurpark Lelystad. Wie weet staat u tijdens een vakantie in Flevoland oog in oog met een edelhert!

VOC-bezienswaardigheden in Lelystad

Een van de belangrijkste kenmerken van Lelystad, is natuurlijk de ligging aan het Markermeer en het IJsselmeer: de oorspronkelijke Zuiderzee. Waar Flevoland zelf ook ooit onderdeel van uitmaakte! Niet zo gek dus, dat veel bezienswaardigheden tijdens een vakantie in Lelystad met het water te maken hebben. Bewonder de reconstructie van het beroemde VOC-schip de Batavia, gelegen aan de Bataviawerf. Of strijk neer op het opgespoten zand van het Houtribhoekstrand, voor een verfrissende duik in het IJsselmeer tijdens een vakantie in Flevoland. Heeft u nog lang geen genoeg van al dat water? Gelukkig, want een vakantie in Lelystad is bij Kras onderdeel van een cruise door Nederland.

Van outlet tot edelhert

Een vakantie in Lelystad van Kras is heel veelzijdig. Kom bijvoorbeeld winkelen in het eerste outletcentrum van Nederland: Bataviastad. Hier vindt u voornamelijk kleding van vele bekende merken, voor een gunstige prijs. Voor een heel ander uitstapje kunt u tijdens een vakantie in Flevoland op zoek naar galopperende przewalskipaarden in het Natuurpark Lelystad. Of edelherten, otters en ooievaars... Wilt u zo veel mogelijk van het park zien? Huur dan een fiets bij het bezoekerscentrum en fiets door de bossen tot u een geschikte picknickplek tegenkomt.

Verfijn uw keuze
4 vakanties Lelystad
Alle filters verwijderen
Gekozen filters
    Alle filters verwijderen
Continent
Plaats
Soort vakantie
Vervoersoort
Vertrekperiode
Kies een datum
Reisduur
Klantbeoordeling
Accommodatie Type
Aantal sterren
Faciliteiten
Rederij
Schip
Budget p.p.

Een moment geduld a.u.b.

Extra korting
Riviercruise IJsselmeer & Friese steden
Riviercruise IJsselmeer & Friese steden
per MS Arkona
  • Exclusief bij KRAS te boeken!
  • Cruise vanuit Arnhem, ontscheping in Rotterdam
  • o.a. Lelystad, Harlingen, Leeuwarden en Hoorn
  • 8 dagen
Extra korting
v
Prijs per persoon gebaseerd op:
Vertrekdatum01-08-2020
Reisduur8 dagen
Aantal personen2 volwassenen
Exclusief:
Reserveringskosten€ 19.50 per boeking
Calamiteitenfonds€ 2,50 per boeking
vanaf754
L
8,9
56 beoordelingen Vakantie Nederland Lelystad door reizigers van Kras